Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Może to właśnie Ty ;) |
Czy ktoś zna jakąś fajną, wolną dziewczynę;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Może to właśnie Ty ;) |
nooooo akapulko12
|
|
Hej:) w jakim wieku dziewczyny szukasz? Może pomogę Pozdrawiam
|
|
z takimi ofertami to do sutenera :)
|
|
oj tam zaraz suterena nawet nie wiesz co to za lokal;p koło 20;)
|
|
polecam miśkę! nie miała z kim spędzić weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
jest tutaj jedna na M co wszystkich chce poznawac, wiec podaj jej e-mail to sie odezwie :D Dystans do samego siebie tak bardzo brakuje go dziś ludziom
|
|
24696367 napisz to ci kogoś polece hehe
|
|
same tomki poszukujące nono nie mam pytań ostatnio też był tomek hehe
|
|
a skąd wiesz że tomek? to jet tylko nick;p
|
|
TommyBoy miał naprawdę na imię Tomek
|
|
a i stąd wnioskujesz że to kolejny tomek skoro nick jest tomi;) nie no logiczne jak najbardziej;)
|
|
oho chyba jesteś księgowym albo panem z wojska polskiego taki logiczny i szczegółowy ... good night
|
|
no pewnie że z wojska, formacja snajper do zobaczenia przez celownik;p a tak powaga to po prostu wole inteligentne dziewczyny a nie pustaki bo nie prowadzę budowy;p
|
|
no to przyjemnego szukania Ci życzę. Pamiętaj nie szukaj tego czego nie ma. Albo bierz to co jest albo zostań samotnikiem.
|
|
hah tomi ogarnij się chcesz, żeby dziewczyna była od Ciebie mądrzejsza, hah ---------------------------------------------
|
|
tomi;) nie szukaj dziewczyny na sile jak przyjdzie czas to sama sie znajdzie odpowiednia...:)
|
|
nie musi być od chłopaka mądrzejsza,myślę że chodzi raczej o to,żeby nie była zapatrzoną w siebie flądrą,której tylko imprezowanie,kasa i własne ego w głowie... :D ale jednak moim zdaniem na tym forum to ciężko o taką,bo albo ma którąś z wymienionych negatywnych cech,albo jest zajęta...są wakacje wystarczy przejść się ulicami Łomży i po prostu się uśmiechnąć do jakiejś ładnej,a chyba sporo ich chodzi:) i z tego co wiem chyba każda kobieta odwzajemni uśmiech i może nawet da się z którąś jakiś kontakt nawiązać hehe:)) powodzenia:P
|
|
do tomi hehe ale nie błysnąłeś widać nie wiesz co u nas jest na wojska polskiego podpowiem że to taka praca co się czasem jeździ takim niebieskim autkiem ze światełkiem na dachu nie będę cię tu od razu gasić chociaż twoja wypowiedź mocno sugeruje że jesteś paziem albo masz już solidne podstawy w tej dziedzinie
|
|
m1ch4lina, Ty sie juz lepiej nie odzywaj dziecko, bo Ty masz solidne podstawy ale w zupelnie innej dziedzinie, nie wspomne w jakiej, gdyz jest to forum ogolne i moga to czytac dzieci, do ktorych zreszta Ty nalezysz Dystans do samego siebie tak bardzo brakuje go dziś ludziom
|
|
napisisz do Balthazar2205
|
|
odkurzacz
|
|
m1ch4lina to może ta grubaska pod innym nickiem, co ją rozszyfrowali na nk <lol> ---------------------------------------------
|
|
co za pazie ja nie mogę ja się nie opycham kebabami i pizzami jak połowa tego forum poza tym gram w tenisa więc grubej dupy mi zarzucić nie można jak conie którym tu laleczkom co polują na tanie meridei zelixy i inne zresztą jesteś odważny to napisz może się przekonasz ale wątpię bo pazie z forum dobre tylko w gadce o sajgonkach i autach z muzeum
|
|
k4t wie o czym mówię, dokładnie chodzi o to że większośc dziewczyn leci na kase, auta, na imprezach piją do upadłego a później inni mają z nich pożytek;p a uważają że są najważniejsze i lepsze od innych choć są gówno warte, ale i szmaty są do czegoś potrzebne;P
|
|
jestem ciekaw ile dziewczyn jeszcze ma serce a nie portfel w jego miejscu i autostradę między nogami;)
|
|
tomi gdzie ty żyjesz :) opowieściami chyba starszych, pryszczatych kolegów ---------------------------------------------
|
|
mówisz o sobie dvw czy jak ci tam ? to że jeszcze wierze ze są porządne dziewczyny to moja sprawa a twoje kłopoty z małym załatwiaj w kiblu jak mama nie patrzy;)
|
|
świetnie trafiłeś :)
|
|
25081499 to moje gg jak by ktoś chciał o tym popisac;)
|
|
A panna z dzieckeim Cię interesuje? Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
najlepsze sa mezatki i niekt nie powie ze tak nie jest )
|
|
nie przesadzajmy chodzi tutaj o wolne inteligentne fajne dziewczyny;)
|
|
a czy z drugiej strony znajduje się wolny fajny inteligentny facet?
|
|
Inteligentne osoby reprezentujące zarówno płeć piękną jak i tą brzydszą znajdą się na pewno, nawet w Łomży. Trzeba tylko wiedzieć jak je szukać. :) _________________________________________________________
|
|
Dobrze powiedziane: NAWET w Łomży.
|
|
Nie chciałem robić autoreklamy więc napisałem bardziej ogólnie. ;) _________________________________________________________
|
|
Wszystko co jest z Tobą związane jest ANTY? ;) kuś kuś nigdy nic nie wiadomo
|
|
tomi;) powiedz mi to w realu, a zobaczymy, co się stanie. Nie będę Cię obrażał, przez neta nie ma to sensu. Sam się kompromitujesz tym tematem, z takim podejściem to nawet miss Polski 2009 dla Ciebie za słaba, weź się ogarnij. ---------------------------------------------
|
|
yhyhyhy i wszystko w temacie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |