Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyciemniane szyb |
Gdzie najlepiej,oczywiście profesjonalnie przyciemnią mi szyby?A i w miare w przystępnej cenie.Z góry dziękuję za wszystkie wypowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyciemniane szyb |
a ja mam pytanie gdzie w łomży przyciemnia szyby boczne przednie ( oczywiscie bez homologacji) ?
|
|
tam co przyciemniaja tylne
|
|
czarna folia na allegro 39zł różne kolory troche własnej inicjatywy i masz satysfakcję że sam i tyle kasy zaoszczędzisz j23-znowu nadaje....
|
|
Tanio robią na Legionów w Evelinie a dobrze na Krasce w auto szybach (na 5 szybach 150zł drożej) Przyciemniałem i w jednym i w drugim zakładzie obecnie tylko na Kraskę bym pojechał.
|
|
Ps. Ta folia z alledrogo to max na jeden sezon się nadaje ;) ale każdy ma swoje zdanie na ten teamt.
|
|
na Legionów w Evelinie biarą 500 a miał być kolekcjoner............
|
|
ile na krasce biora za 5 szyb?
|
|
a myślisz że oni lepsza folie przyklejają nie sądze tylko biorą kaske za robote j23-znowu nadaje....
|
|
a gdzie można rozjaśnić ?
|
|
Rozjasnij to ty sobie mozg tam w srodku bo ciemnota tam jak ja pierdole . Co do tematu to czy u nas gdzieś przyciemniaja piecowo ? i cena ewentualnie , niech ktos sie wypowie na temat tego specyfiku .
|
|
uu piecowo? to nie u nas;P bielsko biala krakow wawa http://www.car-glass.pl/lokalizacja.htm
|
|
A szyberdach już nie cieknie? Czopy kręć ty.
|
|
do JP ale ty jesteś biznesmen ! jak zainwestujesz te 500 PLN w przyciemnianie szyb to twój golfik podwoi swoją wartość
|
|
Przykro mi michalina ale nie jezdze gofrem , chociaz wiem ze bardzo bys tego chciala , dziewczynko czy ja pisałem ze chce przyciemnic szyby folia ? Ja chce przyciemnic piecowo o ile wiesz wogule co to znaczy , i zakoncz swoja kariere na tym forum bo az nie chce sie czytac twoich postów są żenujące.
|
|
sprawdziłam w gogle i już wiem :] widac masz tak wyczesane auto że musisz przyciemnić szybki żeby cie nie rozpoznali hehe pewnie jakiś eskort albo audi 80 a przykro to musi być twoim kumplom jak się z tobą na mieście mijają hehe bez odzewu nawet paziu nie próbuj
|
|
Przykro mi koleżanko ale jezdze e39 :) Przestań robić z siebie nie wiadomo kogo bo żal mi sie ciebie robi ....
|
|
Ja tez bym przyciemniła szyby ale w Łomży nie zaryzykuje skorzystania z usług.
|
|
do JP co ma bemke :) hehe napisałam bez odzewu jednak odpisałeś - chyba coś do mnie czujesz ale na nic nie licz
|
|
+10 pkt do madafaczenia na wsiowym mieście, a jak jeszcze do tego dorzucicie przyciemniane gały z kociej pały to już łoooo ma się poziom gangstery
|
|
Czuje :) Niechec....
|
|
ja nie włócze sie z poznanymi ludźmi na forum po mazurach hahaha
|
|
o jej śledzisz mnie ? uważaj bo to teraz karalne :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |