Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który lekarz rodzinny w Łomży najlepszy? |
j.w.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który lekarz rodzinny w Łomży najlepszy? |
dr. Maciejkowski ze st Rynku
|
|
Harry z Tybetu
|
|
Zdecydowanie Danielski. Przyjmuje w przychodni Danmed na Wyszyńskiego Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
dr. pawulonik.sprawdzony, polecam. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
dr Misiewicz Antosiuk - przychodnia na kolegialnej . Kobieta znająca życie i lecząca z pasją :) ...Zaufanie to potega....
|
|
dr Mariusz Szewczyk w ESKULAPie :)
|
|
Również polecam Szewczyka
|
|
A ja polecam moją p.doktor - Joanna Szelengowicz-Zawadzka z przychodni na ul. Kazańskiej. Niestety, z tego co wiem, zapisów do niej już nie ma- ma max. liczbę pacjentów. Ale jak komuś zależy na dobrym lekarzu, może poczekać z przeniesieniem do stycznia i spróbować. Nigdy nie zlekceważyła nawet błahej dolegliwości, sama proponuje zwolnienia, a kolejki do niej zazwyczaj się nie kończą:) Ale inna sprawa mnie ciekawi - zauważyliście, że prawie każdy poleca jakiegoś lekarza rodzinnego, określając go mianem dobrego, podczas gdy lekarze szpitalni zbierają fatalne noty? Ciekawe, co w tym jest...
|
|
dr.Wanda Pisowodzka na Ul. Reymonta- specj.medycyny rodzinnej/pediatra- POLECAM BARDZO !
|
|
tuli, bo rodzinni są od kataru a szpitalni od poważnych chorób, gdzie nie jest już tak łatwo... Kto zna i poleca lekarza rodzinnego z publicznej przychodni żeby nie było problemów ze zwolnieniami? bo w niepublicznych zakładach opieki zwolnienia idą z ich puli a to dla takiego lekarza strata więc kręcą nosem...
|
|
bellissima niestety niemogę sie z tym zgodzić, jak widac nie dla kazdego jest równie pomocna.
|
|
Polecam przychodnię Lekarze Rodzinni na Reymonta. Pani Pisowodzka.
|
|
Ja się przekonałem do lekarza online. Wykupiłem sobie abonament Edoktor24 i teraz nie muszę stać w kolejkach i prosić się o to, żeby mnie lekarz przyjął. Poradę można uzyskać online lub przez telefon. Tutaj https://edoktor24.pl podaję namiary na takie rozwiązanie.
|
|
dobry jest Pan Wasilewski, hotel pielęgniarski. życzę dla marsa008 żeby online został przebadany i osłuchany a może jeszcze zdjęcie rtg i badania laboratoryjne? powodzenia w wyleczeniu. anka
|
|
maras to zwykły troll który odkopał temat z 2010 roku by wkleić link za parę groszy
|
|
W razie gdyby się nie udało do swojego lekarza umówić, a jest nagła sytuacja to tutaj https://www.halodoctor.pl/lekarz-nfz jest możliwość konsultacji online na nfz
|
|
Ilu ludzi tylu lekarzy a najlepszy to doktor Monopolowy
|
|
A jakie to ma znaczenie, najlepsi mają pełne listy i nowych pacjentów nie zapisują.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |