poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hazard wśród młodzieży?

Oczywiście według 4lomza gry komputerowe to hazard :)

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22488

Cyt. "Stosunkowo nowym w Łomży, ale bardzo niepokojącym zjawiskiem, stał się „hazard”. I nie chodzi tu tylko o granie na „jednorękich bandytach”, ale także o zwykłe gry komputerowe. Dlaczego tak wciągają? "

A ja zawsze myślałem że hazard to na pieniądze.. Widocznie ciemny jestem!

frag. definicji hazardu : "wszystkie gry pieniężne, w których o wygranej w mniejszym lub większym stopniu decyduje przypadek"

Nie rozumiem jednego. Dalej autor artykułu dramatycznie opisuje jak to młodzież uzależnia się w "KASYNACH GRY" - jest jakieś w Łomży? Czy czegoś nie wiem? Poza tym w Kasynach sprawdzane są dowody. Pozostają też jeszcze kasyna online ale żeby tam się zarejestrować trzeba przejść weryfikację - coś jak rejestracja na allegro i posiadać konto internetowe.
Coś wierzyć mi się nie chce w takie bajki, no może są wyjątki ale żeby od razu łomżyńska młodzież generalizować do uzależnienia od HAZARDU i pisać o Grach Komputerowych zupełnie bez kontekstu logicznego?

Co to za niedouczony redaktorzyna pisał ten artykuł?
Dlaczego postawił tezę o uzależnieniu od "hazardu w postaci gier komputerowych" i napisał o uzależnieniu od kasyn gier? Gdzie sens? Gdzie logika?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hazard wśród młodzieży?

a co tu wymagac:) chlopaki w pocie czola pokonczyli swoje fakultety a potem wychodza kwiatki:) pozdro dla autora niezapomnianego artykulu o pozarze w wieRZy w kosciele w Piatnicy:)

bigi2004

Re: Hazard wśród młodzieży?

Link nie działa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org