Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hazard wśród młodzieży? |
Oczywiście według 4lomza gry komputerowe to hazard :) http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22488 Cyt. "Stosunkowo nowym w Łomży, ale bardzo niepokojącym zjawiskiem, stał się „hazard”. I nie chodzi tu tylko o granie na „jednorękich bandytach”, ale także o zwykłe gry komputerowe. Dlaczego tak wciągają? " A ja zawsze myślałem że hazard to na pieniądze.. Widocznie ciemny jestem! frag. definicji hazardu : "wszystkie gry pieniężne, w których o wygranej w mniejszym lub większym stopniu decyduje przypadek" Nie rozumiem jednego. Dalej autor artykułu dramatycznie opisuje jak to młodzież uzależnia się w "KASYNACH GRY" - jest jakieś w Łomży? Czy czegoś nie wiem? Poza tym w Kasynach sprawdzane są dowody. Pozostają też jeszcze kasyna online ale żeby tam się zarejestrować trzeba przejść weryfikację - coś jak rejestracja na allegro i posiadać konto internetowe. Coś wierzyć mi się nie chce w takie bajki, no może są wyjątki ale żeby od razu łomżyńska młodzież generalizować do uzależnienia od HAZARDU i pisać o Grach Komputerowych zupełnie bez kontekstu logicznego? Co to za niedouczony redaktorzyna pisał ten artykuł? Dlaczego postawił tezę o uzależnieniu od "hazardu w postaci gier komputerowych" i napisał o uzależnieniu od kasyn gier? Gdzie sens? Gdzie logika?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hazard wśród młodzieży? |
a co tu wymagac:) chlopaki w pocie czola pokonczyli swoje fakultety a potem wychodza kwiatki:) pozdro dla autora niezapomnianego artykulu o pozarze w wieRZy w kosciele w Piatnicy:) bigi2004
|
|
Re: Hazard wśród młodzieży? |
Link nie działa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |