Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prusa 8 |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prusa 8 |
prusa 8
|
|
no i ktos mi wyjasni o co chodzi z tym prusa 8?
|
|
koxy !
|
|
Jakie Koxy ?
|
|
DZIADEK grand :D
|
|
o co w tym chodzi ?
|
|
Z prusa 8 jeden nadaje na CB a drugi na 4lomza obaj tak samo inteligetni
|
|
wypraszam sobie ! to ja siem staram robie tapete dla naszego prusa 8 a wy mnie od inteligientuw .
|
|
jasiu swiniaczku
|
|
o ***** juz to zalosne z tym prusa cala czas to powtarzac powtarzajac cos kilka razy staje sie nudne i zalosne
|
|
POSŁUCHAJ GÓWNIARO DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
łooohoho hahaha ale sie ciebie wystraszylam!! "gowniaro" kazdemu to powtarzasz to ile ty masz lat 40?? haha w tym wieku nie przystoja takie teksty aa w sumie z ciebie zykla stara blond ku.wa
|
|
Kim ty K..RWA jestes Kim Jestes najlepsza na swiecie ??BZDURY jestes Śmieciem co patrzy z góry Jak PAŁA to PAŁA pozdrawiam Cię Serdecznym S.P.I.E.R.D.A.L.A.J
|
|
młody26 masz racje zgadzam sie z toba juz ich z nazwisk nie bedziemy wymieniac bo niktorym wstyd sie zrobi hahahaah konfitury
|
|
hahaha jakiego ty kozaczka zgrywasz kretynko to ty jestes nikim i dobrze o tym wiesz pozer z ciebie jakich malo z takim tumanem nawet nie chce dyskutowac won i nara anitko w d.pe je.ana
|
|
szczylu ty
|
|
jakbyście mieszkali na prusa 8 to by was na kopach już dawno stąd wynieśli
|
|
Fajna wymianka dziewuchy hahaha.....proponuje maly sparing w kisielu... pozdrawiam..... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
kogo ty chcesz uczyć Dzięciole ty ...Kogo ??
|
|
prusa 8
|
|
Prusa 8 to wam w oczy pluje szczyle
|
|
nie pszezywac sie smarki
|
|
Mlody26 Jak bedziesz wracal z 8ki to sie rozgladaj ok. Dr. Viktorio Mazzola
|
|
KOLEŚ NA PRUSA 8 KRWAWTY WIĄŻE USUWA CIĄŻE
|
|
auuuuu bo jak huknę z mojej futurki i dziadka granda srebrny panelll to wam wszystkim sie rogi wyprostują Ty k**wa SQ4 HGW , ty krótkofalowcu! Ty! Małgosiaaa!
|
|
SZSZCZYLUU TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nouuuuuu NO TO CHYBA NORMALNE
|
|
Co synek boli cie cos
|
|
wyjdz pokarz sie kim ty jestes czy warto sobie tym gownem rece brudzic
|
|
WYJDZ JA JUZ WYCHODZE
|
|
GÓWNIARO DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
TAKI BOHATER JESTES ??? No Wyjdz pokaz sie kim ty K..RWA jestes ?? SZCZYLU TY Ofiaro Pęknietego Kondona
|
|
auuu koleś wiesz czym się różni onwa MK2 od onwy MK3? Ty! Małgosiaaa!
|
|
WIEM !!! gówniarzu sie anczytałes na tym internecie siedzisz za ta szmata i ON Bohater bo czerpie wiedze z inetrentu i pozniej chodzi ludziom opowiada głupoty SZCZYLU TYY
|
|
auuuuuuuuuu !!!
|
|
no no no no nono no ! do mnie od lat kierowcy przyjezdżają , ja prowadze mobili po łomży i kazdemu antene zestroje a Ty co masz? Jest taka sprawa ze zajdą chłopaki zap***lą Cię wpi***olą tak że nie przeżyjesz i mnie nic nie zrobią Ty! Małgosiaaa!
|
|
Witam!Odwiedzając łomżyńskie forum wnioskuję,że społeczność lokalna to mało inteligentna masa.W swoich wypowiedziach daje upust chamstwu,wulgarności a nawet grozi zleconym pobiciem-zabójstwem."i mnie nic nie zrobią"-to miasto jest niebezpieczne ze względu na ich mieszkańców.JA NA PEWNO NIE ZAWITAM W TYM MIEŚCIE JESZCZE MI ŻYCIE MIŁE!!!! Jak się nie ma co się pragnie to się kradnie co popadnie...
|
|
podlasiak to kego hu....a czytasz posty o moim slicznym miescie bucu....Siedz w gomowcach dalej w rowie i nie podskakuj a zwlaszcza nie udzielaj sie w nie swoje sprawy.... turlaj beret tam gdzie glaszcza po pupci cyganie jeba....y Spierdal...j zydzie.....jak ci kopa zapierd...e to ci gowno krepel zlamie.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
podlasiak DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
podlasiak Ty to powiedz....jaki ch*j Cię tu przyniósł na ten kanał???? Ty! Małgosiaaa!
|
|
Chłopie dlaczego ty wyzywasz niewiesz kogo Będziesz za to jęczał!!
|
|
Hardcor widzę , że to Twój pierwszy post więc nie strasz ludzi gooofniarzu :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Hardcor szczylu ty
|
|
Hardcor do kogo ty z te gadka do kogo pałąku od wiadra....skad zes przybiegl z pielgrzymki sie urwales czy z koloni wyjebale....s na gigant.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
baltazar czemu jestes taki opryskliwy w stosunku do podlasiaka. sam wyj.j e. bales na jakas wyspe pewnie mieszkasz w jakiejs zaje.....anej piwnicy. lepiej wez sie za pompowanie materaca
|
|
popieram cie payounk kim on jest ,odwiedzam nieraz forum czytam posty a on wiecznie się udziela balthazar2205 omnibus sie k... znalazł.za robotę się wez,czy może w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z twoim wykształceniem boski gregor
|
|
podlasiak jak bys mieszkal na prusa 8 to jsuz dawno by cie stond na kopah wyniesli ! !
|
|
Cisza Obywatele! wogóle czego ta konwersacja dotyczy. Proponuję zamknąć temat i nie udzielać się bo mogą mieć co niektórzy kłopoty. A Tobie podlasiaku za te oczernianie wypiszę mandat. A co do dziadka Dziadek Grand jest spoko i proszę go nie oczerniać ponieważ pracuje w mojej agencji i jego zadaniem jest Informowanie kierowców przez CB radio co się dzieje w danym momencie w naszym mieście. Amen
|
|
NIE STRASZ NIE STRASZ BO SIE ZESRASZ
|
|
te ku*wa Twoje fiuk fiuk fiuk ja Ci powiedzialem Ty zamilcz lepiej Ty! Małgosiaaa!
|
|
Legendarny_Obywatel - bo jak chcesz to dziś dam auuu na flaszke dla jakichś tu trzech , dwóch , trzech tych tych obcokrajowców co chodzą po naszej ulicy rozumiesz , co szukają wrażeń ,i Ci wejdą k**wa a ja tylko zapukam a oni wejdą i Ci roz***olą pół chałupy
|
|
Legendarny_Obywatel zmień Ty kanał d**lu Ty , nie rób z siebie tak naprawdę tego luja Ty! Małgosiaaa!
|
|
payonk frendzlu moze ty mieszkasz w zjeb...j piwnicy pewnie w hafnafiordur bo na tyle cie stac czxego sie wpierd...sz jak cie nikt nie zaprasza.Taki mocny w gebie czemu sie nien spotkasz dojede lub spotkamy sie w polowie drogi... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Się gówniarzowi Z Legionów SKLEP Zlikwiduje i w kioskach sie pootwiera punkty z CiBi radiami
|
|
boski gregor znam cie fajansie do ciebie tez przyjade tylko za tydzien Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Patrz Jeba.na ja ci zaraz dam Luja Wyjdz KU.RWA wyjdz pokaz sie kim ty K.URWA jestes odrazu walę w Pędzel i tyle
|
|
Będe lał z baltazarem po kolei gnojostwo lepiej bójcie się lamusy bo nie wiecie z kim macie do czynienia
|
|
Balthazar2205 jest dla Ciebie robota , znajdziesz ją w dziale ogłoszeń 4lomza/różne : Poszukuję reproduktora dla tchorzofretki pilne ! telefon: xxxxxxxxx ogłoszenie dodane 2010-06-25 lustereczko w Twoją stronę Ty! Małgosiaaa!
|
|
Czytacie te posty dwa pajace to napewno jestescie z lomzy a jak tak to zapewne sie znamy jak nie to mozemy sie poznac ja nie dygam...To nie lomza ja nie ukrywam sie za kompem...Jak cos wam nie pasi dawaj 8696288 Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
SP4 to widać że jesteś z podstawówki gnoju. Poczekaj no tylko matce powiem co ty wypisujesz na forum. Poczekaj no
|
|
Balthazar2205 , dlaczego masz w opisie gg "szukam sponsora" ? Ty! Małgosiaaa!
|
|
SP4_1234 ty to wracaj do wojny z cb....nie wtrancaj sie miedzy doroslych... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Proszę państwa dzisiaj o 19:50 ma wystąpić w hattricku Bronisław Komorowski. Zapraszam
|
|
cioto ja nie mam gg za stary na to jestem.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 jak już to WTRĄCAJ :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Legendarny_Obywatel : <~rzetelny_obywatel>CO JEST CO JEST <~rzetelny_obywatel>DZIEŃDOBRY <~śmierdziel>hahahaha ten przylazł <ChUlIGAN> <~(33>rzetelny mieszka na prusa 8 <~rzetelny_obywatel>na prusa 8 mam <~rzetelny_obywatel>mam swoje <~rzetelny_obywatel>biuro <~(33>na prusa 8 Twoja stara targa <~śmierdziel>rzetelny jest włascicielem całej Łomży <~śmierdziel>nie denerwowac go <~rzetelny_obywatel>zgadza sie obywatelu <~rzetelny_obywatel>obywatelu śmierdziulu masz misje <~rzetelny_obywatel>skocz mi po zakupy do sklepu <~rzetelny_obywatel>taki quest <~(33>a obywatelu h()ju? <~śmierdziel>nie wyzywaj go debilu, wiesz co on moze ci zrobic? <~śmierdziel>on ma cala wladze w garsc :) czat wp/lomza Ty! Małgosiaaa!
|
|
SP4_1234 MAM TWOJE DANE ZARAZ JE OPUBLIKUJĘ
|
|
arabski , najpierw opublikuj swoją pracę maturalną :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Zamknij ryj gnoju mały. Masz najmniej do powiedzenia tutaj bachu jeden ty. Temat zamknięty !
|
|
boski gregor to twoj 2 post na forom i juz sie sadzisz skad ty jestes slimaku gadaj kto cie poprosil zebys sie udzielil albo postawil vikinga???? co do pracy to niestety ja jutro tam ide a ty do nastepnej kuroniuwy gnij w betach do 12.oo i mecz sie jak wrocic do polski i wytlumaczyc niepowodzenie znajomym....Pamietaj kuroniowa sie skonczy juz niedlugo a nowe przepisy sa ostre.Wrocisz do kraju i tam zaplaczesz...Odemnie 3 h..e w bok Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
do balthazar2205 co za zbieg okoliczności dzwoniąc pod ten numer pare dni temu mieściła się tam agencja towarzyska odkupiłeś numer czy tam pracujesz ,tylko zastanawiam się w jakim charakterze boski gregor
|
|
przyjdz zostaniesz obsluzony za darmo no dawaj dzwon pajacu ja czekam jutro do pozna pracuje ale dzis mam czas ..... A agencji tu nie ma slimaku jak dlugo tu jestes ze sie prujesz ....czekam na tel....ty kur..a szczylu Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 synek boli cie cos
|
|
spedemon ty sie nie sadz i na prusa 8 smaruj to nie twoja wojna....masz juz swoich wielbicieli malo ci.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
do balthazar2205 jeszcze chyba nikt cie tak nie poirytował,każdemu tak rozdajesz swój tel.lepiej sie kładz spać bo zaśpisz i sie konkurencja wpie... na rewir i nie będzie z czym do skupu polecieć boski gregor
|
|
no taki jestes kozak pajacu tak sobie ciebie wyobrazalem podaj mi swoj tel.jak taki kozak jestes ja napewno zadzwonie jak cie nie stac.... Ja sie nie bede z wami kozie bobki je...al masz problem zadzwon pokaze ci twoje miejsce na wyspie.Taki odwazny jestes przed kompem pajacu jak ja wleklem takich panow za ryj po asfalcie to tobie gil warge przecinal.tel dalem bo nie dygam a wiem ze tu jestes i czekalem....widze na darmo spierda...j. Jaki kur...a skup o czym ty gadasz gigancie....ile masz let ze sie udzielasz no ile smrodzie ze nie masz odwagi zadzwonic.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 chyba jesteś gejem , skoro chcesz numer telefonu od chłopaka. Wstydź się.... Ty! Małgosiaaa!
|
|
Wiesz ze bym cie tu kur...a namierzyl w 5 minut jutro tu nie ma tajemnic moment w simminie i mam adres tak wiec trzym ten pysk smieciu... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
kozaku pewnie masz tel. w novej ja mam simin stać cie zadzwonić,pamiętaj że to płatne,a może podałbyś jeszcze adres,czekam boski gregor
|
|
dzwon mam w novej albo dawaj swoj i ja zadzwonie.....powiedzialem juz swoje i pierd...e taki gadki peniacu....chcesz sie spotkac za 30 min powiedz gdzie i zaraz jestem slimaku..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
adres jest w poście - Prusa 8 :) dlatego strzelił bulwersa Ty! Małgosiaaa!
|
|
SP4_1234 o co ty walczysz smierdzielu kto cie zaprasza do walki gnido pajecza.....ja mam na niego wyjeb....e jak kozak to niech daje namiar ja czekam nie bede sie jeb...l z cioto albo sms niech napisze.... Boski lolo tel.podalem bo z polski nikt nie zadzwoni a nawet jak cos to co....pogadac mozna a tobie 10 koron w kieszeni zgnije a nie zadzwonisz spier...j Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
jak dzieci
|
|
w 30 min nie dasz rady dojechać ja mieszkam na północy a ty zapewne na któreś z pobliskich sorp(wysypisko)masz tak szybki wuzek boski gregor
|
|
ladziane ma
|
|
mam znajomych nawet na polnocy koltunie jak cos to cie ktos odwiedzi kond...e isafiordur lub bolungarwik wybieraj bo tylko tam sa ludzie z lomzy.Jak tak to dawaj namiar ja dzwonie do kolesi i powiedza ci z kim piszesz to ci kur...a gacie sie do gowna przykleja.... z jednym masz racje dawno mnie nikt tak nie wkur...l jak ty.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
a co do mieszkania to kuta...e wiecej trickingu zaplacilem niz ty w rok odlozylezs na tej foskurni smierdzielu.....sorpa przy tobie to fiolki ty konusie z bejty.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
jasiu pomylka mam faworitke hahaha.....idze ze az strach.....hahaha ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
riposta w końcu wiem zkąd jesteś,udzielałeś się również na temat grubasów pewnie jesteś jednym z nich a z tej miejscowości znam dwóch kozaków,nie będę operował ksywami,zostałeś trzaśnięty chłopaczku........ boski gregor
|
|
ooo skoda :D ja znam tszeh kozakuw i was fszytskih rozpiermole forumowe trole :P
|
|
Nie kolego pomylka napewno wiem o kim myslisz i nie operuj bo pewnie by sie wkurwili....ja poprostu odpisalem tej milej pani dokladnie tak jak ona to zinterpretowala a tych co wspominasz dobrze znam nie tylko z tad lecz i z polski....powiem ci jedno nie zaczynaj ze mno bo jestem nerwowy moze bardziej niz jeden z tych co wspominasz..... To chyba na tyle co???? czy jeszcze jakis problem???? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
boski gregor chyba to i ja cie trzasnolem znam tylko jednego grzeska z polnocy i to napewno ty....nawet wiem gdzie mieszkasz w polsce.....oj kolego jak tak to jebne na lupierz.....a jak nie to wyluzuj nastepnym razem i staraj sie rozumiec posty a nie odrazu sie wpierda...asz z gnojem na buciorach do czystego domu.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
damy sobie spokój,jesteś godnym przeciwnikiem ale przyznaj jestem lepszy,wyprowadzić ciebie z równowagi to była czysta przyjemność boski gregor
|
|
ja tylko chcialem pokazac tutaj piszacym i pierdolon....ym bzdury ze jak masz cos do powiedzenia dawaj w realu trolu jak fikasz to do konca....zgubilem nr.Grzeska z polnocy zadzwonil bym zapytal sie czy ty to ty wtedy bym sie przedstawil mialby on komedie na 100% Wyprowadziles????? Nie ja tylko mialem zly dzien a jutro znow do tyrki i hu....j po lezeniu.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
i jeszcze jedno jak jeszcze będziesz się wypowiadał na tematy o których nie masz pojęcia to znowu się odezwe (twoje sumienie) ps. a to że mnie trzasnołeś to tylko ci się wydaje boski gregor
|
|
odzywaj sie a ja wezme wolne i pojade na polnoc (twoj koszmar) zreszta i tak zadzwonie do m..ka lub g..y zapytam ilu tam tych grzeskow jast tylko jutro bo dzis nie chce przeszkadzac chociaz pora wczesna...i jak nie masz pojecia o czym pisze ojciec o czym ty do mnie rozmawiasz???? Jak ktos podchodzi do sprawy wulgarnie to ja go glaskac nie bede kobieta powinna inaczej ujac swoja wypowiedz a nie odrazu jedzie z grubej rury jak o to ci chodzi....a tak wogole to jestem tu tylko w weekendy i malo mnie widac czemu akurat do mnie zes ruszl???? zapewne ze jestem na wyspie ''' Dobra to tyle napewno jeszcze sie spotkamy Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
pa skarbie do najbliższego twojego wpisu boski gregor
|
|
musiales sie na koniec zwalic....nastepny juz jest w temacie general....znowu dasz popis....??? Nara Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 ty Ofiaro Pęknietego Kondona
|
|
spierda...j i nie powtarzaj sie slimaku idz kup jakies teksty na rynku od pijaczkow smieciu albo odpal te jeb...e CB frajerze dety.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
spedemon scisnij wary bo twoje dni sa policzone szczylu
|
|
dokladnie smierdziele sie panosza bo nie ma komu dojeb....c garsci.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Jeden zobaczył ze drugi wyciągnął z konta dużą sumę i pyta: -Po co Ci tyle pieniędzy? -Porwali mi teściową i żądają okupu. -Ja bym nie dal. -Ja też, ale powiedzieli ze jeśli nie zapłacę to ja sklonują
|
|
Żona do męża: - Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój rozmiar! Mąż: - Taaa... Poszczęściło Ci się. Po paru dniach żona znowu mówi: - Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar! Mąż kręci głową z podziwem: - Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę pod poduszkę, wyciągam bokserki, przymierzam - i k...a nie mój rozmiar!
|
|
baltazar koleszko ... wpadnij na prusa 8 to ci pokaze ...........jak sie zestraja cb radio!!!
|
|
|
|
Balthazar2205 slimak to ci w oko napluł Ofiaro Pęknietego Kondona burczymucha to nie twoja winna ze najwyraźniej pokrzywdzony jesteś przez los.
|
|
Z młodych lat Wujka Staszka Mistrza Ciętej Riposty Staszek był wielkim pasjonatem motorów. Miał Harleya - najważniejsza rzecz w jego życiu! Dbał o niego, pucował wazeliną do połysku, niemalże nosił na rękach, bez mała spał z nim nawet. Któregoś dnia dziewczyna zaprosiła go na niedzielny obiad do swojego domu. - Stasiu - powiedziała - znamy się już dwa tygodnie. Chciałabym, żebyś poznał moich rodziców. - Czemu nie - odparł Staś. Nadeszła niedziela, Staś wyprowadził motor z garażu, wyciągnął wazelinkę i na tym wazelinowaniu zastało go południe. Jeszcze tylko ostatni rzut oka na motocykl, mała poprawka, wazelinka i... Staś z Harley''em byli gotowi! Podjechali pod dom dziewczyny, ustawił motor przed oknem salonu i zapukał... - Witaj Stasiu - dziewczę promieniało szczęściem - Wejdź, zaraz będzie obiad. Musze cię jednak uprzedzić o pewnym zwyczaju, panującym od dawna w naszej rodzinie. Otóż przy obiedzie, kto się pierwszy odezwie, ten garnki zmywa. - Nie martw się - Staś nie był w ciemię bity jestem małomówny z natury. Zasiedli do stołu. Mama, tata, dziewczę i Staś. Rozmowa nie "kleiła się", co zresztą było do przewidzenia. Matka patrzy na Stasia i myśli: - Ale wstyd ! Taki sympatyczny chłopiec, a my tu ani słowa z nim nie zamieniamy! Co sobie o nas pomyśli? Zapytałabym go o rodzinę, o mamę, tatę, o ogród, o rodzeństwo, ale nie mogę, bo będę gary zmywać... Ojciec siedzi, ani be ani me i myśli: - K***a obora jak nieszczęście! Zagadałbym do chłopaka, zapytałbym gdzie pracuje, czy lubi piwko, sport i wędkarstwo, ale jak? Powiem coś, to mnie stara do garów wypieprzy... Panienka siedzi jak na szpilkach i myśli: - Niechże ktoś coś powie wreszcie i pójdzie myć te gary, a my wtedy na górę i tamtaramtamtam... Staś dzielnie siedzi i milczy! Nie mówi nic, bo garów myć tez nie lubi... a tu nagle... patrzy w okno... a za oknem pada deszcz! - Jezuuuuuu - myśli Staś - MOTOR! Nie wie, co robić. Nie przeprosi, bo pójdzie do garów, a Harleya rdza zeżre! Rozejrzał się Stach... i dawaj panienkę na stół! Kieckę w górę i jedzie ją od tylu. - Ktoś pęknie i coś powie - myśli - on do garów a ja do motoru!!! Skończył Stasiek, siada i...nic! Cisza jak makiem zasiał... Dziewczę zawstydzone oczy spuściło i myśli: - Co ten Stasiek taki napalony? Mógł przecież poczekać, aż pójdziemy na górę ...jak ja się teraz wytłumaczę rodzicom? I kiedy mam to zrobić? Przecież nie teraz, bo jak się odezwę, to pójdę gary myc...poczekam... Matka siedzi, oczom nie wierzy i myśli: - Co to za bydle moja córka do domu przyprowadziła? Jak on mógł moją córkę tak potraktować? Powiem mu co o nim myślę, ale później, bo jak się pierwsza odezwę, to będę musiała gary myć... Ojciec siedzi, ślepia wlepił w Staśka i myśli : - O ten sk***yn j***y ch*j pie*****ny w d**e k***y...! Przecież go sk**yna za***ie ! Powiem mu co o nim myślę, ale później bo jak się mam pierwszy odezwać? Deszcz leje jak z cebra, Stasiek załamka, nie wie co począć... na dodatek grad zaczął walić w harleya jak w bęben... - CO ROBIĆ! - myśli... I dalejże matkę na stół, kieckę matce w górę i jedzie ją od tylu. - Stary nie wytrzyma i coś mruknie przynajmniej myśli Stach - Stary do garów, a ja do motoru!!! Skończył, siadł... i dalej cisza... nic... Dziewczyna patrzy na Stacha i myśli: - Co za potwór z niego, samiec niewyżyty? Najpierw mnie, potem moja matkę? Zrywam z nim, ale powiem mu to po obiedzie, bo będę musiała gary myć, jak się odezwę pierwsza... Matka siedzi, czerwona jak burak i myśli: - Nawet niezły ten chłopiec... i jaki... PRĘŻNY... źle go oceniłam... co sobie jednak mój stary pomyśli? Powinnam się jakoś wytłumaczyć ...ale może później, bo będę musiała gary myć.... Ojciec siedzi, oczy przeciera, piana na pysku, ale twardziel z niego, więc milczy i tylko myśli: - Zabiję go, to pewne. Ale po obiedzie, bo teraz jak się odezwę, to pójdę gary myć ... Grad, ulewa, burza z piorunami, wichura przewróciła motor Stacha prosto w potężna kałużę, pełną błota, wody i wszelakich śmieci. Stach oczami duszy widzi rdze pożerającą jego ukochanego Harleya... NIE WYTRZYMAŁ WSTAŁ I MÓWI: - Macie może wazelinę? Ojciec zrobił oczy jak denka od kufla, wstaje i mówi przerażony: - To ja już pójdę i umyję te gary...
|
|
Tekst zawiera wulgaryzmy. Proszę czytać mając to na uwadze lub zaprzestać czytania. Nadeszła zima, wszędzie było zimno i wszystko było zamarznięte, a z powodu trzech wybitych szyb w oknach, w domku Puchatka był przeciąg jak w dupie u Krzysia. - ******** mi zimno !! - uroczo powitał dzień Kłapouchy - Zamknij ryj i zabij te okna jakimiś deskami, bo zaraz zatkam je twoją dupą!!! - Puchatek był jak zwykle ******** bezpośredni. W tym momencie z kuchni wtoczył się prosiaczek niosąc gar czegoś, co zajebiście pachniało. - Ruszać się, jebaki leśne, spaghetititi beconese wam zrobiłem!! - jęknął prosiak - Grzeczniej *****! Grzeczniej! - warknął Tygrys. - A poza tym, co ci odjebało ze nagle dla nas gotujesz?! i skąd do kurwy nędzy wziąłeś mięso i inne jebane składniki?! - dopytywał się Tygrys - Jak wczoraj robiliśmy ściepe na Heraclesa? to mówiłeś ze nie masz kasy. - Królik powoli wracał do świata żywych. - Jeszcze wam ***** źle? miałem 4 zety to walknalem do tej Biedronki?/Stonki? (jeden ****)za lasem. - jęknął Bekon - Co ty mi tu pierdolisz w mordę ****** bambusie? co ty? w ***** lecisz ze mną czy się z własnym kutasem na łby zamieniłeś? za 4 zety najebałeś nam cały gar żarcia? - Puchatkowi zaczęły puszczać nerwy. - No ***** promocja jakaś była, zew niby dużo, tanio i jeszcze rolkę papieru do dupska gratis dołożyli - Prosiak tłumaczył się jak na spowiedzi. - Zresztą nieważne skąd, ważne, że jest! - wpierdalamy panowie! - zakończył spowiedź Osioł. - Ja nutrlisz a czym to popijemy? -zawieśniaczył Zającowaty. W tym momencie jak na zawołanie do domku weszła największa pipa w lesie - Krzyś! - Czołem koledzy! - rzucił na przywitanie. - ********** - powiedzieli chórem Puchatek, Osioł, Prosiak i Królik. - Stój ***** pedale!! - Krzyknął Tygrys. - Po wino nam pójdziesz!! - Kontynuował - Pojebało cię? Baba Jaga raz na 10 lat czyści aparturę i to właśnie dzisiaj, wina nie będzie!! - Stwierdził Kłapouchy, który właśnie kończył zatykać ostatnie okno deską sedesową. - Ale mi nikt nie sprzeda wina, poza tym alkohol jest zły. - Krzyś pomału cofał się w stronę wyjścia. - Stój pedale, powiedziałem - warknął Tygrys i wyjebał pipie z bańki. - Pójdziesz tam gdzie był Prosiak - do tego owada za lasem i obciągniesz druta jakiemuś żulowi to pójdzie i ci kupi! - Stwierdził pasiasty. - Widzę cię tu za 15 minut, a teraz wypierdalaj!!! Krzyś wybiegł z domku, a ekipa zabrała się do jedzenia. - Przecież w 15 minut nie ma szans żeby zdążył - błyskotliwie zauważył Prosiak - Wiem - będzie kolejny powód żeby mu wpierdolić !! - powiedział Tygrys z szyderczym uśmiechem. Minęło jakieś półtorej godziny, gdy Krzyś z resztkami spermy na twarzy dotaszczył zgrzewkę "Uśmiechu Millera"?. W domku nikogo nie było ostrożnie postawił zgrzewkę na stole i próbował wymknąć się niezauważony, lecz zatrzymał go znajomy głos: - Stój pederasto i podaj mi srajtaśme! - krzyknęło coś białego spod drzewa. Dopiero wtedy pedał dostrzegł Królika srającego pod drzewem - był cały zasypany śniegiem, więc musiał tam spędzić przynajmniej 40 minut. Przy kolejnych drzewach można było dostrzec jeszcze 3 takie srające bałwany. Krzyś podał Królikowi papier i korzystając z sytuacji zdupcył do swojego pedalskiego domku. - ***** już wiesz chwieju ******, czemu ci srajtaśme gratis dołożyli?! - wkurwiał się Puchatek - Prawie godzinę wypinam dupę na śniegu i końca nie widać!!! - wrzeszczał Kłapouchy - To nie moja wina, mięcho musiało być stare - tłumaczył się Prosiak, któremu jako jedynemu nic nie było, bo miał wprawę w jedzeniu różnych świństw i jego żołądek był bardziej wytrzymały. - Ja ci ***** dam stare mięcho - ciebie kutasie na mięcho przerobie! - Puchatek tak zagotował, że aż śnieg na nim zaczął się topić. Tygrys w ogóle się nie odzywał, bo stanął na przeciągu i zamarzł z wypiętym pasiastym dupskiem. Królik, który pierwszy dostał papier poleciał szybko po winiaka, żeby się troszkę rozgrzać. Przyniósł ekipie po flaszce i wtedy w cudowny sposób dolegliwości gastralne ustąpiły - Zawsze mówiłem, że siara jest lekarstwem na wszystko!!! - ucieszył się Puchatek - Wnieśmy Tygrysa, bo już się robi niebieski!! - Powiedział Królik Po chwili już wszyscy sączyli winiaki w domku Kubusia, a Prosiak znów zniknął w kuchni
|
|
Na Prusa 8 Chój Nocuje
|
|
no Na prusa 8 anty stroją SSA Satelitarne Strojenie Anten także nie trzeba chodzić
|
|
technologia wymaga jednego przycisku, jakie to dzis jest proste..
|
|
auuuu koleś , co dobrego z rana? Ty! Małgosiaaa!
|
|
auuuu z rana smietana h0jowe forum
|
|
snietana
|
|
PIWO Z RANA JAK SMIETANA A Jak chcesz miec ząbki jak Kryształki wypij SOCZEK z mojej Pałki
|
|
jasiu OPANUJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Łaciate - samo mlek0
|
|
To Nie może tak być By taki temat jak ten tracił na popularnosci trzeba wspierac i sie wypowiadać poduupadł zaniedbujecie Prusa <<8>>
|
|
BIJEMY nowy REKORD na tym Forum mianowicie Liczba wypowiedzi danego tematu PRUSA 8 ma przed soba bojowe zadanie do 4122 :)) bezdie nowy REKORD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
auuu tak jak mówisz facet
|
|
jasiu gdybys nie byl jasiem to powiedzialabym ze jestes palantem takich tematow sie nie wyciaga na swiatlo dzienne
|
|
Kończę temat!!!!!!!!!!!!!!!!! Następna osoba, która napisze coś w tym temacie jest ciotą,głąbem,pedałem lub czymś podobnym. Zobaczymy ile debili mamy na forum.
|
|
jasiu litujemy sie nad takimi osobami jak ty jestem jaki jestem
|
|
zabic tego cwela!!!!!!!!!
|
|
cwel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
dziś po kilku dniach ciszy z Prusa 8 w eter poszły dziwne odgłosy....miałczenie kota...beczenie barana ( chyba że dziadek dmuchał mu w d**ę aż się rogi wyprostowały) i ogólnie dokuczanie ludziom w promieniu 15 kilometrów Ty! Małgosiaaa!
|
|
chcecie to moge rozkrecic to towarzycho hahahhaha.... Pozdro i walta..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Ja Ci beknę te twoje Fiuk Fiuk Panie Sz..... te twoje beczenie już w Dupę nie wchodzi za przeproszenie wymyśl coś nowego i bardziej aktrakcyjnego Nie wiem chociażby naucz przemawiać sie ludzkim głosem "DziadekGrand" juz to jest bardziej atrakcyjne.I Zbastuj z tym beczeniem bo za kazdym razem bedę Cię po imieniu wołał na Radiu jak będziesz beczał :))
|
|
cooooooooooooooooooo, konopandziaa dzieki Bogu do mnie nie mowisz :)
|
|
jasiu zanudziles, ide spac
|
|
Co tak zamilkłes Panie "SP4_1234"
|
|
wymyslny nik 1234 hehehehe
|
|
co tam jest na tego prusa 8 ?
|
|
Wszelkie zło i wszystko co najgorsze.
|
|
Tam idziesz uzdrawiają jestes jak w raju
|
|
co wy wszyscy mozecie wiedziec,
|
|
sie pytam bo robicie z byle czego ploty
|
|
POSŁCUHAJ GÓWNIARZU !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
auuuuuuuuuuuu
|
|
auuuu co dobrego h0jowe forum
|
|
interesuje Mnie ta cala instytucja,ktora sie miesci,n'a prusa..8,w jakim celu ona powstala i n'a kogo ..pozytek;)czy Ludzie mieszkajacy w okolicach...nie cierpia od nadmiernego halasu...w jaki sposob znoszona ....jest atmosfera..stycznosci przecietnego mieszkanca z ta naglasniana instytucja?????
|
|
dmuhnij baranowi w dupe asz mu sie rogi wyprostujom !
|
|
Zaraz założe klapki zejde na dól i wam wszystkim pokaże
|
|
dmuhnij baranowi dópe asz mu siem rogi wyprostujom @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ !!!!!!!!1
|
|
auuuu co dobrego? h0jowe forum
|
|
dlaczego swoich słow nie poszczasz ?? TY WSIARZU Ty Gnoju ty NA TY TO TRAMWAJ NIE STAJE !! WON CHAMIE WYPIERDALAAJ mi stad
|
|
auuuuu bo jak huknę z mojej futurki i dziadka granda srebrny panelll to wam wszystkim sie rogi wyprostują
|
|
spedamon szkoda ze sie twoje rogi nie moga wyprostowac bo sie tak zagiely ze gleboko siedza w twojej dupie razem z tym zjeban...m srebrnym panelem i dziadem w roli glownej... Probuj dmuchaj w swoje dziursko i daj znac kiedy poronisz te cale towarzycho co gleboko tkwi w twej i tak juz dawno rozkalibrowanej dup..e Siemata spadajta haaaaahaaaaahaaaa Dawac...... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 - Co synek boli cie coś
|
|
boli mnie twoje *******...nie wogole ty i ta twoja szmata.... Zuj cynadry i pchaj dylizans bucu I tak powiem.... hahaha :) Dawaj spidi dawaj az na udach dostaniesz wysypki.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 - słuchaj facet czego ty pierdolisz takie głupoty ja ci powiedziałem już pieprzysz takie głupoty co ci ślina na język przyniesie to ty pieprzysz słuchaj synek zejdź ze mnie bo to au się złe dla ciebie skończy
|
|
chcialbym naprawde chcialbym.....ale... No wlasnie kasztanie nie dasz rady choc bys przylazl z calym prusa 8 kartoflaku i dmuchnol bys im wszystkim w dupska to i tak nie dasz rady. Zawolaj rybki z akwarium bo tylko to ci zostalo odpal junaka i turlaj beret na dozynki do wasosza.... hahaha..... tak to wyglada spidi...powiedz kiedy podniose ci cisnienie do lez i mozesz odejsc.... A teraz do budy i posc w eter kilka zjeb...ch tematow BARANIE... Chyba mnie rozumiesz?????Jak nie to przykro mi fistaszku.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
baltazar ty ćfoku :)))))))))) my nigdy niemamy dosć :)))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Jasiu ty pedale forumowy swinie pedzic cwelu a nie w bajere sie wpierda...sz chlopku wiesz ze po wyjsciu z chaty masz smary dlatego na forum rekord bijesz zjebie malinowy.Posty tylko szczebiorty cie bija moze ty i ona to ta sama osoba.pamietaj gdzie dorosli pisza smarki niech wciagaja gila.WSiec wypier...aj fescie.... hahahaha.... Masz jak chciales kiedys mialem o tobie inne zdanie a patrze ze trzeba otworzyc krucjate przeciw parowom w pampersach na forum.Jeba.....c cie.ty jak ten Karamba z bajki mocny w ukryciu...Wylej szczochy i spac. Papa.....slimaku.... :) A jak dym musi byc.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 - POSŁUCHAJ GÓWNIARO DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
baltazar ja ci powiedzialem raz i powiem drógi raz : dmuhnij baranowi w dópe asz mu sie rogi wyprostuja i nie rozmawiaj zemnom o czesciah rowerowyh poniewarz to nie moja branrza .
|
|
Gang dwoch pedalow....hahaha jeden drugirmu w dupe dmucha hahaha.... Brawo dziewczeta brawo hahaha....nie zjerzdzajcie po poreczy bo se krzywde zrobicie male kur..ew...ki.....zassanie dzyndzla grozi powaznym uszkodzeniem fafli.zapewne i tak po nich depczecie.... krotko....forumowi zjebi....spierdala....ta kombajny na bambus.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Co do tego barana i rogow...to te powiedzonko modne bylo wsrod dzieci do lat 16-tu z 7-8 lat temu dlatego to jest miara waszej inteligiencji....kur....a co ja pisze wasze IQ total to 4.....prawie tyle co kijana.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
i nie wiem czy kijana nie wykrecila by was na kase i loda nie podala....cwaniaczki hahaha. P.S....kijana to taka prawie zaba....haha.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
po ras tszeci uparciuhu dmuhnij baranowi w dópe asz mu sie rogi wyprostuja !
|
|
Balthazar2205 DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
Dobrze ze wam sie argumenty szybko koncza hahaha....bo juz mnie to nudzilo... ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
a tak pozatym to: Zjedliscie wy mojej babki stryjecznego brata jajca z rakiem.... Pa.....landryny.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
po ras czfarty : dmuhnij baranowi w dópe asz mu sie rogi wyprostuja !
|
|
obudziłyscie sie po nocnej ciezkiej pracy????? Dobra janek konczem te wywody....hahaha.....czas na spokoj w eterze.... :) Tylko prosba....Dajcie se na luz.ja nie wiem po co ty sie mieszasz spidek to inna sprawa szukal i kąsal mnie juz dawno... Siemata spadajta.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
luz bluz
|
|
moje ciacho,miaaal!
|
|
Balthazar2205 DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
Spedemon wachaj pale i przedziala czarnuchu..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
dmuhnij baranowi w dópe asz mu sie rogi wyprostuja !
|
|
Balthazar2205 - TY Ofiaro Pęknietego Kondona
|
|
kondon kondon .. jego stary nie wuiedzial co to kondon :))))))))))) poza tym siem pisze kondom ;PPPPp
|
|
Wylazly z dziury dwie prostytutki i ponownie sie prucie zaczyna.Kto was zrobil miekkim hu...em pomscijcie swe zjeba...e zycie palanty.Wstawcie swoje foty na ogloszenia drobne moze ktos wam podrzuci jakies drewniane zabawki moze ich nie zjecie... Janek wyjmij jezyk z dupy spiderki jak o mnie piszesz i walnij z nim migdala.Moze wtedy zycie dla was stanie sie prostrze. A teraz na lodowisko kozie bobki....Obudzcie sie z tego letargu parowy. Dmuchnijcie mnie w pompe az mi sie torba na waszych policzkach odcisnie. P.S Spedek zrob jankowi chinska czape....jak nie wiesz co to to zaszczekaj a ci podpowiem. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 - TY Ofiaro Pęknietego Kondona Balthazar2205 DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
Nie wiedzialem ze jestes dzieckiem specjalnej troski teraz rozumiem twe plytkie myslenie.Jakasz sie od dziecka czy od chili jak ci dzyndzel w szprychy wpadl.... Mam jutro prace wiec.... Siemata spierdalajta hahahahahaha.... I dmuchajta......hahahahaha...... BAKLAZANY..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
DEBILUUU TY !!!!!!!!!!!!!
|
|
ooo jak się temacik rozkręcił
|
|
auuuuu
|
|
EeeeeEEEEch Prusa 8. Dr. Viktorio Mazzola
|
|
konopaandzia .....smaruj jak dorosli rozmawiaja....i wytrzyj ryja o asfalt. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
SIEMA KOXY !
|
|
Jasio genjusz
|
|
Balthazar2205 szczylu ty
|
|
spedemon chyba se na kiche nadepnoles ze walisz ze sraki juz od rana....Ale ty musisz nafte walic ze z nudow szukasz wrazen na forach....Zjedz ty dziadka granda jajca.... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Auuuuuuuuu dmuhniju baranowi w dópe asz mu siem rogi wyprostujom !!!
|
|
AUuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;D
|
|
Noi ta Nakładka niestety
|
|
AUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zapackany interes
|
|
zgłoście się wszyscy do lekarza i to szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pifpaf
|
|
auuu .......
|
|
A To Pan Janek tak ??
|
|
Nouuuu witam witam koleś co dobrego ??
|
|
auuuu !
|
|
a to jeszcze istnieje, nalezaloby przechrzcic
|
|
^^ ^^ ^^ ^^^ ^^^ 666 hehe
|
|
jasiu!!!! fajtlapo!!!
|
|
szczebjotka !!!!
|
|
200
|
|
Na Prusa 8 to czysta inteligencja mieszka w porównaniu z wami.
|
|
ja jestem z prusa 8 to wiadomo !
|
|
ja z Ksiecia Janusza I -wiadomo!!!!!!
|
|
A ja z Łomży , wiadomo.
|
|
prusa 8 to gdzies kolo ronda sprawiedliwosci???
|
|
kolo starego mostu
|
|
durnia ze mnie nierob!!
|
|
auuu
|
|
co dobrego i zlego ?
|
|
Do szczebioty. szczebiota dlaczego tekstu maksymy nie napiszesz po polsku. ,, Rozsądny człowiek przystosowuje się do świata, nierozsądny człowiek w dalszym ciągu stara się dostosować świat do siebie.Cały postęp zależy od nierozsądnych ludzi."George Bernard Shaw
|
|
szymuś mama cie wola .
|
|
Sie troszkę spózniłem.
|
|
NO TO CHYBA NORMALNE Cholera Jasna Nogi mnie odjęło
|
|
nom
|
|
noi co ??
|
|
Jajeczko drogą szło , kup sobie protezy.
|
|
połsuchaj Debilu Dmuchnij Baranowi w Dupę aż mu się rogi wyprostują Weez powiedziałem Ci opóść ten kanał
|
|
Patrząc na twoje rogi to widać że już dawno byłaś dmuchnięta w dupę , są takie prościutkie.
|
|
HEHEHEHEHE :D
|
|
szymonek ty STARA PROSTYTUTO :))
|
|
na prusa 8 mieszkaja same male kutasy!!!!!
|
|
w kompleksy nas wpendzisz !!!!!!!!!!!
|
|
konopandziaa , kup sobie berecik taki z ogonkiem i miotełkę a potem idz na Prusa 8 pozamiatać.
|
|
prusa 8, kojarzy mi sie z rypaniem..
|
|
^^
|
|
ciemniaki
|
|
A mojego sztuczenego Peniska którego ostatnio znalazłam nie chcesz bym wsadziła ci w Odbyt ?? Szymonku ?
|
|
konopandziaa berecik z antenką już masz , teraz wez pastę oraz szmatkę i idz pastować chodniki na Prusa 8 a swoją zabawką pobaw się w przerwie w pastowaniu.
|
|
ale po co jak ty bedziesz sie nia bawił :) CHODZI PLOTKA ŻE JESTEM SŁODKA :)) ale juz sobie wyobrażam jak takii duży sztuczny penich wchodziłby cui w twoj odbycik podobno to Lubisz
|
|
Na mózg padł ci ten sztuczny penis , lepiej znajdz sobie faceta i pobaw się naturalnym , realu nic nie zastąpi a chodniczki już wypastowane.
|
|
zaje byy
|
|
:))))))))))))))))same balwany; ale nie dziwie sie, brak odwagi na otwarta rozmowe
|
|
AAAAAAAA czyli jasiu jest z Prusa 8? uwazaj bo ktos chlew Ci wystrzeli w powietrze. Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
JAKA PIEKNA NASZA POLSKA O LOMZY NIE WSPOMINAM
|
|
same chamy i jelenie mieszkaja na prusa 8
|
|
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNN
|
|
Znasz Miętusa ??
|
|
witamy , witamy na prusa 8 kurcze, to nie bylo tak???????????
|
|
|
konuch!!!!!!!!!!!!
|
|
TAK TAK TAK ROZPIERDOLEM JASIU TEN SYF!!!!!!!!!
|
|
tak !
|
|
WON KUR WO M I PEDZIU CHOM
|
|
Jasiu i brylant czy wy to nie jedna i ta sama osoba.To się tobie Jasiu nie uda , takie numery już były na innych forach , chyba mnie rozumiesz. Goń się z takimi numerami.
|
|
mam piec gram zajebistego siuwaksu
|
|
ile miesiecy mozna plakac na prusa 8?????????????????????????????? plakac i plakac mam sentyment do prusa 8, dlatego go nie opuszcze
|
|
WY WSZYSCY JESTESCIE POJEBANI WAS NIE TRZEBA SĄDZIĆ WAS TRZEBA LECZYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
HARDCOR JAKI DOCTOR
|
|
rozczarowano mnie dzisiaj, zapijaczone lby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nie rozumiec glupi szympans
|
|
|
przepraszam ale gdzie sa te d upy obszczane mordy , wykolejency lomzynscy?????
|
|
fszem i wobec oglaszam isz mam tylko 2 nicki na 4 lomrza i ten 2 to calkiem normalna osoba !!!! ;DDDDDDDDDDDDDD
|
|
Słowa , słowa , słowa a prawda w kieszeni.
|
|
Jasio a skąd się wziął geniusz ???
|
|
planowana jest restrukturyzacja ulicy w 2011-szczegoly jeszcze nieznane
|
|
szczebiotka a Ty na czele tych chamów i jeleni z prusa 8!! przyznaj ie ze liżesz jajeczka co wieczor dla dziadka Granda ;)
|
|
OK
|
|
A ten dziadek Grant to co to takiego , lody grand znam ale dziadek ....
|
|
gnoje!
|
|
smiecie!
|
|
pedaly
|
|
Warszawa
|
|
|
ojej szczebiotce sie zrovilo przykro i krzyczy ... boze jak przykro... dziadek za daleko wstadził ??
|
|
aaaaaaaaaaaaaaco cie to obchodzi?????????????
|
|
aaaaa widzisz trafiła kosa na kamien!
|
|
A som jeszcze w użytku kosy bo kamienie to tak.
|
|
nie SOM !
|
|
merde mowie wszystkim WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Znam Prusa... Bolesłąwa i Prusa 8 i "Prusa obok Staffa" i "Staffa obok Prusa" tak taaaak to właśnie to. Znam WAS i WY znacie mnie witam z "mła trła nick" i rozkazuje niektórym, dokładniej POZEROM nic nie dmuchać nic nie turlać, rozkazuje Ci: rób dżem cieciu bo sezon się kończy http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Wiedza jest wielka i wartościowa , KOSY NIE SOM JUŻ W UŻYTKU , to jest wiadomość dnia.
|
|
SOM, ja mam kosę i nie omieszkam Ci jej wpierdolić jak nie dopilnujesz tego żeby TWOJE informacje były aktualne. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
..................................
|
|
jak wyżej .................................................
|
|
Aha aha ahaahaaha... kiedyś jak byłem mały, bo kiedyś byłem zabijałem mrówki, te kropki mi je przypominają. Tak tylko. Kosy SOM w użytku. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Niech mi ktos napisze co jest na prusa 8 504520906
|
|
w kazdym temacie podajesz swoj nr ? silnie szukasz przyjaciół patrze.
|
|
|
czekaj na wiadomość od szczebiotki Ona wie najlepiej co tam sie dzieje , co wieczór tam bywa to powinna sie z Toba podzielić informacjami ;)
|
|
Formacja niezywych ..... chyba
|
|
jawiemonawie skąd pochodzisz? z prusa 8? nie wstydż sie przuznaj się!
|
|
|
na prusa 8 wlatala sie piosenka o placu czerwonym, spiewana przez niemodnego francuzika ubustwianego przez malolaty HANBA§§§§§§
|
|
ZABRANIAM I OSKARZAM O PROFANACJE TAK WSPANIALEJ ULICY STULECIA PO JEJ WSPANIALYM ASFALCIE CHODZIMY TYLKO W SKARPETACH!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=HMWofLZ6gH8&feature=related
|
|
|
powiem tak.. znam tutaj kolesia, ktory zna kolesia, ktory ma brata... YyYyYy, a on zna kolesia, ktory zna goscia z prusa 8
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |