Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miasto wybuduje trzy hotspoty |
na Starym Rynku, na terenie dawnej strzelnicy na os. Konstytucji 3-go Maja oraz Skate Parku przy ul. Księżnej Anny. cowynato
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miasto wybuduje trzy hotspoty |
to samo moglem przeczytac na glownej
|
|
ciekawe jaki będą miały zasięg. Najblizej mam stary rynek, ale czy sygnał dotrze do dmowskiego wątpie:)
|
|
a ty niepowazny? moze w ogole 300 km zasieg ma byc?
|
|
najpierw moda na komórki, teraz na laptopy i wifi. Jak by w domu nie było :)
|
|
no i co z tego , ze wybuduje?
|
|
niech buduje. bede mial darmowego neta w moim nowiuskim ajfonie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Bardzo dobrze, teraz 3, potem następne 3. Rzeszów też tak zaczynał, a teraz prawie całe miasto i okoliczne wioski mają internet 'z powietrza' :-)
|
|
super inicjatywa, może nie będzie to demon prędkości, ale będzie pewnie można sobie coś podłubać na lapku na swieżym powietrzu popijając piwko :)
|
|
to juz wiadomo kto sie bedzie zalic tutaj pod innym nickiem, ze nieuczciwie dostal mandat za picie piwa w miejscu publicznym;]
|
|
m1ch4lina jebnięte dziewczynko Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane h0jowe forum
|
|
h0j napisał(a): > m1ch4lina jebnięte dziewczynko > > > Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów > prasowych lub reklama - będą kasowane > chciałam zacząć dyskusje bo jak widzisz pod informacjami na głównej nie ma opcji koment wiem to trudne do ogarnięcia ale myślę że do środy dasz radę no i przy okazji przekazuję - idź zgol fretkę droga h0j bo już typy z forum ciebie obgadują że nie dbasz o siebie i boją się zapuszczać szparaga adieu
|
|
AFMF po pierwsze musisz wiedzieć czym wg prawa jest miejsce publiczne jako ze policjanci badawczo lubią je naginac. Wg ustawy antyalkoholiwej można ukarać mandatem za picie jedynie na ulicy i w parku, oraz jeśli właściciel terenu nie oznaczy tego miejsca znakiem zakazu. Tak wiec pij dowoli nad rzeka na ławeczce na boisku, skwerach bo to zupełnie legalne. Mandatu przyjmować nie musisz jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Teamat wyborczy, jestem sceptyczny. Zawsze jak zbliżają się wybory to mamy mieć internet i bulwary. A może nie mam racji? Chciałbym się mylić...
|
|
A czy ktoś zna lokalizację tych hotspotów?
|
|
Przecież napisali w pierwszym poscie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |