Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie naprawić fotel biurowy |
Może ktoś się orientuje, czy w Łomży można naprawić fotel biurowy? To jest duży skórzany fotel, w którym pękła metalowa część w podstawie. Za wszelkie infrmacje dziękuję z góry.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie naprawić fotel biurowy |
Niedawno szukałem również takiej usługi. Niestety w Łomży nie znalazłem, za to w Białymstoku w firmie TOBO na ul. Mickiewicza załatwili sprawę super. Niedrogo, szybko i profesjonalnie, część foteli od ręki. Niestety trochę daleko, ale polecam.
|
|
Też mam ten sam problem, ale Białystok wydaje się trochę za daleko.
|
|
skoro pekla jakas tam metalowa czesc w podstawie to zapewne da rade to pospawac, podjedz do jakiegos zakladu slusarskiego czy tam do jakiegos tlumikarza a moze ktos ze znajomych ma migomat i potrafi spawac i za piwko bedzie po problemie
|
|
POstaw taki pospawany..do biura,o kur wa,jak taki fachowiec wlasnorecznie ci go dopracuje,à bedzie to polska gruba robota.. od podlogi go nie odciagniesz,bedziesz go popychal noga z miejsca na miejsce,bo sam przesuwac sie nie bedzie
|
|
Jak chcesz naprawic ten fotel odezwij sie do mnie na priv. ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Slad any podrozny sobie kup, w kazdej chwili sie przyda, i do biura taka nowoczesna technologia zaimponuje nie jednemu
|
|
Czasem nie warto naprawiać, bo skórka za wyprawkę. Metale, stosowane w tych fotelach spawają w warsztatach szkolnych w Marianowie, ale nie wiem czy w waklacje pracują.
|
|
To chyba naprawdę drogi fotel musi być.
|
|
Może warto się zastanowić nad zakupem nowego? Moim zdaniem zakupy w sklepach internetowych to ogromna wygoda, dlatego polecam Wam sprawdzić fotel młodzieżowy oraz inne produkty z ich oferty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |