wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TPD Rowy 2010

Niedługo wyjeżdżam razem z kolonią zorganizowaną z TPD do Rowów ( okolice Ustki ), jakiego towarzystwa mogę się spodziewać, jakie są Wasze opinie o wyjazdach z TPD i formach proponowanego wypoczynku ? Czy opiekunowie są w porządku ? Z góry dziękuję za informację.

Kocham Cię, bo cały wszechświat sprzyjał mi w tym, bym mogła Cię poznać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TPD Rowy 2010

TPD ? Kolonie ? Ja pamietam kolonie tylko z jednej strony :D ZAJEBISTE MELANŻE :P ekipa zawsze najlepsza jechala :D

Rowy są spokojne:) Leniwe miasteczko dla rodzin z dziećmi:)
Ogólnie ok.

TPD? raz bylem w białym dunajcu to w h*ja nas chcieli wyciac :P wciskajac kity ze basen zamkniety:P a pozniej sie okazalo ze byl otwarty:P

Kolonie super mozna poszaleć. Organizacja bez zarzutu, różne atrakcje.

Byłam jakieś5lat temu na koloniach z TPD w Gdańsku i było super!!! Opiekunowie bardzo fajni i towarzystwo super!!! Dużo się działo;)

Piękna kobieta
to raj dla oczu,
piekło dla duszy
i czyściec dla kieszeni.

Ja na kolonie jezdzilem z TPD jakies hmm.... też coś około 5-6 lat temu i nie zapomnianie przezycia hehe :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org