Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet. Pomocy ! |
Witam ! Mam problem nie dawno przeprowadzilam się z rodzinką do Janowa (6km od Łomży) I chciała bym wykupić internet tylko wiekszośc operatorów ma u nas jakieś problemy z podłączeniem. Może znacie jakis szybki internet bez transferu danych odpada: Netia(kabel trzeba prowadzić 1.2km) IST(Nie ma u nas sieci) MNI(drzewo zasłania komin) TP(Kabel trzeba prowadzić 700m) Internet z ery, orange itp. (Ciągle sie tnie, i ten transfer danych..) Czekam na jak najszybsze odpowiedzi Pozdrawiam AnN.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet. Pomocy ! |
Era Internet Stacjonarny WiMax to nielimitowany, szerokopasmowy dostęp do Internetu na bazie bezprzewodowej technologii WiMax. Do połączenia z Internetem w sieci Era otrzymasz modem WiMax wraz z anteną zewnętrzną. Jeżeli potrzebujesz podłączyć bezprzewodowo równocześnie kilka komputerów możesz zastosować dodatkowo router WiFi.
|
|
internet cyfrowego polsatu zasieg w promieniu ok 20-15 km od lomzy 21mb/s
|
|
Siedz w janowie i nosa nie wytykaj,myslisz se z internetem bedziesz mondrzejszy,becwal !
|
|
@up Wypbraź sobie, że nie którzy pracuja i do tego jest im potrzebny internet...
|
|
Internet to taka wiadomosc,ktora przesylana jest ciagiem swietlnym,malutkie paczuszk i nadchodza jedna za druga ,tworzony jest w ten sposob przekaz mysli nadawcy, Jak zainstalujesz, czerp z niego wszystkie ktorzysci
|
|
szczebiotka wracaj do kuchni bo cię twój arab woła że w poprzek bułki pokroiłaś hehe do AnN. spróbuj internet satelitarny TOOWAY naprzykład http://www.kempa-satellite.com/tooway/ to trochę kosztuje i z limitem jest ale masz dostęp wszędzie
|
|
Witaj ... Ja również mieszkam w Janowie :) .Korzystam z internetu radiowego. Działa bez zarzutu. Jeśli chcesz to mogę podać Tobie nr do osoby która tym zajmuje się.. Pozdrawiam..
|
|
szczebiotka jape trzymaj tam gruba krowo
|
|
Nie mam takich problemow
|
|
onaa23 tez jestem zainteresowana prosze o namiar
|
|
Do onaa : bardzo bym prosil o numer tego goscia na email: maciek_k3@o2.pl czekam niecierpliwie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |