Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W A Ż N E |
http://www.ks-ekspert.pl/wiadomosci/programy/2010/07/chcecie-miec-dziurawy-system-poczekajcie-do-jutra.aspx ci co mają XP :P info od sąsiada ! pozdro Darek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W A Ż N E |
|
|
no na upał jak najbardziej taki pingwinek :D
|
|
o m1ch4linka widzę,że aktywna na forum jesteś,ale poznać się nie dasz jakoś :-)
|
|
no i co z tego? i tak nie korzystam na XP z tych ich śmiesznych aktualizacji, NOD 32 czuwa nad bezpieczeństwem mojego kompa i nie planuję zmieniać systemu operacyjnego. Jeszcze spokojnie będzie można śmigać na XP 2 lata, dobrze, że Vista się nie przyjęła, to chcą zarobić i wciskają kolejny swój wyrób. ---------------------------------------------
|
|
Co niby wciskaja? Darmowa aktualizacje do XP SP3? :) No ja rozumiem, jak sie jedzie na piracie, to sie z aktualizacji nie korzysta ;) Nie liczylbym na to, ze NOD 32 to jakis cudowny program i ochroni przed wszystkimi zagrozeniami.
|
|
Dran wow. O to chodzi, że na XP już nic nie będzie wychodziło, bo tak chce Miscroft. Vista odpada, pozostaje przejście na Windows 7 wersję 64-bitową. ---------------------------------------------
|
|
Przeciez napisali jak wol, jeszcze wytluszczonym drukiem, ze konczy sie wsparcie dla systemu Windows XP Service Pack 2. Dla wersji z SP3 wsparcie nadal bedzie... SP3 jest darmowy. Wiec pytam, kto co komu wciska? A poza tym, to nie lubie wiecznego narzekania, bez patrzenia czy ma to sens, czy nie... Powiedz ile firm z tej branzy oferuje wsparcie dla starych produktow przez ponad 10 lat? Bo cos mi sie zdaje, ze MS i tak wypada tutaj calkiem dobrze... Co, maja teraz uaktualniac ten system za darmo do konca swiata? Mam nowsze urzadzenia typu skaner, tablet itp. do ktorych juz nie ma sterownikow pod win 7, bo to stary produkt i nie bedzie... kup pan sobie nowy model... Bylbym bardzo zadowolony, gdyby producent wspieral te produkty chocby tyle ile MS swoj system... Co do Windows 7, to chyba nikt nikomu go nie musi wciskac. Po pierwsze to dobry system, jak dla mnie lepszy niz XP i sporo w nim nowej funkcjonalnosci. Po drugie, przeciez to co Ci dzialalo, to i bedzie nadal dzialac, nie musisz nic kupowac, jesli nie chcesz... A ze cala branza nie stanie w miejscu, to inna sprawa. Przy tym tempie postepu przejscie raz na 10 lat na nowy sprzet i system, to chyba niezbyt czesto?
|
|
News Microsoft extends Windows XP downgrade rights until 2020 With 74% of business PCs running XP, the move is more proof that it's the OS that won't die By Gregg Keizer July 12, 2010 07:20 PM ETComments (22)Recommended (27)FacebookTwitterShare Computerworld - Just a day before Microsoft Corp. drops support for Windows XP Service Pack 2 (SP2), the company announced on Monday that people running some versions of Windows 7 can "downgrade" to the aged operating system for up to 10 years. The move is highly unusual. In the past, Microsoft has terminated downgrade rights -- which let customers replace a newer version of Windows with an older edition without paying for two copies -- within months of introducing a new operating system................. http://www.computerworld.com/s/article/9179109/Microsoft_extends_Windows_XP_downgrade_rights_until_2020
|
|
Dran no może masz rację. Ja swojego kompa mam dopiero 2 lata, jednak zdecyduję się na przejście na windows 7. W 2012 roku podobno ma wyjść windows 8. ---------------------------------------------
|
|
Nie podobno a na pewno wyjdzie W8
|
|
No wyjdzie, zawsze cos nowego wychodzi... Jak ktos bedzie kupowal nowy sprzet, to i kupi system...
|
|
tylko żeby się nie przyzwyczaili i nowego systemy co 2-3 lata nie puszczali, hah ---------------------------------------------
|
|
Przejdźcie na pingwina....
|
|
A po co? Dlaczego wiecznie jak jest temat o Windowsie, to ktos musi wyskoczyc z Linuxem?
|
|
Bo Linux jest o niebo lepszy. Zaraz większość wyskoczy ze Linux to gówno. Spróbuj- oceniaj. A nie tylko po stereotypach. Ja przesiadłem się na linuxa około rok temu. I już teraz nie wyobrażam sobie komputera z Windowsem....
|
|
No to dobrze dla Ciebie, ze sie przesiadles. To nie znaczy, ze Linux jest dla kazdego lepszy... chociaz moze faktycznie sobie nie wyobrazasz... Skad wiesz, ze nie probowalem Linuxa i oceniam po stereotypach? Moze akurat sam sie nim pokierowales? W czym Linux jest lepszy do komputera dla przecietnej rodziny? I przede wszystkim co to ma wspolnego z okresem wsparcia dla XP?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |