Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwaga na policje |
uwaga na policje w łomży szczególnie na tych młodych nie dość że mandaty walą niesamowite to jeszcze i się wygrażają. teraz pytnie co można z tym zrobić?? jezdze od kilku lat i nigdy nie było czegoś takiego jak teraz ze w ciągu trzech dni nazbierałem 18pkt. i 900zł to już z lekka przesada. nistety z nimi nie wygrasz bo z tego co sie dowiedziałem to jeden z tych mandatów powinien być 100zł i 1pkt max a dostałem 300 i 6pkt odwołałem się i nic z tego i tak musiałem zapłacic nastepny nie poinienem go nawet dostac a niestety dostałem za to że za pózno skreciłem przed zakazem i czepneli sie ze wjechałem pod niego i kolejne 400 i 6pkt. dodatkowo 100 za światła i 100 za pasy ale to już moja wina bo zapomniałem czy ma ktos jakis pomysł co mozna z czyms takim zrobic??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwaga na policje |
zacznij chodzić na piechotę "złej tancownicy to i rąbek u spódnicy " Tak policja jest głupia i nie wiedzą co robią i wystawiają mandaty za darmo a w więzieniach siedzą tylko niewinni, pozdrawiam
|
|
"nastepny nie poinienem go nawet dostac a niestety dostałem za to że za pózno skreciłem przed zakazem i czepneli sie ze wjechałem pod niego i kolejne 400 i 6pkt." piszesz powaznie, czy sobie z nas jaja robisz? "dodatkowo 100 za światła i 100 za pasy ale to już moja wina bo zapomniałem" czlowieku, a czyja to ma byc ***** wina? moja?! ze nie zapaliles swiatel i nie zapiales pasow? boze co za ludzie chodza po tym swiecie
|
|
Przesiądź się na rolki . Ale na znaki też uważaj .
|
|
możesz sobie zrobić jajeco, z ludźmi pracy nigdy nie wygrasz
|
|
Jednak nie każdy może zostać kierowcą :]
|
|
Pewnie się na ciebie usrali. Robią zasadzki prowokacje, ustawiają informatorów żeby śledzili każdy twój krok. A nie łatwiej zacząć jeżdzić normalnie?? Nie lepiej po prostu przestrzegać przepisy ????
|
|
Ch.W.D.P Pomysłowo.
|
|
nie wiem ale mają zwiększyć ilość tych punktów chyba ma być 44 albo 41 jak nie to masz lipę zapisuj się do wordu na kasację punktów a co do zapłaty poproś na kwiatowej aby rozłożyli ci na raty ,pamiętaj o światłach i pasach i ostatnia rada nie daj się złapać dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
zgadzam sie z kolezka co temat zolozyl oni potrafia tylko wlepiac mandaty albo lapac jak sie piwo pije. a gdzie cos naprawde sie dzieja to sa pierwszymi ktorzy uciekaja pozdro
|
|
Pewnie taki sam z Ciebie kierowca jak i tego co założył ten post.
|
|
dokladnie:)
|
|
przestań lamentować i naucz się jeździć, a będzie dobrze
|
|
Od kilku dni zauważyłem kreci sie mnóstwo policji po Łomży lodówa za lodówa kia za kia i tajnaki Jakaś akcja jest ? Ciacho
|
|
szukaja jakiegos wieska podobno ciasnego
|
|
100zł za zapomnienie włączenia świateł w słoneczny dzień, które niczemu nie służą, czy 100 za nie zapięcie pasów we własnym samochodzie, co żadnemu innemu uczestnikowi ruchu drogowego nie zagraża to przegięcie. Taka menda policyjna nie wie jak ciężko na budowie trzeba zapier**dalać żeby 200zł zarobić. A taki nierób po 15 latach wlepiania mandatów ma prawo do emerytury. Albo dać 400zł za za późne skręcenie przed zakazem. Ile musicie pracować na 400zł? I to pod warunkiem że w ogóle ma się robotę. H. W. D. P.
|
|
swider0107 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Twój tata musi być radnym, albo Ty cwaniakujesz tatusiem, albo poprostu nie przepada ktoś za Tobą, może któregoś policjanta żonka z domu wyjebała, może śmiejesz się im w oczy, może machasz ręką przy laskach że znasz wszystkich z policji, może poprostu jesteś bałwanem na BLM lub BKL rejestracjach.
|
|
swider0107 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) jak jesteś paziem to będziesz dostawał mandat za mandatem jak ktoś jeździ z przepisami to mandatów nie dostaje tak mówi sąsiad jest taksówkarzem to wie co się dzieje jak szaleją niektórzy i jeżdżą bez myślnie
|
|
kibi648, dokładnie tak jak napisał
|
|
No za światła i pasy to prawidłowo ,poprawny kierowca wsiada odpala motor to odraz zapala światła i zapina pasy przed opaleniem samochodu nawet miej do siebie pretensje bo możliwe że uratowali tobie i innym zdrowie lub życie !
|
|
jeden z tych gorszych rozumiem że pisząc t żartowałeś?: ''100zł za zapomnienie włączenia świateł w słoneczny dzień, które niczemu nie służą, czy 100 za nie zapięcie pasów we własnym samochodzie, co żadnemu innemu uczestnikowi ruchu drogowego nie zagraża to przegięcie.'' wystarczy jeździć jak czlowiek i nikt Ci tych dwuch stów z kieszeni nie wyjmie.
|
|
zacznij puszczac muzyke w aucie typu HG Hwdp hahaha xd napewno pomoze ;) ;)
|
|
|
Witam!!! widzie ze niekrtorych to naprawde ponosi wyobraznia;] co do Twoich wykroczen,skoro dostales takowy mandat a nie inny to badz pewien ze popelniles ten czyn a nie teraz na forum siejesz zamet...jak tak Ci tu zle to albo wystaw rower z piwnicy albo przeprowadz sie do innego miasta tylko jak zostniesz poszkodowany w czyms to nie lec pierwszy do komendy.... Pozdrawiam
|
|
policja tak jak całe społeczeństwo na swoje dobre i złe strony. Nie widze nic w tym szczególnego. W kontaktach z policjantami zalecam zachować zimną krew, jęzor trzymać na wody, wykonywać wszystkie polecenia policjanta, zawsze im przytakiwac ale bez specjalnego włażenia w dupe bo tego też nie lubią. Po za tym oczywiście wszystko pilnie obserwować , notować , skrzętnie i dyskretnie nagrywać na komórkę. Pozwolić by pan policjant w szale samouwielbiebia popełnił jak najwięcej błędów. No a potem siadamy do kompa piszemy skarge i jedziemy po panu policjancie jak po łysej kobyle. Wszystkich dowodów nie ujawniamy broń boże - tego nagrania video lub audio. Czekamy na odpowiedż na skargę - oczywiście przyjdzie ,że wszsytko było ok , itp pierdoły , wówczas z grubej rury walimy nastepny tekst tylku juz wyżej do KGP plus załacznik audio i video. Życzę przyjemnej jazdy. Pifpaf
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |