Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
buty z croppa |
Co sadzicie o butach z croppa? ja osobiscie nie jestem zadowolony, ostatnio kupilem buty i wytrzymały 3 miesiace... wczesniej kupywalem buty to trzymaly do pol roku.. i rwały się w tym samym miejscu co moim znajomym. Moze ktos tez mial ten problem i zaniosl buty na gwarancje do Croppa? Uznali wam ją? Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: buty z croppa |
kup reeboka
|
|
ja kupiłam japonki za 29.90 i jestem zadowolona ;) Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
po co reebok ? jak mam adasia i pumy :) . w tym temacie chce porozmawiac o butach z croppa :) Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
|
Ja prawie zawsze kupuje buty z croppa i nigdy nie mam zastrzezen
|
|
Gwarancje uznają bezproblemowo,albo naprawa albo zwrot gotówki ;]
|
|
dam ci rade ;p nie piesz ih w ałtomacie ani w misce ani w frani ............. buty sie konserwóje !
|
|
morzna w pószke po mielonce zakonserwowac w konserwe
|
|
Parę par miałem i chyba przy okazji miałem pecha, bo każda poszła na gwarancje w przeciągu pół roku... Jedne farbowały niemiłosiernie, w jednych odklejała się podeszwa, jeszcze w innych puszczały szwy... I do 3 razy sztuka, więcej tam butów nie kupuję :)
|
|
bo buty z croppa tylko ladnie wyglądają :P
|
|
boże jak kupujesz w łomzyńskim croopie to niedziwne tu sa modele z przed 2lat ja mam but z croppa z ostroleki mam 3miesiace nierozwalaja sie i są jak nówki
|
|
19oL4f3k26 żeś napisal, z przed 2 lat? zastanów sie, jak jest nowa kolekcja to jak buty moga byc z przed 2 lat?
|
|
kupujcie buty oryginalne dluzej trzymaja raz mialem fajne buty z rbk lub adidasa 3 lata trzymjaly !
|
|
a ciekawe jak po tych 3 latach wyglądały ;PP
|
|
Ja od długiego czasu jestem przekonana do butów nike i tylko je kupuje ;) Czasem wole zainwestowac buty więcej i chodzić w nich przez rok nic w ciągu roku 5 razy zmieniac buty na nowe..
|
|
w Cropptown pracuje mojego sąsiada córki koleżanka. ale poza tym to żadnych zalet ta firma nie ma
|
|
Ja wolę jednak bardziej markowe obuwie. Uważam, że najlepsze buty sportowe robią Puma, Adidas, Nike i New Balance. Ja się nigdy na tych markach nie zawiodłam, a takie buty kupuje bardzo często.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |