Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwierzeta - sklep |
Jaki jest najlepszy sklep zoologiczny w Lomzy?? Ktory oferuje duzy wybor karm dla kota. Czy w Lomzy znajduje sie sie samoobslugowy sklep zoologiczny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwierzeta - sklep |
z tego co wiem to na Dwornej jest całkiem dobry sklep zoologiczny "PUSZEK" czy jakoś tak. a o samoobsługowym nie słyszałam :P
|
|
tak, w puszku jest ok ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
na dwornej można stać 30 min zanim jakaś babcia zostanie obsłużona, jak ktoś ma duży lokal i trochę pojęcia w temacie to niech otwiera takowy sklep samoobsługowy, bo te co są, to małe klitki z jednoosobową obsługą.
|
|
Donald - popieram Jestem tez ciekawa czy w tym calym puszku sa dostepne tak dobre karmy jak Orijen??
|
|
też sądzę że powinni otworzyc takowy sklep , faktycznie ciasno w nich i duże kolejki, ale widziałam tragiczniejsze sklepy zoologiczne w Łomży niż ten na Dwornej. a co do karmy Orijen to tak, była z tego co pamietam, więc i powinna byc ;) dowiesz się jak tam pójdziesz ;)
|
|
samoobslugowy sklep ze zwierzetami?genialny pomysl.mam jeszcze jeden pomysl:samoobslugowy klub uciech.zachodzisz ,sam sie obslugujesz i wychodzac placisz.geniusze. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
k4t no to wspaniale, dzieki za odpowiedz, juz zakladam buty ;]
|
|
pfff... ty wiesz o czym mowa? ej słuchaj zoologiczny samoobsługowy, ale jak poczytasz o co chodzi to dojdziesz do wniosku że mowa jest o takim z karmami dla zwierząt, akcesoriami i innymi bzdetami panie mądry :]]] może wtedy "zoologiczny" byłby złą nazwą, ale właśnie o to be w tym temacie.
|
|
Domekdlalalek proszę bardzo :);D
|
|
w rosmanie są karmy i jets tam samoobsługa więc pasuje
|
|
w biedronce też :d
|
|
ale nie ma akcesorii dla zwierząt. nie znajde tam sobie jedzenia np. dla rybek ani kojca dla psa. samoobslugowy zoologiczny to naprawde dobry patent na interes. jak ktos juz pisal, kto ma mozliwosc niech skorzysta z pomyslu, jak dobrze tym pokieruje to zalowac nie bedzie. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |