Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kąpielisko |
slyszalem, ze w weekend ma byc otwarta plaza w lomzy, wie ktos moze czy to prawda? Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kąpielisko |
A co? Zamknęli? ...w weekend widziałem stada ludzi na plaży... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
zgadza sie, otwarcie kompieliska w sobote. przyjda czeczeny pomoczyc jajeczka... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Proszę państwa ogłaszam zakaz wstępu na burty obok plaży. Od teraz ten teren należy do czeczenów, sam widziałem. Wchodzicie tam na własne ryzyko
|
|
Czeczeny są wszędzie może za 3 miesiące ich wywalą z Łomży
|
|
w łomży nic nie należy do czeczenów ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Naszczescie ja wyjezdzam na mazury wiec mam z głowy ich widok!
|
|
byłyśmy tam i z powrotem nic się nie dzieje ! może na sobotę dadzą radę ratownik
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |