poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bolerioza

Do jakiego lekarza trzeba pójść by stwierdzil bolerioze czy dał skierowanie na jakieś testy?A może jest też jakis lekarz który przyjmuje prywatnie i jest dobry?Proszę o odpowiedz osób które coś wiedzą na ten temat.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bolerioza

Do każdego rodzinnego i on wyda Ci skierowanie na badania... Do tego nie potrzeba iść prywatnie.

Nie rób badan w łomży jedz do wawy albo białego u nas nie mają specjalistynch testów i nieumieją ich przeprowadzać sama sie o tym przekonałam.

tez mialam borelioze i wyleczylam sie badania robilam w bialymstoku prywatnie musisz isc do lekarza reumatologa on zajmuje sie tego typu dolegliwosciam

wystarczy krew zbadac, lekarz rodzinny niech zlecenie ci wypisze, moja mama i bratowa mialy to cholerstwo i w Lomzy to wykryli i wyleczyli

Długo to się leczy??????

z tego co czytałam na ten temat leczy się to od kilku tygodni do nawet kilku lat ale nie wiem jak to wygląda w praktyce

jula90 -bolerioza nie jest do końca wyleczalna , zawsze bedziesz mies śladowe ilosci w organizmie które kiedyś mogą sie uaktywnic

szpenio - człenio!!!!

w Białymstoku na ul. Żurawiej mają oddział na którym zajmują się głównie pacjentami z boleriozą

wiem o tym nie jestem pewna czy teraz mi sie wlasnie ta choroba nie wrocila...

ja leczylam sie 2 miesiace przyjmowalam antybiotyki u mnie roznie wychodzily badania raz ze mam ta chorobe innym razem juz nie chyba badania trzeba powtarzac bo nie zawsze wyjdzie. a po za tym nie znalazlam kleszcza na skorze

Długo się leczy i niestety u niektórych lekarzy jest opór materii aby dać skierowanie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org