poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sauna ogrodowa

siema jak taka sauna wam sie podoba?

http://ruskabania.za.pl/

co o niej myslicie?
czy sami bylibyscie w stanie taka sobie kupic?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sauna ogrodowa

no generalnie dobre urządzenie ale ja mam zabudowany balkon i starczy mi tak jak jest teraz! ale sąsiad z parteru rozważa zakup się zgłosi jak ze zmiany zejdzie tyle że dziś piątek to i do 2 się przeciągnie rano bo on taxi jeździ

akurat w tej saunie mozna zrobic tak ze bedzie albo sucha albo mokra. jesli sucha to nie polewamy kamieni woda, a jak chcemy aby byla mokra to polewamy woda, bedzie mniejsza temperatura ale wieksza wilgotnosc.

ja nadal jestem zdania że trafiłeś trochę nie w porę ! sauna to jest teraz dwa cztery na dobę lepiej linkuj jakieś ogrodowe baseny albo jak masz chęć to wpisuj się na listę do Siemienia ! o saunie pogadamy w grudniu !!!

to michalina znasz wiele osob majacych w domu sauny? bo ja zadnej. a jezeli ktos lubi jest to bardzo fajna sprawa i niewielki koszt.

Świetnie by było mieć takie cudo w ogrodzie, a latem korzystanie z tego jest zdrowsze, bo organizm jest przyzwyczajony do duchoty :)
Tylko ten kształt :) Wiadomo że duże to być nie może, ale kształt beczki wydał mi się aż nazbyt klaustrofobiczny :P

Pozdrawiam.

Kukułka.

hehe nie akurat jest bardzo przyjemnie w srodku, wlasnie ksztalt jest bardzo fajny. sauny takie domowe malutkie to dopiero klaustrofobiczne pomieszczenia, gdzie maksymalnie dwie osoby sie mieszcza.

a co zbasenem miałeś się zorientować

baseny ogrodowe, sa mozliwe do zorbienia takie beczki w ktorych mozna siedziec i sie moczyc a nie plywac. Tak zwane balie, cale z drewna tak jak i te sauny.

a ile cudo kosztuje? Sauna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org