Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostrołęka : Ponad 200 tys. zł dostaną kluby sportowe na promocję miasta |
http://www.moja-ostroleka.pl/ponad-200-tys-zl-dostana-kluby-sportowe-na-promocje-miasta,1278773826,3.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostrołęka : Ponad 200 tys. zł dostaną kluby sportowe na promocję miasta |
Przeslij ten link do brzezinskiego :) lub sroczynskiego :):):) napewno jakies wytlumaczenie znajda !!! ci panowie szukaja sposobu by nie dac kasy , a nie jak mozna pomoc !!!!!!!!!! :):):) K O M E D I A :):):) ale ich czas jest krotki , wiec nie wezma do glowki :) mario
|
|
Wiem o tym. Liczę na to, że czas tych ludzi nadejdzie i zostaną rozliczeni. AVIVA ŁKS!!!
|
|
ludzie nikt ich nie rozliczy co najwyżej wyborcy jak będą myśleć w co wątpie
|
|
o co wam chodzi przecież w ostatnich latach zostały obiecane stypendia, w TVP trener Milewski po powrocie od Prezydenta tłumaczył że pieniadze już wyjda z miasta , radni też przyznali ponad 207 tys. wiec po co dawać takie przykłady z bliskiej Ostrołeki, jak u nas też można przyznać a może to wszystko mi sie przysniło ? z promocji o ile pamietam to tylko za czasów jak w zarządzie był jeden z vicprezydnetów ale wiadomo jak wicerpezydent jest viceprezesem to można w kazdym innym przypadku to chyba już nie?
|
|
W sporcie nasza przyszlosc
|
|
zagłosuje na każdego kto obieca że nie będzie marnotrawił pieniędzy na piłkarzy...
|
|
a ja na każdego kto nie oszukuje i wie co to jest promocja ;-)
|
|
mojego sąsiada teść jest w tej radzie i mówi że to jest po prostu skandal i burdel to co tam się robi. brak słów myślą tylko o sobie i swojej kieszeni ! może zmiany będą niedługo pan Darek mówi że już nad tym się pracuje żeby tak bylo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |