poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szczegóły koncertów w Amfiteatrze w Łomży.

Hej! Jeszcze nigdy nie byłam u Was w Łomży i chciałam się tylko dowiedzieć, czy wstęp na koncert, np Feel do amfiteatru jest płatny, jeżeli tak to ile, bo w najbliższym czasie chciałabym się tam wybrać:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szczegóły koncertów w Amfiteatrze w Łomży.

prawie zawsze jest za free raz pamietam byl platny koncert ale to chyba z 6-7 lat temu po 5pln ma ktos jakies info kto w tym roku zagosci na muszli

Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...

to w Łomzy jest amfiteatr?

no w zasadzie nie ma ale wszyscy udaja ,że ta polana pochylona pod kątem 45 stopni nim jest i posiada świetna akustykę.

Pifpaf

u nas w łomzy z resztą wszystko udaje wszystko . Rynek udaje rynek , dworzec udaje dworzec a my udajemy inteligentów.

Pifpaf

Dziękuję za szczere odpowiedzi :D
A do ŁuKaSz1926:
wejdź na stronę http://www.koncertomania.pl/ w wyszukiwarce wpisz nazwę miasta i pokarzą się wszystkie zespoły, które tam w najbliższym czasie zagoszczą:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org