Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebny wózek dla dziecka |
Witam, Potrzebuję wózku dla dziecka dla biednej rodziny, której nie stać nawet na pampersy. Sprawa jest pilna. Dziękuję dobrym ludziom!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebny wózek dla dziecka |
Idź pod ośrodek dla Czeczenów - oni sporo darów dostają a większość z nich ląduje na śmietniku. Może coś dla siebie wybierzesz. Albo poproś Czeczenów, może któyś się zlituje i da ci jeden ze swoich wózków.
|
|
jest taka propozycja wbijaj na Niemcewicza 4 klatka II ta stoi wózek a ta typiara co go ma i tak ma full hajcu więc nie ma bólu kupi nowy ! ojciec dziecka ma firmę i hurtownię a i tak ją robi w dzwona można zajumac nie ma wyrzutu
|
|
m1ch4lina dzieciaku idz do książek h0jowe forum
|
|
Autor: Protagoras (---.elpos.net) Data: 10-07-10 22:26 Idź pod ośrodek dla Czeczenów - oni sporo darów dostają a większość z nich ląduje na śmietniku. Może coś dla siebie wybierzesz. Albo poproś Czeczenów, może któyś się zlituje i da ci jeden ze swoich wózków. Odpowiedz na tę wiadomość Re: Potrzebny wózek dla dziecka Autor: m1ch4lina (---.lomza.mm.pl) Data: 11-07-10 00:32 jest taka propozycja wbijaj na Niemcewicza 4 klatka II ta stoi wózek a ta typiara co go ma i tak ma full hajcu więc nie ma bólu kupi nowy ! ojciec dziecka ma firmę i hurtownię a i tak ją robi w dzwona można zajumac nie ma wyrzutu Daleko od tego co złe ... Ze was ta Święta Ziemia chce nosić na sobie to jestem zaskoczony. Dwa brakujące ogniwa w świecie bydlaków .
|
|
inteligentne odpowiedzi widzę :)
|
|
hej, mam wózek, muszę tylko sprawdzić jego stan, bo stoi w piwnicy, jeśli będzie OK. chętnie oddam, mój adres e-mail: ewita.34@tlen.pl ewita
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |