Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wspólne spędzanie czasu |
Witam . Szukam dziewczyny do wspólnego spędzania czasu. Wolny czas wieczorem ,weekendy. Wspólne wypady poza miasto,jakieś wyjścia. Wygląd zewnętrzny i wiek ,nie ma żadnego znaczenia. Mój adres maila :chopin.71@o2.pl Proszę o odpowiedzi osoby ,które miałyby ochotę wspólnie spędzić czas. Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wspólne spędzanie czasu |
troszkę jesteś za stary a tak to bym się odezwała ale to nie dziś bo mam już plany więc może się skontaktujemy innym razem pozdrawiam !
|
|
zajrzyj do biebrzy a nie na litosc bierzesz kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
W Biebrzy za darmo nie dają.
|
|
wydaje mi się koleś ze pomyliłeś portale
|
|
szczebiotka zawsze otwarta na wszelkie propozycje
|
|
ej frydryk nie przejmuj się na pewno jakaś się trafi wiesz to jest tak ze mamy gdzieś druga połówkę tylko musisz szuka i szukać bo kto nie szuka nie znajduje podobnie jak to jest z tym jak kto nie gra to nie wygrywa
|
|
Witam.. Miły,sympatyczny, ułożony szuka dziewczyny do wspólnego spadzania czasu piszcie dziewczenta zawada30@o2.pl
|
|
zawad szalejesz gdzieś na week endzie ? może się ustawimy np na ogródku w sobotę albo jak będziesz dostemny jutro to napisz to możemy podejść. tylko bez perwy bo jak coś to możesz mieć nieprzyjemności
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |