Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eminem na muszli |
Obywatelki Obywatele, dnia 15 Lipca odbędzie się koncert Eminema na muszli. O bilety prosze się pytać w każdym sklepie. Już teraz do nabycia bilety w ABC oraz w Harcerzaku Ponadto wystąpią takie indywidualności jak Justin Bieber, Slipknot oraz Toples
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eminem na muszli |
lol Justin Bieber bedzie wysmiany w Łomży że"HEJ" ale Toples, SLipknot czy Eminem to szacun :D ManUtd 4EvEr !
|
|
hahahha. no jasnee... hahaha.. takie kity to se możesz.. :P - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
UWAGA!! dzisiaj odbędzie się plakatobranie. Wszystkich chętnych zapraszam pod Bonar
|
|
wreszcie zaprosili kogoś sęsnego do tego naszego "kolorowego" jakże miasta.Jak najbardziej szacun
|
|
Eminem rapował na mojej 18 i powiedział mi w zaufaniu, że do Łomży nie przyjedzie... Weźcie się ogarnijcie :D
|
|
Eminem rapował na mojej 18 i powiedział mi w zaufaniu, że do Łomży nie przyjedzie... Weźcie się ogarnijcie :D
|
|
proponuje na support wziac Mandaryne i Feel'a
|
|
Przyjebane Łomżyniaki :-)
|
|
Uwaga! małe poprawki kosmetyczne co do supportów. Mianowicie: Zamiast Rihanny wystąpi Tede(przykro mi z tego powodu ponieważ Rihanna zaszła w ciąże z Eminemem przez wspólny kawałek z nim) , zamiast Toplesów wystąpi Parias( Również przykro mi z powodu Toplesów ponieważ dostali propozycję zagrania koncertu w Marianowie) no i Slipknot. Dziękuję za uwagę. Szanowny obywatelu: Tak jak ogłosiłem we wcześniejszej prasie Fell został przezemnie odwołany i jego noga tu nie powstanie w Moim mieście. Dzękuję dobranoc
|
|
japa! bo cie zastrzele z mojego walthera PPK ;-D
|
|
Imprezę poprowadzi Krzysztof Kononowicz we własnej osobie
|
|
hahaha takie gnioty to se mozesz jakims maluchom nagadac a nie nam ! ;d ManUtd 4EvEr !
|
|
szczerze to liczyłam na jakiś większy format. Eminem ? wtf ? żeby choć Piasek a z zagranicznych to może Ewa Farna powinna ona wystąpić jak nawet w naszym mieście ma ulicę swojom
|
|
spokojnie będzie featuring z Eminemem:) najprawdopodobniej to będzie Janusz Laskowski z gwiazd większego formatu
|
|
Proszę panstwa już trwa wielkie szaleństwo przed Harcerzakiem i ABC Tłumy ludzi stoją w kolejce po bilety!!!. Sam widziałem!
|
|
nie ma nie ma. nie nakręcaj ludzi bo potem same problemy wieczorami są nie można przejść normalnie po ulicy bo zaraz komentarze lecą ! zwłaszcza tacy po 16-17 lat najgorsi
|
|
Legendanremu potrzebna jest tylko jeda rzecz ! BAN PERMANENTNY!!!! !!!!!!!
|
|
wszystko sie prawie zgadza z tym ze nie na muszli tylko do muszli(klozetowej) plyta eminema mi wpadla. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
To są kłamstwa i kalumnie ! j protestuje !!!! NIE PRAWDA
|
|
ściemka ściemka i tyle w tym mieście się nic nie dzieje ! chyba że na statoil
|
|
Heh ale ktoś ma pomysły!!! Eminem w Łomży dobre sobie. A Możei 50 cent też się zjawi;) Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
pan Darek jakby robił w temacie dalej to by mógł się postarać ale nie robi a sąsiad słyszał od klienta że coś dużego na te lato jest szykowane. ale to jeszcze do doklepania na sto%. kmwtw
|
|
zawsze jak jest upal to na forum mozna dziwnie dzialajacych ludzi poczytac ;)) xxx
|
|
Do tego piekne jodłowanie Krzysztofa Krawczykaa :D
|
|
To ściema Eminem nie przyjedzie , przyjedzie natomiast Justin Bieber a jako support wystąpi tokio hotel , bilety do nabycia tylko w kauflandzie w dziale mięsnym .
|
|
i serowym
|
|
i rybnym
|
|
i tam przy ogórkach kiszonych i kartoflach w wielkich workach
|
|
ludzie wy sie musicie w kaskach opalac bo wam na glowe slonce szkodzi
|
|
atari nie znasz się na muzyce ,wejdź na stronę justina i zobaczysz Frankfurt 21.07.2010 Berlin ( Berlin Arena stadium ) 28.07.2010 Łomża (muszla) 3.08.2010 Praga 27.08.2010
|
|
no faktycznie wszystko sie zgadza. Nie mogę się doczekac juz Eminema;))
|
|
3.08.2010-> przepowiadam wam, tego dnia stracimy większość Łomżyńskich dziewic ...
|
|
Fajnie macie dzieci NEO. Sobie piszecie farmazony, sobie odpisujecie farmazony, się cieszycie... Jak nie wiele niektórym do szczęście potrzeba... Wszyscy na mecz!
|
|
od kauflanda sie odpi.erdol bo ja tam robie na nadzorze i mozesz miec problem jak cie tam zobacze
|
|
zoabcz w innym poscie raj dla zlodzieji = kaufland ;D
|
|
Proszę państwa komunikat dostałem bolesnych obstrukcji :( może mnie długo nie być
|
|
To prawda przyjadzie eminem i bedzie śpiewać kolendy z eleni:-) a późnij dojadzie jeszcze do nich pan co śpiewa "żółty jesienny liść"
|
|
dobrze że to się wyjaśniło że to zwykła ściemka! ludzie są naiwni i powoli już zaczynali łykać temat i wypytywać o bilety a jakiś typ neo ma uciechę ! ale tak serio to coś jest szykowane coś dużego na lato więc na pewno nie eminem ale ta eleni jak najbardziej !
|
|
a dr.dre też będzie ? hah ---------------------------------------------
|
|
m1ch4lina napisał/a: dobrze że to się wyjaśniło że to zwykła ściemka! ludzie są naiwni i powoli już zaczynali łykać temat i wypytywać o bilety Ty jesteś taka głupia czy udajesz?
|
|
taka propozycja jest z sali żebyś paziu milczał
|
|
Jaka ściema ?! nie czytajcie jej postów bo to zwykły hejter! Emonem będzie w Łomży 15 lipca mogę to oficjalnie potwierdzić
|
|
ja też mogę potwierdzic ;D Eminem i cała plejada gwiazd :D bilety schodzą jak świeże bułeczki :)
|
|
ty Obywatel była propozycja żebyś z koleszką na spacer się wybrał zapoznać ! może coś z tego będzie hehe ale z was pazie
|
|
k4t jest współorganizatorem spytajcie sie jego ;) Pracuje w bonarze jest dyrektorem. Zapraszam jeśli ktoś nie wierzy
|
|
Tyle tłumów w warzywniaku że szok;) mogę powiedzieć tyle. Oj będzie się działo oj będzie....
|
|
ja jusz mam bilet
|
|
Widzicie? znajdą się tu ludzie którzy posiadają już bilety. Proszę się udzielać kto już ma;)
|
|
ty Legendarny chyba piszesz sam ze sobą ale takie sprawy już leczą więc głowa do góry najlepiej się paziu idź i przewietrz a jak nie pomoże to wtedy zgłoś się do poradni tylko weź ciuchy na zmianę bo takich za szybko nie wypuszczają i na swój koncert się nie załapiesz
|
|
Autor: cezar1 (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 13-07-10 20:38 ja jusz mam bilet ja tesz jusz mam _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
nie pisze sam ze sobą :D i tak tak jestem współorganizatorem, a raczej współorganizatorką :D chcecie bilet? u mnie 50% zniżki :D piszcie :D bo mało zostało :D
|
|
Uwaga ważny komunikat ! Wszystkie bilety zostały sprzedane, i teraz bardzo ważne ! UWAGA! W DNIU KONCERTU BILETY BĘDĄ KOSZTOWAĆ 100ZŁ PROSZĘ SIĘ ZGŁASZAĆ DO BIURA UŻYTKOWNIKA k4t JEŚLI CHCECIE JESZCZE SIĘ ZAŁAPAĆ. JA OSOBIŚCIE NIE MOGĘ WAM WYDAĆ BILETÓW PONIEWAŻ AKTUALNIE JESTEM (PRZEBYWAM) NA WYMIANIE W IRAKU. bilety można było nabyć w sklepach ABC oraz Harcerzaku za 5 zł także wszyscy którzy nie zdąrzyli kupić to proszę zgłaszać się w dniu koncertu do biura użytkownika k4t. Szanowna pani będzie stać w okienku i wydawać bilety. A teraz dziękuję i DOBRANOC państwu życzę:)
|
|
Legendarny wszystko się zgadza tylko nie wspomniałeś że ten koncert to nie u nas tylko u was w Choroszczy ma być i dlatego takie bilety niedrogie a trudno dostać. aha i to z dvd ma być więc nie leć od razu po autograf bo z podjarania w kineskop możesz dyńką przywalić i szpital będzie stratny
|
|
u was w Choroszczy?? ;] nie pasujesz mi dziewczyno. z góry widac ze nawet bawic sie nie potrafisz. taka madra jestes? jak coś nie pasi to po co sie udzielasz? ;]
|
|
|
co to za morda ?? to legendarny ??
|
|
m1ch4lina BLOKADA(OUT) Zapraszam również na koncert Don Guralesko który odbędzie się w Twierdzy 30 lipca. Ale Eminem to też będzie wydarzenie roku
|
|
http://img340.imageshack.us/i/ttttttq.jpg/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |