Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabawa w Siemieniu |
czy jutro będzie zabawa w Siemieniu bo chcemy się z dziewczynamy wybrać i nie wiemy. a dziś to gdzie najlepiej iść ? żeby kogo poznać fajnego ? mamy już dosyć tych typów z osiedla tylko piją browary na ławce i pierdzą i słuchają muzoli z noki cały czas
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabawa w Siemieniu |
|
Hej,chcesz kogos fajnego poznac i nie pijącego to daj namiary do siebie są normlani chłopacy na miejscu też :-)
|
|
ze niby to ty jestes ten normalny????fajny i niepijacy to albo alkoholik na odwyku albo jakis swir kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ani jedno,ani druge kolego sądzisz po sobie,to wybacz!!!
|
|
no wczoraj ustawkę podałam na forum ale nikt nie podbił tacy właśnie jesteście odważni po paru piwkach dopiero a tak to podpieranie ścian i wieczna obcinka ech co zrobić zobaczymy jak dziś się wieczór potoczy może wpadniemy na ogródek bo i tak za duży wybór w tym mieście aż głowa boli czasem no nie
|
|
hehe....nom troszkę racji jest w tym... hm...przykro mi,ale nie bywam za czesto na tym forum więc nie wiedziałem wcale,że co kolwiek jest :-) a co do takich zgromadzeń to też nie za bardzo...Dziwne,ze nikt nie przyszedł,pewnie nie uwierzyli,że będziesz.... Tak wogle możesz podac swój wiek ???
|
|
trochę to niemiłe takie pytanie może cię mama nie uczyła ale się o wiek nie pyta chyba że z ciebie taki bramkarz na dyskotece albo pan z policji. taką radę ci dam na koniec że jak chcesz zapytać i ładnie wypaść to pyta się kiedy dziewczyna ma urodziny a potem można jakoś tak pokierować że się dowiesz jak jesteś bystry . awogóle nawet jak ci jakaś powie to na sto% będzie ściemka ! stara powie że ma mniej a młoda że więcej ! bez sensu ale tak to jest z nami hehehe
|
|
wiesz zapytałem bezpośrednio,wiedziałem,o tym,ze nie wypada pytać,ale co mi tak czasmi lepeij pytac bezposrednio... hm...to pisać inaczej niż jest to też bez sensu,bo i tak to się nie da ukryć... to kiedy masz urodziny?w którym roku,hehe :-) kulturka no nie:) a tak swoja drogą nie badzmy przesadni...:-)
|
|
spoko! urodziny mam w sierpniu. a w którym roku ? hmm w każdym ! jeszcze tak nie było żebym nie miała ;]
|
|
aha to gratuluję nie wszyscy tak mają,ale ja też mam w każdym... to może inaczej,w którym roku się urodziłaś?he :-) sorki musze zmykac będe niebawem...
|
|
a widzisz i tu docieramy do głównej zagadki więc zróbmy tak że powiem tylko tobie bo po co inni mają wiedzieć na tym dziwnym forum. bądź o 21 na ogródku tylko napisz jak będziesz ubrany i czy jesteś wysoki czy niski i czy blondyn czy brunet. możesz być z kolegą nas jest dwie
|
|
michalina widzialem Cie na altance w Siemieniu niedawno
|
|
możliwe możliwe nie potwierdzam nie zaprzeczam !
|
|
zapomnialem napisac ze spozywalas jeszcze alkohol kupiony na kazanskiej, bylo tego troche
|
|
bez przeginki mr Fresh bo się nie polubimy. lubię wypić piwko a kto nie lubi niech pierwszy rzuci kamieniem
|
|
Witam ponownie koleżankę
|
|
co do tego,czy bede w ogródku o 21 to nie....a chesz koleżanko popisać więcej i szczegówiej :-) więc można omijając forum,gg,e-mail lub wejśc na chwilkę na czat wymyślając i podając nick,sposobów jest wiele:-)
|
|
i jeszcze jedno koleżanko zdradziłaś miejsce przebywania i godzinę,więc nie wiem czy to by miało sens,jak tam może być więcej osób niż się spodziewasz:-) to ja tam sobię daruję.....,ale popisać możemy to może coś się wymyśli.....o ile jeszcze jesteś???
|
|
to najpierw napisz czy jesteś pełnoletni bo wiesz najpierw się rozmawia a potem to sprawy nabierają tępa nie ma czasu na pytania i wychodzą problemy a chyba wolałybyśmy tego uniknąć nieprawdaż ? a jakby ci pasowało rano to o 6.05 do Podosia jedziemy stanowisko nr 2 !
|
|
tak jestem pełnoletni,a Ty? już ponad 20-cia mam,nie piszę dokładnie,ale napisz czy Ty pełnoletnia jesteś?
|
|
owidzisz jednak jesteś bystrzak ;] jestem młodsza od ciebie
|
|
oj nie wiem umawiając się trzeba troszkę więcej popisać,bo tak to sama wiesz....zresztą troszkę nawiązałaś problemy nwystępują czasmi same z siebie ,bo tak niektórzy lubią....
|
|
to może na chwilke gdzieś popiszemy? gg,e-mail lub czat? nick się wymyśli?
|
|
muszę kończyć pozdrawiam może będzie ktoś z forum na ogródku to wypijemy piwko byle nie typy z Prusa 8 oni max do Centrum na wyborowe mogą dojść i ani kroq dalej takie światowce hehe
|
|
szkoda,to nie podasz do siebie żadnego kontaktu?
|
|
ok.To miłego wieczorku i powodzenia w podrywaniu:-) jak będzie taka mozliwość to napisz czasmi coś tutaj to możemy jeszcze popisać,np.jutro:) papa
|
|
Hahahaha... No to sie dziewczynkom w wakacje niezle nudzi :) I na jako latwizne w podrywaniu poszly :P To dzis ogrodek bedzie okupywany w poszukiwaniu was :D ...A moze nie koledzy stchorzyli tylko nie chce im sie w takie podchody bawic, nie lepiej otwarcie podejsc zagadac?? Hehehehe...
|
|
Dziewczyny proponuje posiedziec gdzies na przystanku,np na przeciwko statoil-u,tam napewno ktos was zawinie hehe. Zal...
|
|
Idz na Mari Skłodowskiej tam jest taki fajny klub i bardzo przyzwoici mili panowie .
|
|
jeździjcie se bo wiochach , jeziorkach , rybnach, siemieniach , tak spotkacie tylko wieśniaków w dresach i prawdopodobieństwo gwałtu wzrasta o 50%
|
|
|
odezwal sie miejscowy wiesniak SD
|
|
ja pitoje co za wiocha z tej Łomży , i wogóle co to za temat rozmowy, spiżdzaj na siemień to sie dowiesz burakfanko !!!! szpenio - człenio!!!!
|
|
ale było bosko wczoraj ! naprawdę warto było ! a najlepiej jak w ogródku światło zgasło ze dwa razy to się działo wtedy hehe potem byłyśmy w Yamie i chyba dziś znowu bo ten Siemień nie wypali nie ma co gadać ehh taka organizacja
|
|
i jak tam było tam troszkę chłopaków z tego forum w tym ogródku? :-) hm...a jak tam z nami będzie chesz się jeszcze spotkać :p
|
|
no na forty na forty ! może być fajnie dziś ;] zapraszamyyyy
|
|
oj chyba nic z tego nie wyjdzie,bo zapytałem całkiem poważnie,a za często nie bywam na tym forum to wybacz... więc jeśli chesz się poznać napisz cos konkretniejszego.... hm....
|
|
przypomnij się przed wekendme
|
|
A to tylko na weekend Cię chłopacy intersują :p no ,no nie ładnie hehe :-)
|
|
no tak to właśnie jest :P jestem szczera
|
|
oj szczerość się ceni :-) ale teraz tak ciepło to może masz rację,że w weekend najlepeij,a chesz popisać troszkę więcej teraz poza forum? hm...
|
|
fajnie się czyta tą rozkminke :) czekam na jakis kontakt od michalinki ;d
|
|
no ale i tak teraz wieczorem w tygodniu to nie mogę ;/
|
|
oki,ale byśmy popisali poza forum gdzieś :-) chyba,że nie jesteś zainteresowana,ale z jednej strony chodzisz wszedzie,żeby kogoś poznać,a z drugiej..... hm........:-)
|
|
spoko rozumiem michalinka, ja też pracuje i nie za bardzo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |