wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zabawa w Siemieniu

czy jutro będzie zabawa w Siemieniu bo chcemy się z dziewczynamy wybrać i nie wiemy.
a dziś to gdzie najlepiej iść ? żeby kogo poznać fajnego ? mamy już dosyć tych typów z osiedla tylko piją browary na ławce i pierdzą i słuchają muzoli z noki cały czas

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zabawa w Siemieniu

po 20 pod farmalem zawsze jest konkret ekipa

Hej,chcesz kogos fajnego poznac i nie pijącego to daj namiary do siebie są normlani chłopacy na miejscu też :-)

ze niby to ty jestes ten normalny????fajny i niepijacy to albo alkoholik na odwyku albo jakis swir

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

ani jedno,ani druge kolego sądzisz po sobie,to wybacz!!!

no wczoraj ustawkę podałam na forum ale nikt nie podbił tacy właśnie jesteście odważni po paru piwkach dopiero a tak to podpieranie ścian i wieczna obcinka ech co zrobić zobaczymy jak dziś się wieczór potoczy może wpadniemy na ogródek bo i tak za duży wybór w tym mieście aż głowa boli czasem no nie

hehe....nom troszkę racji jest w tym...
hm...przykro mi,ale nie bywam za czesto na tym forum więc nie wiedziałem wcale,że co kolwiek jest :-)
a co do takich zgromadzeń to też nie za bardzo...Dziwne,ze nikt nie przyszedł,pewnie nie uwierzyli,że będziesz....
Tak wogle możesz podac swój wiek ???

trochę to niemiłe takie pytanie może cię mama nie uczyła ale się o wiek nie pyta chyba że z ciebie taki bramkarz na dyskotece albo pan z policji. taką radę ci dam na koniec że jak chcesz zapytać i ładnie wypaść to pyta się kiedy dziewczyna ma urodziny a potem można jakoś tak pokierować że się dowiesz jak jesteś bystry . awogóle nawet jak ci jakaś powie to na sto% będzie ściemka ! stara powie że ma mniej a młoda że więcej ! bez sensu ale tak to jest z nami hehehe

wiesz zapytałem bezpośrednio,wiedziałem,o tym,ze nie wypada pytać,ale co mi tak czasmi lepeij pytac bezposrednio...
hm...to pisać inaczej niż jest to też bez sensu,bo i tak to się nie da ukryć...
to kiedy masz urodziny?w którym roku,hehe :-)

kulturka no nie:)

a tak swoja drogą nie badzmy przesadni...:-)

spoko! urodziny mam w sierpniu. a w którym roku ? hmm w każdym ! jeszcze tak nie było żebym nie miała ;]

aha to gratuluję nie wszyscy tak mają,ale ja też mam w każdym...
to może inaczej,w którym roku się urodziłaś?he :-)
sorki musze zmykac będe niebawem...

a widzisz i tu docieramy do głównej zagadki więc zróbmy tak że powiem tylko tobie bo po co inni mają wiedzieć na tym dziwnym forum. bądź o 21 na ogródku tylko napisz jak będziesz ubrany i czy jesteś wysoki czy niski i czy blondyn czy brunet. możesz być z kolegą nas jest dwie

michalina widzialem Cie na altance w Siemieniu niedawno

możliwe możliwe nie potwierdzam nie zaprzeczam !

zapomnialem napisac ze spozywalas jeszcze alkohol kupiony na kazanskiej, bylo tego troche

bez przeginki mr Fresh bo się nie polubimy. lubię wypić piwko a kto nie lubi niech pierwszy rzuci kamieniem

Witam ponownie koleżankę

co do tego,czy bede w ogródku o 21 to nie....a chesz koleżanko popisać więcej i szczegówiej :-)
więc można omijając forum,gg,e-mail lub wejśc na chwilkę na czat wymyślając i podając nick,sposobów jest wiele:-)

i jeszcze jedno koleżanko zdradziłaś miejsce przebywania i godzinę,więc nie wiem czy to by miało sens,jak tam może być więcej osób niż się spodziewasz:-) to ja tam sobię daruję.....,ale popisać możemy to może coś się wymyśli.....o ile jeszcze jesteś???

to najpierw napisz czy jesteś pełnoletni bo wiesz najpierw się rozmawia a potem to sprawy nabierają tępa nie ma czasu na pytania i wychodzą problemy a chyba wolałybyśmy tego uniknąć nieprawdaż ?
a jakby ci pasowało rano to o 6.05 do Podosia jedziemy
stanowisko nr 2 !

tak jestem pełnoletni,a Ty?
już ponad 20-cia mam,nie piszę dokładnie,ale napisz czy Ty pełnoletnia jesteś?

owidzisz jednak jesteś bystrzak ;]
jestem młodsza od ciebie

oj nie wiem umawiając się trzeba troszkę więcej popisać,bo tak to sama wiesz....zresztą troszkę nawiązałaś problemy nwystępują czasmi same z siebie ,bo tak niektórzy lubią....

to może na chwilke gdzieś popiszemy?
gg,e-mail lub czat?

nick się wymyśli?

muszę kończyć pozdrawiam
może będzie ktoś z forum na ogródku to wypijemy piwko
byle nie typy z Prusa 8 oni max do Centrum na wyborowe mogą dojść i ani kroq dalej takie światowce hehe

szkoda,to nie podasz do siebie żadnego kontaktu?

ok.To miłego wieczorku i powodzenia w podrywaniu:-)
jak będzie taka mozliwość to napisz czasmi coś tutaj to możemy jeszcze popisać,np.jutro:) papa

Hahahaha... No to sie dziewczynkom w wakacje niezle nudzi :) I na jako latwizne w podrywaniu poszly :P To dzis ogrodek bedzie okupywany w poszukiwaniu was :D ...A moze nie koledzy stchorzyli tylko nie chce im sie w takie podchody bawic, nie lepiej otwarcie podejsc zagadac?? Hehehehe...

Dziewczyny proponuje posiedziec gdzies na przystanku,np na przeciwko statoil-u,tam napewno ktos was zawinie hehe.
Zal...

Idz na Mari Skłodowskiej tam jest taki fajny klub i bardzo przyzwoici mili panowie .

jeździjcie se bo wiochach , jeziorkach , rybnach, siemieniach , tak spotkacie tylko wieśniaków w dresach i prawdopodobieństwo gwałtu wzrasta o 50%

dzizas

desperacja osiaga apogeum xD

odezwal sie miejscowy wiesniak SD

ja pitoje co za wiocha z tej Łomży , i wogóle co to za temat rozmowy, spiżdzaj na siemień to sie dowiesz burakfanko !!!!

szpenio - człenio!!!!

ale było bosko wczoraj ! naprawdę warto było ! a najlepiej jak w ogródku światło zgasło ze dwa razy to się działo wtedy hehe potem byłyśmy w Yamie i chyba dziś znowu bo ten Siemień nie wypali nie ma co gadać ehh taka organizacja

i jak tam było tam troszkę chłopaków z tego forum w tym ogródku? :-)

hm...a jak tam z nami będzie chesz się jeszcze spotkać :p

no na forty na forty ! może być fajnie dziś ;] zapraszamyyyy

oj chyba nic z tego nie wyjdzie,bo zapytałem całkiem poważnie,a za często nie bywam na tym forum to wybacz...
więc jeśli chesz się poznać napisz cos konkretniejszego....
hm....

przypomnij się przed wekendme

A to tylko na weekend Cię chłopacy intersują :p

no ,no nie ładnie hehe :-)

no tak to właśnie jest :P jestem szczera

oj szczerość się ceni :-)

ale teraz tak ciepło to może masz rację,że w weekend najlepeij,a chesz popisać troszkę więcej teraz poza forum?
hm...

fajnie się czyta tą rozkminke :) czekam na jakis kontakt od michalinki ;d

no ale i tak teraz wieczorem w tygodniu to nie mogę ;/

oki,ale byśmy popisali poza forum gdzieś :-)
chyba,że nie jesteś zainteresowana,ale z jednej strony chodzisz wszedzie,żeby kogoś poznać,a z drugiej.....
hm........:-)

spoko rozumiem michalinka, ja też pracuje i nie za bardzo :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org