czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdańsk - Brzeźno

Odstąpię pobyt nad morzem dokładnie Gdańsk-Brzeźno od 19 do 24 lipca. W domku szeregowym, pokój 2-osobowy. Cały pobyt kosztuje 450pln w czym wpłacona została zaliczka w wysokości 150pln. Brzeźno położone w pięknej części Gdańska 700 m od morza. Cicha i spokojna okolica. Więcej na:
http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/brzezno/kwatery_prywatne/13138
Z przyczyn osobistych muszę zrezygnować z pobytu ale mam nadzieję, że komuś innemu się przyda :) O jakiekolwiek pytania proszę kierować się pod numer telefonu: 509439576
Ewelina

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdańsk - Brzeźno

to ja mam zapytanie czy ten numer to jest domowy ? bo ja mam darmowe tylko na domowe ..........

A może Jasiu i wczasy chcesz darmowe? To kliknij kilka postów mocno politycznych i będziesz je miał w pięknym otoczeniu lasu i Boru ale Czerwonego

Na Zaspie w Gdańsku wynajmę pokoje po 35 zł od osoby za dobę 700m do moża

zaspy o tej porze roku ? to conajmniej po 350 ja bym brała !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org