czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rzeka

Witam, wiecie moze kiedy zostanie otwarta rzeka miejska? : )

Czeczenom mowie stanowczo NIE!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rzeka

zamiast miejskiej plazy otworzyli nowa, na strzelnicy jest plaza, ludzi z recznikami i w kapielowkach sie kapia :) jeszcze przyjdzie taki czas ze mydlo i szampon bede mieli :D

Jak dobrze pamiętam to coś koło 15 lipca?

hahaha:P no wlasnie na strzelnice won tam masz przynajmniej czystą plaze i za "drobną" opłatą sie wykapiesz

rzeka to raczej niebezpieczna sprawa! a jak z tym sztucznym jeziorem co go pod Giełczynem mają robić ktoś wie? sąsiad robi z takim jednym co jego żona pracuje w ratuszu i tak mówili. a w stokrotce na legionów to już dawno o tym słyszałam

uuuuuuuuuuuuuuuuu temat rzeka

caly czs nurtuje mnie pytanie,mianowicie:czy nasza narew plynie w prawa strone czy w lewa?bede wdzieczny za pomoc

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

nasza narew plynie od lomzy do nowogrodu:) chyba:) a plaża miejska jak poinformaowała 4lomza.pl prawdopodobnie w tym roku nie ruszy wcale poneiważ jest ciągle zalana i nie wiadomo czy i kiedy woda odejdzie... ale w zamian miasto zakupiło basen i jutro podobno otwarecie na ulicy kayńskiej

dlatego jeszcze raz polecam atak na Siemień większą grupą wtedy będzie spoko. jak coś można nawet taxi wziąć polecam p. Janka Godlewskiego szary merc tanio i dyskretnie nie kłapie dziobem naokoło kogo wiózł gdzie itepe wiadomo jaka ta Łomża nieduża można się wbić na minę ale nie z tym typem

"Autor: kaligulik (---.elomza.pl)
Data: 09-07-10 17:22

caly czs nurtuje mnie pytanie,mianowicie:czy nasza narew plynie w prawa strone czy w lewa?bede wdzieczny za pomoc"

dla miastowych plynie od prawej do lewej...dla czeresniakow odwrotnie!!

heh

dobre

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

michalina a twoj stary to Janek Godlewski? Bo w kazdym poscie go reklamujessz

h0jowe forum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org