Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁOMŻA-KUPISKI |
w sobote 10 lipca okolo godziny 16 bede jechal z lomzy do kupisk,mam dwa wolne miejsca,moge kogos zabrac za niewielka oplata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁOMŻA-KUPISKI |
zonnk :D __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
Ale Nowech czy Starech?
|
|
Czy Kolonie? __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
haha ależart 10 lipca nie jest w sobotę !!!
|
|
a moze ktos jedzie z al. legionow do wojska polskiego i ma miejsca?
|
|
jednak jest
|
|
dzwoń do p.Janka Godlewskiego szary merc tanio i dyskretnie każdy kurs zbierasz punkty na program lojalnościowy możliwa faktura
|
|
ja jade ale przez poznanska tylko nie wiem czy bedzie ci po drodze?
|
|
aha dłuższe kursy z p.Jankiem Godlewskim tylko jak masz min. 10 pozytywów na alegro bo jak nie to kaucja z góry ale zwraca jak coś nie ma się co bać ze nie zwraca. no i warto generalnie
|
|
Rozumiem kaligulik żeby do innego miasta ale do Kupisk na paliwo nie masz i chcesz żeby ci się ktoś dołożył...?? Ja tam jeżdżę przynajmniej raz w tygodniu (bo mam tam rodzinę) i nie ogłaszam się z tego powodu na forum :D Chyba że to żart..to dobry, udał się ;)
|
|
a ja mam wolne miejsce siedzace i jade z kazanskiej na por lagody
|
|
green dziecko,co sie martwisz co sie smucisz, ze wsi jestes na wies wrocisz.niedlugo wykopki. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kagulik : no nie tak zaraz te wykopki..:D , tak bardziej na jesieni. Będziesz jeździł? - tym razem ile miejsc będziesz mieć wolnych ... ? :D
|
|
Taki kawał drogi przed Tobą to i grosza przytulisz .............
|
|
chcialem kilku "lomzyniakow" odstawic do domu a wy od razu na mnie... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |