Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam osoby, która może przewieżć psy |
Witam, Szukam osoby, która ma samochód i może pomoc w przewiezieniu psów (szczeniaki 6- 7 miesieczne) do schroniska w Łomży. tel.509931547
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam osoby, która może przewieżć psy |
A rozmawiałaś ze schroniskiem? Bo z moich informacji to nie przyjmą od osoby prywatnej. Ile ich jest i jakiej mniej więcej wielkości?
|
|
Pieski są dwa -rodzeństwo chyba, bo są bardzo podobne,głodne i wychudzone, średniej wielkosci. Dzwoniłam do schroniska. Pani zapewniła, ze je przyjmie, ale transport należy zoorganizować we własnym zakresie.
|
|
Walne te szczeniaki. 6-7 miechów to dość duże. Masz może fotki? __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
proponuję p.Janek Godlewski 9621 szary merc tanio i dyskretnie dowiezie i odwiezie
|
|
To może napisz jeszcze, droga matahari, skąd mniej więcej trzeba pieski odebrać i do którego schroniska zawieźć, bo schronisko na Wojska Polskiego nic nie wie o Twoich szczeniętach. Wiedziałam, że coś tu śmierdzi. Mogłaś napisać "oddam w dobre ręce" lub sama załatwić to ze schroniskiem, a nie na siłę uszczęśliwiać jeleni, którzy sobie wezmą na głowę Twoje psy. Schronisko ma sprawny samochód, telefon też. Co stoi na przeszkodzie? Pewnie to, że to nie są psy bezpańskie, a Twoje szczenięta, które się nie sprzedały. Mam rację?
|
|
w takim razie wystawiam negatywa i nie pozdrawiam. 100% oszustka ! radzę uważać na interesy z tą panią !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |