wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szukam osoby, która może przewieżć psy

Witam,

Szukam osoby, która ma samochód i może pomoc w przewiezieniu psów (szczeniaki 6- 7 miesieczne) do schroniska w Łomży.

tel.509931547

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szukam osoby, która może przewieżć psy

A rozmawiałaś ze schroniskiem? Bo z moich informacji to nie przyjmą od osoby prywatnej. Ile ich jest i jakiej mniej więcej wielkości?

Pieski są dwa -rodzeństwo chyba, bo są bardzo podobne,głodne i wychudzone, średniej wielkosci. Dzwoniłam do schroniska. Pani zapewniła, ze je przyjmie, ale transport należy zoorganizować we własnym zakresie.

Walne te szczeniaki. 6-7 miechów to dość duże.
Masz może fotki?

Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić..

Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości...

ŁKS Łomża!

proponuję p.Janek Godlewski 9621 szary merc tanio i dyskretnie dowiezie i odwiezie

To może napisz jeszcze, droga matahari, skąd mniej więcej trzeba pieski odebrać i do którego schroniska zawieźć, bo schronisko na Wojska Polskiego nic nie wie o Twoich szczeniętach. Wiedziałam, że coś tu śmierdzi.
Mogłaś napisać "oddam w dobre ręce" lub sama załatwić to ze schroniskiem, a nie na siłę uszczęśliwiać jeleni, którzy sobie wezmą na głowę Twoje psy. Schronisko ma sprawny samochód, telefon też. Co stoi na przeszkodzie? Pewnie to, że to nie są psy bezpańskie, a Twoje szczenięta, które się nie sprzedały. Mam rację?

w takim razie wystawiam negatywa i nie pozdrawiam. 100% oszustka ! radzę uważać na interesy z tą panią !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org