Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmierdzące chemią klapki z rynku |
Śmierdzące klapki na rynku kupiłem.. cap niesamowity.. w sklepie kupiłem drugie ale też śmierdzą.. aż głowa boli.. jakiś sposób żeby pozbyć sie tego smrodu ktoś zna?? szkoda wyżucić bo ok 20zł kosztowały.. aa co wiecej to niebyło czuć tego capu na powietrzu.. i w sklepie terz.. ...kór.. co oni sprzedają uwarzajcie..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmierdzące chemią klapki z rynku |
przestań płakac żę złe klapki kupiłeś wymyj jakimś detergentem z płynem ( np mydło ) w ciepłej wodzie i wystaw na dwa dni i może przejdzie smród
|
|
myłem i wietrzyłem kilka dni.. nic niepomaga uwarzajcie co kupujecie.. dzieki za rade pozdro .. :)
|
|
powachaj nogi...nie zachwyca?? no to nie ma co plakac nad klapkami XDD xxx
|
|
Tylko nie mów że nie czułeś jak kupowałeś ! A tak po prawdzie, klapki to chemia jakby nie było, więc... ?! Chyba że skórzane. Ale to z kolei przerost formy.... ________ Malachit
|
|
nogi czyste przy starych klapkach nieczuć wcale od butów terz nie od tych klapek wali.. chemia.. jak nic.. oco chodzi..>>????? to nie żarty uważajcie co kupujecie.. pozdro..
|
|
czlowieku, tak to smierdzi chinski bubel, ktory wypchany jest chemia rakotworcza!!! Trzebabylo dolozyc drugie 20zl i kupic cos lepszego...nie pozbedziesz sie tego smrodu, wietrzenie tez nic nie da, pranie tym bardziej, bo jak gowno tak wali to i gowno z nich bedzie po praniu...tak wiec musisz wywalic te 20zl albo oddac, w ca watpie ze przyjma
|
|
sluhaj wsadz cytrynki w nie i poczekaj az ushnom same w nih ;p wciongno zapah tylko sfist
|
|
tylko przekroj na plastry ter cyrtyny i nie na slonce tylko neih hno w domku
|
|
Kupuj nie za 20zł a za co najmniej 50zł i firm znanych ,które cenią jakość towaru to się ogólnie i tak opłaca.Tanią jatkę psy jedzą.Nie będziesz musiał pózniej narzekać. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Przynajmniej nie bedą ci się nogi świecić. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Półbuty kupione w cto też waliły ,pół roku stały na balkonie.Aż wylądowały w śmietniku :)
|
|
Co ty wogule pier****sz ósemo... on to ma oporowo nasrane w bani!!!! ŻyCiE jEsT jAk PaPiEr, SzArE dŁuGiE i DoDuPy
|
|
wystaw na ibej alebo alegromichal93g napisał(a):
|
|
No niestety jaka cena taka jakość
|
|
Hej, może lepiej po prostu kupić nowe. Ja znalazłem w promocji za 30 zł i jestem z nich zadowolony. Nie śmierdzą jak rynkowe i wykonane są na prawdę solidnie. Sprawdź, może coś ci się spodoba. http://aligoo.pl/kolekcja/wyprzedaz?p=2
|
|
krótko i a temat zgadzam sie z lauracrow1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |