Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wytłaczanki |
Gdzie w Łomży mogę zakupić wytłaczanki do jajek. Proszę o pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wytłaczanki |
Dużo ich potrzebujesz?
|
|
40-50 sztuk
|
|
Podbijam proszę o pomoc :))
|
|
Zapytaj w sklepie na Dmowskiego z opakowaniemi. h0jowe forum
|
|
nie mozesz tych swoich jajek nosic tradycyjnie, jak kazdy facet,w majtach?co za czasy... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Panu wyżej gratuluje poziomu inteligencji. Do spoko napisz czy masz te wytłaczanki czy nie . Pozdrawiam
|
|
do Panu Wyżej: dziękuję. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ja mam majty,ale ci nie sprzedam... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
0862162087 nr do hurtowni opakowan w Lomzy
|
|
Jeśli mogą być używane to nie ma problemu.Jak jesteś zainteresowany to daj jakiś namiar na siebie.
|
|
gg 159601 i tak z 140 sztuk :)
|
|
gg to za mało proszę oto tel kom 514770367 może pan również podać numer do siebie to ja będę dzwonił # # # 0862162087 pod tym numerem nie mają wytłaczanek a opakowania po 10 sztuk pozdrawiam.
|
|
sprawdź tu -> http://www.wytlaczanki.bialystok.pl tylko nie wiem jak cenowo i czy w detalu możliwe
|
|
Ta strona nie działa ;/
|
|
Proszę pana mógłby pan wysłać mi jeszcze jednego sms-a bo nie zapisałem pańskiego numeru a usunąłem całą skrzynkę przychodzących sms-ów I nie będę mógł się z panem jutro skontaktować proszę się odezwać pozdrawiam .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |