Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZKOLA MECHANIAK |
Zwracam się szczególnie do osob , kóre uczą się w mechniaku w LICEUM na profilu ogólnym,co sądzicie o tej szkole , jaka atmosfera ,jak nauczyciele , czy jest az tak bardzo ciezko? Z góry bardzo dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZKOLA MECHANIAK |
niestety bardzo ciężko, trzeba się uczyć i codziennie rano wstawać aby uczestniczyć w zajęciach :(
|
|
Szkola mechaniak jest zjebana, nie idz tam... idz do budowlanki
|
|
najgorsza szkoła w mieście.. fatkt że uczyć sie trzeba a poniej o pracę cieżko.. pracodawcy mają gdzieś absolwentów mechaniaka zdyplomem czy bez dyplomu.. niczego sie w niej nienauczysz zbędne żeczy umnie stracone 4 lata.. każdy ci to powie..
|
|
smierdzi hujem od mechaniaka, i od glowy szkoly :)
|
|
LO do Bani...
|
|
SPRZEDAM KSIĄŻKI DO 3 i 4 klasy technikum informatycznego !
|
|
wszędzie aby nie do mechaniaka;)
|
|
Przeciez pytanie padlo o LO nie o technikum. Uczylam sie w tej szkole 3 lata temu i powiem tak po I klasie LO zrobili niezly odsiew, nacisk na nauke klada sredni, zalezy kto jaki ma mozg do nauki, ale co do przygotowania do matury to masakra... Juz lepiej isc do III LO lub VI LO, a co do technikum fakt tam wymagaja, ale i przygotowuja, nie to co w liceum.
|
|
A co do nauczycieli, a rozni sie trafiaja, sympatyczni i nie, umiejacy przekazac wiedze i odwrotnie... Zalezy na kogo trafisz. Atmosfera nie wiem jaka jest na dzien dzisiejszy, ale idac do tej szkoly byla spox, odchodzac juz gorzej wspominam...
|
|
jestem absolwentem tegorocznym, szkola jest ********* tylko trzeba umiec sie z ludzmi dogadac.
|
|
Materiał jaki został mi przekazany w mechaniaku, powtarzał się często, aż do 3 roku na Politechnice Warszawskiej. Szkoła ta (mechaniak) dała mi i moim kumplom z techniku znakomite przygotowanie do dalszej nauki, a także rozwoju zawodowego. Ja mechaniak wspominam bardzo dobrze, ludzi z którymi się uczyłem także. Z perspektywy czasu nieraz wspominam z sympatią takich ludzi jak Gosiewski czy śp.Lange ..ale może my chcieliśmy od życia czegoś więcej niż papierka i dlatego szkoła ta coś nam dała ??? Ale to było kiedyś, może teraz jest inaczej...
|
|
Ja uczyłam sie w lo w mechaniaku i miło wspominam, no moze poza małymi wyjątkami, nauki troche jest ale nie przesadzajmy, po to sie idze do szkoły.
|
|
uczyłem się w technikum i powiem ze fajna szkola... nigdy nie poszedl bym do lo... tutaj przynajmniej masz jakiś zawód... ;)
|
|
zalezy od nauczycieli na jakich trafisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |