poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szkoła kobiecości

Witam Panie i przedewszystkim Panie . Pytaniem czy wasza kobiecość wam wystarczy , czy czujecie się docenione i piękne w obecnych czasach ? Czy macie wszystko czego tylko zapragniecie ? Ja tylko pytam , czy czujecie się kobietami ...? Hmmmmm ... ! W tym mieście jest wiele pięknych kobiet , zadbanych , bogatych itp. Pytanie tylko ( kierowane do pań ) ile z was było na wystawie sztuki , ile z was wie jak osiągnąć sukces życiowy - typu prawdziwa kariera , jak zdobyć męrzczyznę -( tego naj !!! )- a nie np. Wiesia spod bloku , aby leczyć z nim kaca przez całe życie . Kobiety są jak owoc - słodkie , smaczne i zdrowe . Czemu wy kobiety tego nie podkreślacie ? Czemu idąc na dyskoteke nie zakładacie majtek , czemu nie potraficie w autobusie ustąpić starszemu , czemu patrzycie tylko na to aby koleś miał wielkie muły , czemu idziecie za dwa drinki , czemu będąc kasjerką żujecie gumę przy klijętach , czemu dajecie sobą pomiatać ? - nie kieruje tej wypowiedzi do wszystkich kobiet , tylko do tych które nie potrafią się odnaleść . Jestem facetem i boli mie widok kobiet nie bedących kobietami !!! To nie sztuka dać za drinka , sztuką jest miłoś i sukces życiowy !!! Lepiej być kasjerką , czy kierowniczką ? Lepiej mieć pełną rodzinę czy tylko dzieci ? Czemu naszae kobiety nie są aż tak kobiece jak 10 lat temu , czemu to społeczeństwo nie ma ambicji i przez to prowadzi do destrukcji ??? Czemu kobiety już są mało kobiece ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szkoła kobiecości

Co ***** ??

Poprostu pytam czemu zanika kobiecość w kobietach , czemu plują na chodnik idąc do autobusu , czemu palą papierosy idąc ulicą , czemu przeklinają ( co 2 słowo ) , czemu nie potrafią siebie szanować ? Ja nie mówie o wszstkich kobietach , mówię tylko o tych na których widok serce się kraja . Czemu tak jest ? Pytam - fajnie jest być nikim ? SZANUJCIE SIEBIE I INNYCH A BĘDZIE WAM DANE !!! ;-)

Witam "pana" serdecznie może trzeba było post zatytuowac inaczej bądź uzyc innej formuły.Pisząc o wszystkich, mając na myśli tylko niektóre.Tym samym obrażająć wszystkie kobiety.To samo mozna powiedzieć o panach cytując właśnie Pana wypowiedzi :
"czemu plują na chodnik idąc do autobusu , czemu palą papierosy idąc ulicą , czemu przeklinają ( co 2 słowo ) , czemu nie potrafią siebie szanować ?
Pytam - fajnie jest być nikim ? SZANUJCIE SIEBIE I INNYCH A BĘDZIE WAM DANE !!! ;-)
ile z was było na wystawie sztuki , ile z was wie jak osiągnąć sukces życiowy - typu prawdziwa kariera "

a teraz przeczytaj Drogi autorze tekstu jak można napisac o mężczyznach używając Twojego schematu wypowiedzi:
Czemu idąc na dyskoteke z góry zakładacie żeby przelecieć laske , czemu nie potraficie w autobusie ustąpić starszemu , czemu patrzycie tylko na to aby kobieta miała tu i tam piękne kształty, czemu stawiacie za dwa drinki z myslą że wyrwiecie laskę, czemu będąc sprzedawcą żujecie gumę przy klientach albo jeszcze gorzej trzymacie ręce w kieszeni - nie kieruje tej wypowiedzi do wszystkich mężczyzn, tylko do tych którzy nie potrafią się odnaleść . To nie sztuka postawić drinka , sztuką jest miłoś i sukces życiowy !!! itd
Więc jak widzisz od każdej reguły są wyjątki.Nie można myśląc o jednostce wypowiadać sie o całości.Czy uważasz że tylko kobiety są kasjerkami i kierowniczkami???

akapulko12

Taka kolej rzeczy. Nastepne pokolenie. X tym razem? Nawet nie wiem.
Czesc ewolucji spolecznej. Zanik izolacji fizycznej- nawet na zadupiu ktos podlaczony do internetu staje sie aktywnym czlonkiem tej spolecznosci. Bez internetu bylby izolowanym samotnikiem...
A kwestia ustepowania miejsca w autobusach to juz domena wychowawcza rodzicow. Ponoc jablko nie pada daleko od jabloni.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Dajcie sposób z tą kobiecością.

Niedługo w Łomży wprowadzą szariat zatem nici z kobiecości.
Wszystkie kobitki będą chodzić w tych szmatach na głowach.
No i nosić tobołki za swoimi panami jak im pozwolą
Trendy będzie tylko i wyłącznie czarny.

przyłączam sie do mandana;)

ciekawie ;) zgadzam sie z Kejmilem ;D no i z mandanem oczywiscie ;)

Przepraszam jeżeli użyłem złego tytułu , ta wypowiedź nie tyczy się wszystkich kobiet . A jeżeli chodzi o męrzczyzn to akapulko 12 ma racje , oni nie są lepsi .

a co to jest?

wow

mandan zajrzyj do słownika!!!

mandan! skoro cierpisz z powodu braku prawdziwych kobiet, to zaloz szkole kobiecosci, bedziesz mogl te 'niekobiece" kobiety uczyc kobiecosci, bo widze,ze wiesz o niej duzo. Sama bym sie do niej zapisala, moze bym sie jeszcze czegos nowego nauczyla? brakuje ci prawdziwych kobiet, a czy ty jestes wystarczajaca meski??? smiem sadzic,ze tak, ale ciekawa jestem bardzo jak siebie oceniasz?

hmmm chociaz jestem kobieta zgadzam sie z mandan...w dzisiejszym swiecie kobiety sie nie szanuja ......

kazda kobieta n'a swoj......sposob szanuje Sie. przypatrzmy Sie temu......z blibzyka.nawet te kobiety Ktore ciagle siedza same wdomu...z kilmoma bachorami,udajac oddane malzonki ,one malo tego ze wypelniaja swoj swiety obowiazek jakim Jest rozmnazanie Sie ,to jeszcze ich sexe à pile Jest zarezerwowa.y

mandan czas się szarpnąć za jajca

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org