poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Adwokat

Szukam namiarow na dobrego adwokata w sprawie o rozwod.Za wszystkie udzielone infrmacje z gory dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Adwokat

Każdy jest dobry, do brania kasy. Załatw polubownie i będzie spokój.

W tej sprawie polecam zdecydowanie adwokata P.Kozła (młdszego)bo i jego ojciec jest też adwokatem:)życze powodzenia

Na polubowne zalatwianie sprawy juz za pozno,dziekuje za odpowiedz na post.

Służę pomocą Obywatelu

Droga/i Travelin - polecam Mecenas Krasowską - jest najlepsza z najlepszych. Wiem to od wielu osób, którym prowadziła sprawy rozwodowe. W "środowisku" też każdy Ci to potwierdzi.

p.s. Podaj mi swojego maila to podam Ci jej namiary - jeśli chcesz i nadal szukasz oczywiście.

Jak sie nie myle to ma biuro na Dwornej 18, pani Krasowska Ewa,(oczywiscie i ile o ta pania chodzi)dziekuje za pomoc pozdrawiam

Krasowska - tak mówi mój sąsiad, on ją czasem wozi po mieście więc wie co i jak. można mu ufać w takich tematach

Groszek P. Kozioła nie Kozła :P również polecam, z resztą cała rodzina doskonale zna się na swoim fachu, nie wiem tylko czy P. Jacek taką sprawę weźmie, bo raczej zajmuje się innymi sprawami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org