Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adwokat |
Szukam namiarow na dobrego adwokata w sprawie o rozwod.Za wszystkie udzielone infrmacje z gory dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adwokat |
Każdy jest dobry, do brania kasy. Załatw polubownie i będzie spokój.
|
|
W tej sprawie polecam zdecydowanie adwokata P.Kozła (młdszego)bo i jego ojciec jest też adwokatem:)życze powodzenia ********************* ********************* *********************
|
|
Na polubowne zalatwianie sprawy juz za pozno,dziekuje za odpowiedz na post.
|
|
Służę pomocą Obywatelu
|
|
Droga/i Travelin - polecam Mecenas Krasowską - jest najlepsza z najlepszych. Wiem to od wielu osób, którym prowadziła sprawy rozwodowe. W "środowisku" też każdy Ci to potwierdzi.
|
|
p.s. Podaj mi swojego maila to podam Ci jej namiary - jeśli chcesz i nadal szukasz oczywiście.
|
|
Jak sie nie myle to ma biuro na Dwornej 18, pani Krasowska Ewa,(oczywiscie i ile o ta pania chodzi)dziekuje za pomoc pozdrawiam
|
|
Krasowska - tak mówi mój sąsiad, on ją czasem wozi po mieście więc wie co i jak. można mu ufać w takich tematach
|
|
Groszek P. Kozioła nie Kozła :P również polecam, z resztą cała rodzina doskonale zna się na swoim fachu, nie wiem tylko czy P. Jacek taką sprawę weźmie, bo raczej zajmuje się innymi sprawami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |