Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam dziewczyny! |
Widziałem ją dzisiaj na wojska polskiego 25 tu gdzie jest taki ciąg kilku sklepów wychodziła z tej starej kamienicy ubrana była w krótkie białe spodenki chyba żółta bluzka bardzo mi się spodobała jak by ktoś znał jo poprosił bym o nr telefonu. Dziękuje i tylko bez głupich komentarzy proszę!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam dziewczyny! |
wiem ze na prusa 8 mieszka z rychem razem w niedziele bramy robią ŁKS
|
|
co wy wszyscy z tym prusa cały czas wymyśl coś innego to jest już nudne dzieciarnia ku**a
|
|
jo? haha ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
to bylo isc do niej zagadac, a nie teraz szukasz jej na 4lomza! Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
|
nie mogłem siedziałem w samochodzie i czekałem na kogoś
|
|
Dodam ze to była bładynka nie opalona szczuplutka nie za wysoka
|
|
opisz dokladniej jakos :D cynio buzia pupa nozka :)
|
|
Aż tak dokładnie to się nie przyjrzałem przeszkodziło mi w tym auto zaparkowane ale jak napisałem szczupła blądynka nie opalona wzrost tak z 170cm może z 17 gura 18 lat. Szła rano 10.15 Poszła tam w stronę kwiaciarni marzenia
|
|
gdy przeczyta to jak piszesz od razu się jej odechce ciebie poznać :)
|
|
Jasiu ale zbrzydles,makabra
|
|
Mnie tam ta GURA interesuje :-)))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Cioty.pl
|
|
hah ;d ja przechodze tamtymi ulicam wlasciwie piaskowa, jak zobacze to zaczepie haha :D ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |