Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zajazd Leśny w Wygodzie |
Witam mam dylemat czy ktoś z was był na weselu w Pensjonacie Leśnym w Wygodzie?Jeśli tak to proszę o opinie odnośnie wesela bo bardzo mi na tym zależy,ponieważ zastanawiam się między Polonezem w Łomży a Pensjonatem Leśnym w Wygodzie proszę o opinie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zajazd Leśny w Wygodzie |
LASKA LEPIEJ W POLONEZIE WESELICHO JAK MARZENIE NIE TO CO W WYGODZIE, I JEDZONKO MAJA SUPER nie no taaaaaaa
|
|
JAK TAM SIE JEDZIE??????......................................
|
|
jadac z lomzy do zambrowa miejscowosc wygoda przed czerwonym borem zolto pomaranczowy budynek
|
|
Byłem na weselu w Wygodzie i było całkiem fajnie aczkolwiek wzystko zależy od gości i od orkiestry na jedzenie nie można narzekać jeżeli chodzi o wystruj lokalu to dla mnie był on trochę za chłodny zbyt ubogi (gołe ściany , firanki na oknach takie sobie itp...) brakowało mi takiego ciepłego klimatu.W Polonezie także byłem i jest tam zdecydowanie przyjemniej jedzenie bardzo smaczne i obsługa czyli kelnerki i kelnerzy z wieloletnim doświadczeniem . Wszystkie imprezy mniejsze lub większe (np. chrzciny, komunia, wigilia firmowa itp....) robię właśnie tam i nigdy nie miałem rzadnych problemów. Jeżeli bym miał wybierać to zdecydowanie Polonez
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |