Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
parking |
Dlaczego w blokach na ulicy żeromskiego 1A i prawdopodobnie i na żeromskieg 1 i 1B chodzi śmieszny Pan i się pyta czy chcę żeby za moim blokiem powstał parking powiedziałem że chcę bo faktycznie jest tam mało miejsc i spytałem się gdzie mam podpisać on powiedział do widzenia może dlatego że sam nie posiada auta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: parking |
wkurzają mnie tacy "społecznicy" co to nie mają auta i się nie zgodzą żeby za ich blokiem powstał parking bo sam nie ma auta i chyba jest mu lepiej jak auta stoją mu pod klatką
|
|
zajmujesz sie bzdetami, ci co maja auta pod klatkami lubia ruch, poruszjacych sie ludzi, a ze sami nie musza sie poruszac, bo maja ten ruch i tak w dupie, przeciez zazwyczaj pokoj goscinny jest z drugiej strony bloku, to co maja sie przejmowac ruchem, skoro i tak on jest wiecznie za plecami, nie powiem ze to co jest za plecami ich nie interesuje,zyjemy z ludzmi ktorzy postepuja po ludzku, a nie jak swinie
|
|
No tragedia na osiedlach, kiedyś nie przewidzieli że będzie tyle samochodów. Powinno byc podobno półtora miejsca parkingowego na jedno mioeszkanie.
|
|
Jak wyżej popieram wypowiedź
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |