Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam psiapsióły w Łomży |
Witam mieszkam od dwóch mcy w Łomży, mam rodzinę ale czasem miło byłoby wyskoczyć gdzieś z koleżanką. Mam 29l., pracuję zawodowo, lubię sport - siłownia, aerobik oraz zakupy, taniec. Moja oferta jest poważna i czekam tylko na poważne oferty. szukamp1@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam psiapsióły w Łomży |
określ sie czy ty baba czy chłop chociaz :D
|
|
Cóż myślałam, że zainteresowania wskazują jednoznacznie - jestem 100% kobietą ;)
|
|
psiapsiuly na forum .. pszyjaciela jasia morze ?
|
|
czekaj jutro punkt 10 przed stokrotką - ja przyjdę i pójdziemy na lody ;) tam jest gdzie posiedzieć,pogadać,poplotkować..;)
|
|
moim zdaniem kazda kobieta powinna zyc w zamknieciu, wlasciwie w jakiejs klatce , bez przyjaciol, kto to wymyslil znajomosc???? do czego On sluzy, pytam sie tych co wiecznie szukaja????? takie kombinacje, to jak z glodnym zwierzeciem , jak nie dajesz jedzenia to sie rzuca z wielka geba i by zagryzl Ot by mial chlop pozytek, zamykac i nie pokazywac... wiec sierpien , teraz wiesz jak postepowac, nie szukaj, nie dawaj, siedz w domu i rob na drutach, kolezanki zostaw na boku, maz, rodzina , klatka tylko to sie liczy
|
|
Ciekawy rodzaj zainteresowań - ZAKUPY :-))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Lem rulez !!! :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Szczebiotka jest zywym przykladem kobiety wychowanej w takiej klatce... _____________________________________________________
|
|
:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |