Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orange - problemy z połączeniem |
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100630/REG20/693650506 Moze w końcu coś sie ruszy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orange - problemy z połączeniem |
Problem z połączeniami dotyczy nie tylko Grajewa. W łomzy również nie można się dodzwonić i ten ciąły brak zasięgu. Ciągle tylko słyszy się połączenie nie może być w tej chwili zrealizowane, sprubój póżniej. Jeżeli tak dalej bęędzie pomyślę o zmianie operatora. Elrogo
|
|
zmien telefon
|
|
zbojkotowac, opluc, i potrzaskac siekiera ten caly zasrany interes francuskie psy, darmozjady!!!!!!!!!!!!
|
|
a moze to angielskie scierwa?????????????????????????wywloki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oszukuja konsumenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ja jestem w Play i zero problemów więc zmieniajcie operatora lepiej:)
|
|
a jak internet w play się sprawuje? ma ktoś?
|
|
no wlasnie, ja juz tez myslalam, ze to wina telefonu, zmienilam wzielam nowke na abonament i jest to samo, moj telefon sluzy przede wszystkim do pracy, wiec jest wielki problem kiedy nie moge sie dodzwonic do klientow i odwrotnie...
|
|
JEŚLI TAK DALEJ BĘDZIE ZMIENIE OPERATORA ,ZGŁASZANIE W ORANGE NIC NIE DAJE.DWA MIESIACE WCZESNIEJ ZGŁASZAŁAM W SALONIE ŻE MAM POROBLEM Z POŁACZENIAMI A TAM STWIERDZONO CHWILOWA AWARIA ALE ILE TA AWARIA MOŻE TRWAC akapulko12
|
|
sprawa stara, był nawet temat o tym na forum gdzie wypowiadał się pracownik orange. nic to nie dało. jest jedno rozwiązanie. muszą się wszyscy zebrać i pozrywać umowy bo operator się z niej nie wywiązuje. może wkońcu coś się ruszy w tej naszej dziurze.
|
|
Bardzo mi przykro , telefon mam nowy od miesiąca. Elrogo
|
|
Autor: M@ster (---.elomza.pl) Data: 01-07-10 08:31 a jak internet w play się sprawuje? ma ktoś? Przed godziną 9 nie miałem zasięgu i nie mogłem się połączyć ale jak widać jest już wszystko ok. Pozdrawiam
|
|
ptysiu91 a jak szybko się strony ładują? bo nie wiem przy przejść z plusa do play
|
|
M@ster ogólnie nie narzekam jako do przeglądania stron wszystko jest ok chociaż mogłoby być troszkę szybciej. a w nocy to internet smiga pięknie.
|
|
ptysiu91 dzięki za info. w nocy to ja akurat nie korzystam z mobilnego internetu więc pewnie zostane przy iplusie. wiadomo że nie ma co liczyć na cuda dotyczące transferu, ja tylko korzystam z niego w biurze do przeglądania stron, odczytu poczty lub robienia przelewów.kiedyś miałem w orange-tam to dopiero była tragedia.wiecej go nie było jak byl.
|
|
Moim zdaniem Orange nie tylko ma problem z połączeniami... Ilekroć jestem w ich salonie (w którymkolwiek w Łomży) z konkretnym problemem, ciągle słyszę "hmm.. trudno powiedzieć, proszę dzwonić pod *100". Pracownikom brakuje kompetencji. W ogóle nie są pomocni! Ponad to zalegają z wystawieniem faktur. Od kilku m-cy dostarczane są po terminie. wcześniej wysyłali przynajmniej smsy z kwotą i terminem do zapłacenia, dziś standardowo muszę się domyślać ile mam zapłacić i do kiedy. Bardzo źle się tam dzieje.. :/ Czas chyba zmienić operatora..
|
|
M@ster do przeglądania tak jak piszesz polecam jak najbardziej i nie mam żadnych problemów z internetem jak coś jest nie tak dzwonie rozmawiam góra minute i wszystko wiadomo co i jak miałem tylko 2 razy sytuacje ze musiałem dzwonić ale wszystko od reki załatwili.
|
|
Od roku mam telefon w orange. Pracuję w Konarzycach ulica leśna. Jeszcze nigdy nie przeprowadziłem rozmowy do końca. To co wyrabia Orange nie mieści się w głowie. Proszę o podpowiedź. Czy ciągłe zrywanie połączeń jest nie wywiązywaniem się z UMOWY? Mam zamiar rozstać się z tą żałosną siecią. Proszę o opinie kogoś z PLUSA lub Ery do którejś z tych sieci się wybieram.
|
|
Śmieszni jesteście. Piszecie tu o zmianie operatora...za jakiś u innego operatora też doznacie problemów tego typu. Bo raptem wszyscy zaczną przechodzić i sieć przestanie być wydajna z powodu nadmiarowej liczby klientów. Sieci nie projektuje się od razu na wiele milionów uzytkowników. Tylko jak jest szybki wzrost tej liczby to i powoli sieć zaczyna być przeciążona co wymaga późniejszych rozbudowań. To normalne, że tak jest. I pamiętajcie, że nie rozbudowuje się z dnia na dzień.
|
|
A co mnie to obchodzi? Co miesiąc płacę po 150zł. Z tego polowa dlatego że po niespełna minucie jestem rozłączony i muszę dzwonić od nowa. Jak ja w swojej firmie dm ciała to zawsze staram się to wynagrodzić klientowi. Tutaj mamy sytuację gdzie Pół miasta m kłopoty a operator ma to w dupie. Ja w poniedziałek wypowiadam umowę. Mam dość wychodzenia z budynku na drogę żeby 2 minuty pogadać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |