Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec kariery |
Dzieńdobry witam witam, panie i panowie zdecydowałem wycofać się z Polityki na stałe była to ciężka decyzja, której podjęcie zajęło mi x czasu. W związku z tym postanowiłem otworzyć biuro podróży. Wiadomo jest idealny czas na spędzenie wczasów w fantastycznych miejscach ponieważ są wakacje. Po oferty proszę się zgłaszać do mnie już teraz:) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec kariery |
ok causki
|
|
przysyłam całuski z Karaibów :*
|
|
ja tez lubie sliczne calowanie nawet w podrozy
|
|
Szczebiotka Twoje posty są przewspaniałe, daj mi swój adres muszę Cię osobiście poznać, już nie mogę żyć bez Ciebie.
|
|
fabian zajmij sie soba, jade na wakacje, strasznie mi sie nie chce , wiec potrzebuje troche czulosci, wole prace i pieniadze , nie rozumiem ze takie wakacje sa przymusowe i ze trzeba na chama isc do rodziny i takie tam....
|
|
Autor: Legendarny_Obywatel (---.introlan.pl) a ty przy politykowaniu nic nie zarobiles , ze odchodzisz?
|
|
masz swoje disco-polo, http://www.youtube.com/watch?v=EEjrmVto-ig do twojej butki z biletami haha
|
|
Lato w szalecie :) lato w mieście to są niektóre z moich wspaniałych ofert
|
|
to gdzie masz to biuro ?na Wąskiej czy na Prusa 8 :D ? Ty! Małgosiaaa!
|
|
SP4_1234 te teksty z uzyciem "Prusa 8" zaczynaja sie robic nudne i mało zabawne ;)
|
|
NOWE OFERTY !!! (last minute) Lato w supermarkecie, Lato w domu, Lato w wychodku, Lato na prusa 8, Lato na plaży Łomżyńskiej, Lato w parku i UWAGa HICIOR ! LATO POZA MIASTEM do wyboru (kownaty, przedmieście piątnica, autostrada za piątnicą wyżywienie oczywiście na swój koszt, można przeżyć niesamowitą przygodę)O SZCZEGÓŁY PROSZĘ PYTAĆ NA FORUM
|
|
aha jeszcze jedno proszę jak najszybciej rezerwować bo duże zainteresowanie jest ofertami
|
|
nie ma jak to organizowane wycieczki lub wczasy przez zaklad pracy, a nie jakies tam buble internetowe, oj lata 70 juz nigdy nie wroca
|
|
"Tylko ku*tasy nie jeżdzą na Wczasy"
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Dla młodzieży również mam wspaniałe oferty :) np.Kolonie w Łomży oczywiscie głowne atrakcje zwiedzanie miejskich wodociągów, centrum miasta i wiele ciekawostek jak i dyskoteka w McDonaldzie. Za zgodą rodziców :) Polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |