Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ksiądz dyrektor założyciel przeniesiony..... |
Dziękuję redaktorom 4lomza za tą niezwykle ważną informację. Ubolewam, że biografia naszego wspaniałego dobrodzieja została tak ubogo przedstawiona*. Łomża długo nie będzie mogła otrząsnąć się po tak wielkiej stracie. Ale cóż.... trzeba siać, siać, siać.... P.S. Słyszałem, że kiedyś jego świątobliwość lubił umawiać się, letnią porą, z 17-18 letnimi dziewczynami na lody. Nie wiem tylko, dlaczego w Ostrołęce kiedy pełnił posługę w Łomży? Może któraś się odezwie w celu doinformowania społeczeństwa lub zdementowania plotek?? Może też odezwą się Panie z urzędów, które ksiądz tak chętnie odwiedzał przy okazji opłatka lub jajeczka?? Słyszałem, że młode Panie urzędniczki unikały składania życzeń wzajemnych z naszym wspaniałym księdzem bankowcem, założycielem. Powodem była dziwna przypadłość księdza a mianowicie lubość całowania w usta..... Wiele bym dał, aby wszystko powyższe okazało się spiskiem grubymi nićmi szytym. Leszek Tarnowski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ksiądz dyrektor założyciel przeniesiony..... |
Leszek, a może jesteś zazdrosny o te dziewczyny?????????:P
|
|
|
A Leszek jak zwykle szuka taniej sensacji...
|
|
No :) Leszek Tarnowski
|
|
księdzu nie przystoi....
|
|
Leszku !!! Nie podawaj się zakładaj sutannę zabierz się do konkretniej roboty biznesowej i społecznej A laski same będą Ci ust nadstawiać
|
|
to że tak robią to norma -ale o którego księdza chodzi ??? szpenio - człenio!!!!
|
|
aaaa ten paszkwil z radia nadzieja , temu to sie nie dziwie ze poszedł na księdza , w normalnym świecie nie miał by za wiele szans u płci przeciwnej szpenio - człenio!!!!
|
|
a kto zastapi Ojca dyrektora??
|
|
Nie odwracaj się tyłem do księdza!!! Kokosz
|