Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sofra galeria |
Ceny wyje...bane w kosmos sie niedziwie ze nik tam niechodzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sofra galeria |
sofra to bar podszywajacy sie do kfc jakies polędwiczki skrzydełka i 6zł za 3polędwiczki gdzie w kfc za 6zł masz 8polędzwiczek a tu jeszcze jakies guwno stare odmrazane jestem jaki jestem
|
|
nie musisz tam sie stołować,gotuj sam,albo otwórz coś swojego
|
|
mają klientów sporo z tego co widzę...
|
|
a ja lubie tam chodzić mam tam takie jedne danie ulubione mmm pychotkaa :P
|
|
napiszcie co warto zjesc
|
|
Najlepij mozesz zjeść jak sie jedzie na ostrołęke to jest tam dalej orlen i jestem tam karczma tam warto polecam !!!napewno mniejsze ceny niz w sofrze jestem jaki jestem
|
|
weź olafek sklej tam, bo wstyd przynosisz... dlatego właśnie w łomży nie będzie jakiejś fajnej restauracji z kuchnią np. orientalną.. za dobre rzeczy trzeba zapłacić, a jak ci nie pasuje to wpier.alaj skwarki... nie mam nic wspólnego z Sofrą, kiedyś jadałem tam pizzę, w każdym razie nie jestem z personelu.
|
|
cos sie niepodoba wypierdalaj jestem jaki jestem
|
|
co tak bluzgacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aj
|
|
ja uwielbiam tam zachodzic mają bardzo dobre sałatki jednak zgodze sie ze ceny ostro poszły w góre ale przecież kazdy ma prawo wyboru jesli komus jest za drogo nie musi wcale tam jadać mi osobiscie bardzo podoba sie na górze ale latem jest zdecydowanie za goraco to jest jedyny minus jaki tam widze bo jedzenie jest bardzo dobre i obsługa tez bardzo miła
|
|
taa ... właściwie to ja tam chodzić nie lubie . Masz racje ceny są wybuchowe ;D
|
|
jedzienie jest dobre,najlepsza tortilla...mmmm...pycha:)tylko ze faktycznie podniesli ceny i jest troche drogo,ale za cos dobrego trzeba placic.
|
|
A ja mam wrażenie, że wraz ze wzrostem cen spadła jakość jedzonka. Paniom coraz trudniej zapamiętać jaki sos był zamawiany, ale i tak od czasu do czasu zalecę tam na tortillę :D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |