niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pasta polerska

Znacie jakąś firmę past polerskich do karoserii godną polecenia?

(standardowo proszę o powstrzymanie się od pisania bezsensownych postów głupszą część forumowiczów. Dziękuję)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pasta polerska

Ja używałem Tempo (czeskiej produkcji) i Tempo (polskie K2). Czeskie jest znacznie lepsze.

G3

polecam tempo

Żadną tam tempo nie poleruj.. Polecam pastę G3- kosztuje około 30-35zł ale jest naprawdę dobra. Pasta G3 bardzo łatwo schodzi z uszczelek i wszelkich czarnych plastików, czego nie można powiedzieć o paście tempo. Będziesz robił polerkę ręcznie czy maszynką?? Jeśli maszynką to koniecznie wkład do maszynki musi być wilgotny by nie popalić lakieru. Po zakończeniu polerki możesz jeszcze przelecieć po lakierze specjalnym mleczkiem który zlikwiduje tzw. hologramy. Na końcu warto jeszcze położyć dobry - twardy wosk. Wtedy auto nabierze świeżości i połysku.

Pozdrawiam RADECKI!

www.vectraklub.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org