Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolej W Lomzy???!!! |
Slyszalem,ze nie dawno byl jakis pokaz tego autobusu szynowego na starym,zarosnietym dworcu PKP.CZy to prawda ze planowane sa jekies polaczenia??jesli tak to dokad???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolej W Lomzy???!!! |
...pewnie pociąg do NIKĄD albo do HOLLYWOOD... :)
|
|
...albo pociąg do płci przeciwnej...
|
|
jak był pokaz pociągu to Brunon Niezłomny [zastępca prezydenta] patrzył w dal jakby widział tam jakąś perspektywę dla Łomży tak to przynajmniej pokazywali w TV Łomża
|
|
Ale jaja ..............tam ma być kolej czy TESCO?,a moze i to i to. michal
|
|
lepsze TESCO niż zarośnięte haszcze i miejsce posiadówek dla meneli chyba z szęściu torów zajęty jest jeden i to kilkoma wagonami
|
|
sam osobiście ze zdziwieniem widziałem te cudo w godzinach popołudniowych kilka tygodni temu , mknące po zarośniętych torach w okolicy przejazdu kolejowego na Piłsudskego. Czerwono biała strzała wywarła na mnie piorunujące wrażenie, nie mogłem spać. Naresze zapaliła się we mnie iskierka powrotu do cywilizowanej komunikacji.
|
|
Musim coś zrobić, by kolej pasażerska co dzień do nas witała... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Ma ktoś jakieś zdjęcia, artykuł? Bo człowiek nie zorientowany w ogóle o co chodzi, nic nie słyszał ,a ciekawy bardzo w tym temacie... :) _,.-*'^'*-.,_,.-*'| HOTVIG |'*-.,_,.-*'^'*-.,_ admin. of DTP TEAM http://dtpstudio.xt.pl
|
|
jak dla mnie pociagow nie ma i nie bedzie w lomzy.. nigdy, nawet gdyby byly to nigdy nie przyjechalyby na czas, podejrzewam ze kolej polska reprezentuja ludzie niekompetentni i niedoszkoleni MASAKRA
|
|
mysle ze klej w lomrzy siostaniesz na prusa 8
|
|
TEMAT Z PRZED 7 LAT HAAAA
|