Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiązanki na wesele ?? |
Witam, podpowiedzcie gdzie można przystępnie cenowo kupić wiązaniki do ślubu dla młodej i świadkowej? Byłem w marzeniu ale drożyzna że hej! ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiązanki na wesele ?? |
Wiązke to ja Ci moge zaraz poscic jak ty chcesz :)) Ty małgosia Kogo ty chcesz K..URWA uczyc ??Dzięciole ty
|
|
na małchowskiego
|
|
ty klapsie !!! jak nic ciekawego nie masz do powiedzenia to nie pisz gamon... ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
|
zbig2156 GÓWNIARO DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
zbig2156 GÓWNIAZU DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
SPOŁECZNIAKU POWIE CI TYLKO TYLE CHCESZ MI NAUBLIŻAC TOSIE WYSIL KREATURO apropo wiazanek Juz mogłbys(aś) sie wykosztowac raz na jakis czas a nie Parze młodej żałować Podpowiem ci zawsze Zamawiam na ULICY SIENKIEWICZA Mysle ze juz w 300 zł Kupisz coś pieknęgo
|
|
niektórzy mają tu problemy jak widać powyżej może psycholog pomoże bo ja nie wg zasady z koniem się nie kop więc ponawiam pytanie z jakiej kwiaciarni polecacie wiązanki??? ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
|
kwiaciarnia w cauflandzie:)
|
|
poczytaj w temacie na tym forum pt:"najlepsza kwiaciarnia w łomży" czy coś w tym stylu :) tam wywiązała się krótka dyskusja niegdyś na temat kwiaciarni, więc może Ci to pomóc w zdecydowaniu gdzie warto udać się po wiązanki. Pozdrawiam Kukułka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |