Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Negresko |
Co sądzicie o Negresko? Wiomar i Dantex to stała rotacja pracowników a jak jest z Negresko?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
te same badziewie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
buble
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
truble :D __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
sruble:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
nie masz nic konkretnego do powiedzenia to nie wypowiadaj się
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
Jak ktoś jest patałachem to mu wszystko z rąk będzie wypadać.Dobre firmy na przetarcie się.Współpracuje z nimi i z mojej strony żadnych problemów nie ma. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Negresko |
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |