Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oddam ubranka dla dziewczynki |
pilnie oddam ciuszki dla dziewczynki rozmiar 0-3 lata, uzywane, w stanie dobrym - bluzeczki spodenki, buciki, rajstopki itp 508295691
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oddam ubranka dla dziewczynki |
juz nieaktulane szybko poszlo
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.
|
|
Witam czy ogłoszenie jest nadal aktualne mam 4 dziewczynki chętnie bym przyjęła ubranka.Czekam na odp.dziękuje
|
|
Witam czy ogłoszenie jest nadal aktualne proszę o odp.dziękuje
|
|
przykro mi ale bylo aktualne tydzien temu, odzew na tego posta byl natychmiastowy i w ciagu godziny pozbylam sie wszyskiego jesli chodzi o ciuszki. zostala tylko deseczka-nakladka na kibelek i grajacy nocniczek :)
|
|
Na Ks. Janusza, przy skate parku i mini golfie jest sklep z dziecięcą odzieżą używaną. Ładne i nie drogie ciuszki mają.
|
|
Ola_w5 mam do sprzedania tanio oczywiscie amerykanskie ubranka dla dziewczynki od 0 do 18 miesiecy.
|
|
Moje dziewczyny są już większe najmłodsza ma 9 lat ale dzękuję za maila.
|
|
ola_w5 skoro twoja najmłodsza ma 9 lat, to po co ci ubranka dla dziecka 0-3 lata?
|
|
Już mówię mój szwagier jest z dziewczyną która ma dopiero 20 lat on 11 lat starszy mają synka rocznego teraz w lipcu ma mieć 2 dziecko jest tam koszmar ona potrzebuje wszystkiego w sumie mały nie ma nic prawie do ubrania brakuje jej rzeczy na noworodka przyczyna alkohol dlatego poszukuje rzeczy żeby choć trochę jej pomóc.
|
|
|
do pracy !
|
|
szanelka czy posiadasz nadal tą nakładkę na kibelek z chęcią bym przyjęła :) czekam na odp. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |