Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tragedia |
Podobno szczebiotka jest z jasiem śmietaną w ciąży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tragedia |
ulalalaa!
|
|
Tak to prawda. Ich dziecko urodziło się wczoraj na PRUSA 8 :) mozna isc i w kazdej chwili zobaczyc tego nowo narodzonego benkarta
|
|
To niemożliwe bo szczebiotka to facet który udaje tępą cipe br1
|
|
Co nie oznacza, ze nie maja dziecka!!!!!!! hehe
|
|
NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a mówiłem że jak uprawiają sex przez internet to najlepiej prezerwatywy na usb wkładać... Nie posłuchali się.
|
|
to prafda niestety .....
|
|
a to nie jest ten co rogale na penisie kręci w piekiarni na krasce?? ŁKS
|
|
dobrze cwelom
|
|
spademon jak bys muieszkal na prusa 8 to jusz dawno by ciem stamtond na kopah wyniesli . !!!!!!!!!!!!!1
|
|
Szczebiotka?Pewnie kurestwo do Łomży zjechało.Wczoraj widziałem Frajerów na francuskich blachach jak zanieczyszczali Polskie środowisko.Ciśnienie podnieśli.Gdybym nie był z rodzicami to bym chama chyba z tego forda wyciągnął. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
dmuchnij baranowi w d*pę aż się rogi wyprostują :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
SP4_1234 napisał(a): > dmuchnij baranowi w d*pę aż się rogi wyprostują :) > I co, razem z Małgosią nie dajecie rady? To po cholerę tak mu dupę zassaliście, że aż mu się skręciły? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
kalam widzę , że temat zasysania nie jest Ci obcy....niemniej zoofilia to nie moja działka :) zareagowałeś/ zareagowałaś na moją odpowiedź , co jest znakiem , że szukasz bolca na dzisiejszy wieczór...ale musisz wybaczyć, forum nie jest zbyt dobrym miejscem na czerpanie korzyści majątkowej z nierządu , więc na tym NICKU nie wróżę Ci zbyt długiej kariery. Auuuu jak to się mówi , do usłychu koleś , lustereczko w Twoją stronę Ty! Małgosiaaa!
|
|
Zawsze staram się nikogo nie obrażać. Ale, skoro zoofilia to nie Twoja działka, to po jaką cholerę, w prawie każdym temacie, piszesz o dmuchaniu jakiegoś barana? świadomie czy nieświadomie obrażając innych. Padło Ci na głowę z tym baranem, czy jak? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Po taką cholerę , aby taki osobnik jak Ty miał powody do wieczornego rozważania , które i tak do niczego nie prowadzi. Traktuj niektóre wypowiedzi z większym dystansem a przekonasz się , że niektóre słowa tu napisane , są cytatami z CB radia ( wracam do dmuchania baranowi wiesz w co) a nie moimi poglądami na temat pożycia seksualnego Ty! Małgosiaaa!
|
|
ludzie o czym wy wogule piszecie istna glupota.obgadujecie kogos i to publicznie za to grozi wiezienie.tak sie nie robi polak za polakiem powinien isc a nie wy pod soba dolki kopiecie tutu-rutu prawda
|
|
maly mozesz mi wytlumaczyc na jakiej podstawie pozwoliles sobie na takie stwierdzenie i co Cie moja ciaza obchodzi???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |