poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uniwersytet Warszawski 12 lipca

witam,
moze ktoś z Was wybiera sie na egzaminy wstepne na studia II stopnia na UW w dniu 12 lipca ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uniwersytet Warszawski 12 lipca

po co jechać tam?? jak wszystko masz na PRUSA 8

szanelka czy na UW trudno się dostać rozumiem że jestes juz po studiach 1 stopnia moja córka zapisała sie na bezpieczeństwo narodowe chociaz ja bym wolała gdyby poszła na zaoczne

niestety z wlasnego doswiadczenia nie wiem czy trudno jest dostac sie na UW poniewaz studia I stopnia robilam na APS tez zaocznie, i uwazam ze tak forma jest lepsza, to tak nawiasem.
z tego co dowiedzialam sie od znajomych to zdania sa podzielone, jedni mowią ze rozmowa kwalifikacyjna to jak obrona, ze zadaja takie pytania, na ktore trzeba znac ksiązkowa obszerna odpowiedz inaczej nie zaliczaja, a jedni mowią, ze takie egzaminy wstepne to zwykla rozmowa i nawet nie odbywa sie na podstawie wczesniej podanych lektur.
takze ciezko stwierdzic jak to bedzie, trzeba przekonac sie :)
jakby nie bylo, bedzie dobrze

a co do Twojej Corki, to podpowiedz Jej zeby wybrala taki kierunek po ktorym bedzie miec prace, a nie taki, ktory jest modny i na ktory ida kolezanki.

ja ci powiem tak: dostać się a potem tam utrzymać to dopiero sztuka...

bedzie sie trzymac poreczy :)0

moze ktos z Was dostal sie na uw na IPSiR ?
zaoczna magisterka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org