czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MOSIR- czy Ty istniejesz ???

Za tydzień Dzień Dziecka. Czy MOSiR w Łomży coś organizuje dla dzieci i młodzieży w tym dniu? Jakieś zawody sportowe, festyn, koncert, zabawy?
Czy MOSiR w ogóle istnieje? Szukałam na stronie www.mosir.lomza.pl, ale strona nie żyje. Oprócz informacji o otwarciu 5 grudnia ub. roku lodowiska i Turnieju Piłki Nożnej 29 lutego- pusto.
MOSiR- odezwij się proszę!!!
Daj znać ludziom, że żyjesz, że działasz!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MOSIR- czy Ty istniejesz ???

nie dzialam

To MOSiR w Łomży istnieje?

Z TEGO CO WIEM JAK JESZCZE NA BASENIE PRACOWAŁEM JAKO RATOWNIK TO NA DZIEŃ DZIECKA NA BASENIE MIAŁO SIĘ COŚ WIEC PROPONUJĘ TOBIE PRZEJŚĆ SIĘ NA BASEN I PO PROSTU SPYTAĆ CZY BĘDZIE COŚ TAM ORGANIZOWANE NA DZIEŃ DZIECKA A JAK NIE MASZ CZASU TO ZADZWOŃ MOŻE PRZEZ TELEFON SIĘ CZEGOŚ DOWIESZ

Mosir niby istnieje, ale raczej zajmie się organizacją wypoczynku dla klechów niż dla dzieci.

Sasinowski wrogiem sportu!!!

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

biały281 a czemu tylko nabasenie? MOSIR przecież nie działa tylko na basenie. Nie każde dziecko lubi basen:)

:)

Tak istnieje i ma się dobrze. Właśnie zabronili piłkarzom, wszystkim piłkarzom włącznie z dziećmi, trenować przez 2 miesiące na swoich obiektach, zasłaniając się 2 miesięcznym dosiewaniem boisk. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że rozgrywki piłkarskie ruszają 14 sierpnia, a MOSiR zabronił wchodzenia na murawę do dnia 15 sierpnia. Także na dzień dobry mamy walkower a treningi przed sezonem będą odbywały się na muszli ;)
Tu niżej link do tego,że napisałem prawdę:

http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=1067

Wszyscy na mecz!

A czy ci pseudo piłkarze płacą za wynajęcie boisk????

Bo jeżeli nie to niech trenują na pulwach.:):)

zna ktos takiego fajnego kolesia co pracuje w MOSIRze ? taki brunet

Maruda zagrasz lepiej?

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Nie grają lepiej ode mnie a pomimo to na stadion się pchają a ja nie .

maruda - kolejny twór typu ... nie będę wymieniał po nickach, ale każdy wie o co chodzi. Pisze - bo umie. Co pisze - nie wie, bo nie myśli.
ps. mam nadzieję, że maruda jak już pracuje, to płaci swojemu szefowi za to, że ma gdzie pracować ;)

Wszyscy na mecz!

Pewnie płaci,tylko w jaki sposób.
Sam nick maruda mówi wszystko.Może chwile i ja pomarudzę.Dam Ci prosty przykład bo trudniejszego możesz nie zrozumieć.
Pewnie chodzisz do "biedronek".Wybudowano ich kilka.Spróbuj sobie wyobrazić,że jest ich 5 i wszystkie zamknięte,bo ludzie piasku naniosą.Jest tu logika!

Autor: Wszyscy na mecz! (---.lomza.mm.pl)
Data: 25-06-10 22:35

maruda - kolejny twór typu ... nie będę wymieniał po nickach, ale każdy wie o co chodzi. Pisze - bo umie. Co pisze - nie wie, bo nie myśli.
ps. mam nadzieję, że maruda jak już pracuje, to płaci swojemu szefowi za to, że ma gdzie pracować ;)

Wyobraź sobie chociaż podejrzewam że będzie ci ciężko,ale przynajmniej spróbuj:)

Nie muszę pracować bo są tacy np. jak ty którzy robią to abym ja wygodnie i dostatnio żył.

A jeżeli się z czegoś korzysta to powinno się za to płacić MOSiR to nie organizacja charytatywna .

Autor: wk (---.adsl.inetia.pl)
Data: 26-06-10 09:24

Pewnie płaci,tylko w jaki sposób.
Sam nick maruda mówi wszystko.Może chwile i ja pomarudzę.Dam Ci prosty przykład bo trudniejszego możesz nie zrozumieć.
Pewnie chodzisz do "biedronek".Wybudowano ich kilka.Spróbuj sobie wyobrazić,że jest ich 5 i wszystkie zamknięte,bo ludzie piasku naniosą.Jest tu logika!

Odpowiem ci krótko i też bardzo prosto żebyś zrozumiał .

Biedronka , sklep jak każdy inny a ty pewnie do niego nie chodzisz bo chodzi twoja mamusia :)

Zgadnij ile ludzi pracuje w tych biedronkach?
I to ich zapytaj czy są potrzebne czy nie.

Ludzie chodzą do biedronek i zostawiają tam pieniądze a nasz ,,wielki ŁKS"
chciałby kopać piłkę (bo nie widać efektów trenowania) na miejskim stadionie za darmo???

maruda - człowiek wszech wiedzący i za razem ważny pracownik MOSiR-u. To ma sens...

Wszyscy na mecz!

maruda, jeszcze jedno, sprytnie na moje pytanie odpowiedziałeś, ale jak możesz, to napisz mi tylko, czy Twoi pracownicy płacą Tobie, za możliwość pracy u Ciebie? (wiesz, tak jak ŁKS ma płacić za możliwość trenowania i rozwijania się sportowo) Tylko tak z ciekawości pytam. Nawet tego nie skomentuję, bo ja ludziom nie żałuję i nie zazdroszczę, choć powinienem, bo wg. Ciebie, jestem takim typem, co pracują na takich jak Ty, ale spoko, niech Ci będzie, w końcu wiesz lepiej ;)
Druga sprawa: ŁKS - Łomżyński Klub Sportowy.
Z akcentem na ŁOMŻYŃSKI! Nie z Piątnicy, nie z Grajewa, nie z Warszawy ani nie z Zielonej Góry, po prostu ŁOMŻYŃSKI - NASZ! Jak i stadion jest NASZ! Możesz iść tam pobiegać i nikt nie będzie chciał od Ciebie kasy, mimo iż jesteś tak zamożnym człowiekiem...
Jak by nie było ŁKS-u - nie było by boiska, nie było by stadionu, bo dla kogo to wszystko miało by być? Nie było by także problemu z marudą a na pewno nie w temacie o MOSiR-rze. W innych tematach NA PEWNO!

Wszyscy na mecz!

Moim pracownikom płacę ja.
I to całkiem nieźle,ale za dobrze wykonaną pracę.
I pewnie dlatego nigdy na tym forum nikt na mnie nie narzekał .
Z czego jestem zadowolony bo to świadczy o tym że jestem dobrym pracodawcą .

A teraz wracając do tematu.

Jak sama nazwa wskazuje MIEJSKI STADION SPORTOWY służy do imprez sportowych organizowanych przez miasto.

A czy w swojej nazwie ŁKS ma literkę M????

Nie ma, więc dlaczego ma gratisowo używać Miejskich obiektów???

ŁKS wcale nie jest dumą Łomży.

Ale ma literkę Ł, której znaczenie wyjaśniłem wyżej (ŁOMŻYŃSKI). ŁKS płaci za używanie stadionu, nie wiele, to nie wiele, ale płaci a miasto Łomża same zaproponowało taką kwotę. Zanim coś napiszesz, poczytaj wielkoduszny pracodawco. Poza tym, ŁKS to nie tylko pierwsza drużyna, to także dzieci od bardzo młodego wieku (6-7lat? nie pamiętam). Więc Tobie marudo, życzę i nie życzę tego złośliwie, żeby jak będziesz miał kiedyś syna który będzie chciał grać w piłkę i będzie chciał to robić w ŁKS-ie, żeby nie mógł się rozwijać sportowo, poprzez tego typu zakazy wymyślane przez MOSiR, poprzez rzeczy, które MOSiR może zrobić zdecydowanie szybciej tylko robi je sądzę że specjalnie dłużej. Życzę Tobie takiego dyskonfortu tylko dla Tego, żebyś synowi wytłumaczył, skoro jesteś taki mądry, dla czego nie może trenować i rozwijać Swojej pasji, mimo iż uwielbia to robić. Powiesz Mu wtedy, synku poje....ało Cię? Przecież Wy nie płacicie dla miasta to i nie trenujecie - proste! Przy czy okłamiesz własnego syna swoją niewiedzą, bo jednak ŁKS coś tam płaci.
Poza tym, to jak z synem czy z kolegami będziesz oglądał cienko grającą reprezentację Polski, to zwróć uwagę, skąd się robią proste błędy. Nie z Tego że ktoś jest po prostu cienki, bo On jest jednym z najlepszych piłkarzy w Polsce, tyko z braku możliwości trenowania w najmłodszych latach i rzucanych wiecznie kłód pod nogi chcącym coś osiągnąć w przyszłości młodym piłkarzom przez takich ludzi jak Ty, co we wszystkim widzą interes, nawet kosztem małych nie mających jeszcze pojęcia o brutalnym życiu dzieci... W psychice zostaje więcej niż sobie zapewne wyobrażasz, ale co ja tam mogę wiedzieć, w końcu to na Ciebie ludzie pracują i to Ty jesteś pępkiem świata...

Wszyscy na mecz!

Ja znam fajnego kolesia bruneta z MOSiR-u :)

Też znam fajnego bruneta z MOSiR-u:) Co chcesz wiedzieć?

:) chyba ostanio organizowali piknik na skate parku, Byl tam, z tego co wiem mieszka obok skate parku:)!!!!!!!!!!!

Ja znam Michała S. z Mosiru ale on nie jest brunetem.może to ci pomoże

Ludzie On jest boski, widzialam go jak gral w noge, masakra!!! na pewno mieszka przy skate parku!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org