niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
super pomysł

Macie może jakieś pomysły na prezent dla pary młodej, chodzi mi o coś oryginalnego i zarazem nie drogiego. Coś co utkwi im w pamieci.
Z góry dziękuję za pomoc :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: super pomysł

Ja wiem co Kup im Dwie pary skarpetek do tego dorzuc po Wyprutej Gumce z majtek i Koperte pustą na koniec no jest jeszcze rozumniesz taki Fajny ROYLA on 4,50 kosztuje w plastikowej Butelce mowiec Ci Bedaq zadowoleni łuaaa Przemysl te propozycje

konopandziaa

Chciałeś/aś być zabawny/na ???? mam lepszy gust i maniery od ciebie, dziękuję ale z Twojej propozycji nie skorzystam, podejrzewam że sam tym zachwyciłeś parę młodą pogratulować partactwa !!!! następnym razem jesli masz zamiar wypisywac takie głupoty to daruj sobie, bo cie człowieku szkoda dosłownie, aż brak słów.

posłuchaj gówniaro zaczne od tego ze naucz sie odrozniac plec męską od żenskiej a wiadome ze kazdy przedszkolak potrafilby stwierdzic kto sie kryje po drugiej stronie takze daruj sobie te soje zbedne Aluzje Moze i chcialam byc zabawna tak samo i jak i ty zabawna wwpisujac taki beznadziejny tutaj wpis :)) Widac ze do inteligentnych nie nalezysz skoro nie masz pomyslu na prezent wiem zdjae sobie sprawe ze chcesz byc oryginalna inna poprostu zbey cie zapamietali wiec musisz wyterzyc ten swoj ciezki umysł i NAPEWNO NAPEWNO cos wymyslisz nie licz na kogos :)) Życze Powodzenia

konopandzia to jakis nowy troll...

SRUUU

Akasha.. to samo miałam napisać. Do tego jeszcze analfabetka kolejna:/

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Analfabetka znajdz tam IDIOTKO jakikolwiek wyraz w którym popełniłam błą a co na tylko tyle cie stac ze nie potrafisz ligcznie myslac złożyć takiego wpisu Żal mi Ciebie A jesli chcesz mi NAUBIŻAĆ TO SIE WYSIL KREATURO

Wójt i żona w prezencie dali krowę od innych dostali konia i podkowę By im szczęście nie spierd..lało W chałupie i zagrodzie nigdy nie śmierdziało Wujek Staszek dał im dwa hektary Wór pszenicy i trzy denary Od cioci Gosi syrenę 105 K..rwa imprezę zacznijmy więc

konopandziaa - dziewczyno, ale ty jesteś poje*ana, pogratulować.

a co do studentki20 to wcale nie jest glupi post, dziewczyna miala nadzieje, że ktoś podsunie jej jakiś ciekawy prezent, nie widze w tym nic beznadziejnego, wrecz przeciwnie. To chyba jeden z normalniejszych postów na tym forum, ktore jest przepelnione ludzmi pokroju konopandzii, nara

konopandziaa - troszkę za mało przecinków w Twoim poście. Po prostu troszkę za scisło napisałaś... Nad wyraz długie zdanie ułożyłaś.

Dobranoc.

P.S. Masz jeszcze chyba jakieś problemy z klawiszem który znajduje się nad "shiftem".

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

moze cos do kuchni, zestaw sniadaniowy np:P

Oczywiście zakładam, że "napewno" to jakaś prowokacja z Twojej strony... Mam nadzieje, że Twoja jakakolwiek odpowiedz w moją stronę będzie na tyle kulturalna, że dalej będę mógł zwracać sie do Twojej osoby w sposób godny i kulturalny...

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

daj im na bilet na podroz poslubna, zafunduj caly dodatkowy relax
apartament z widokiem na morze, sniadanie na wozku podane do pokoju
z pokojowka scielaca lozko i zbierajaca zuzyte ko ndony

konopandzia ale z ciebie kretynka te twoje zalosne teksty chcialas napisac cos wyjatkowo madrego haha niestety twoje zanizone mozliwosci nie pozwalaja ci na stworzenie czegos ponad "ciezki umysl" i "beznadziejny tutaj wpis" haha biedna idiotka chyba nawet wiem kim jestes a jak to sie zgadza to wiem ze w zyciu jestes jeszcze glupsza niz na tym forum i masz tak samo durna kolezaneczke pozdrawiam hahaha

pomyszkuj w internecie, moi znajomi dostali od koleżanki 2 ładnie zapakowane kieliszki do szampana z wyrytymi imionami i datą ślubu, fajny prezent, co roku w rocznice mogą popijać z nich szampana. Ona zamówiła je w Białymstoku. Jeśli byłabyś zainteresowana napiszę do niej maila z prośbą o adres sklepu, być może prowadzą sprzedaż wysyłkową. Na allegro pewnie też to znajdziesz.

w Bialym ,jest tez duzo srebra, srebro przechodzi z rak do rak, mozna je otrzymac w spadku

są na allegro na 100%, sprawdzałam, mała cena a myślę że pamiątka fajna:), ja w allegro wpisałam kieliszki grawerowane

JULA90 ty Idiotko a co myślisz że zaraz bedę pisała może kim jestes hahaha Zbyt mało inteligentne podejscie do sprawy powiem Ci Jedno K..URWO Nic nie znaczysz dla mnie i CH..JA wiesz kim ja tak naprawde jestes PIŻMAKU AFRYKAŃSKI zacznijmy od tego ze nie mam koleżanek hahaha wolę chłopców :)) Jak PAŁA to PAŁA POZDRAWIAM Cię SERDECZNYM S. P. I. E . R . D. A. L . A .J

hahaha nie masz kolezanek i wolisz chlopcow to kto tu jest ku.wo no jak pala to pala motto typowiej dziwki hahahahaha prymitywie ****** nawet nie chce juz mi sie wypowiadac na twoj temat mocna jestes zapewne tylko w gebie i pokazujesz swoj pozniom doroslej kobiety wkoncu wszytskie jestesmy gowniarami jesli tak zachowuje sie dorosla kobieta to ja nigdy nie chce dorosnac hahaha jechac ci nie musze juz sama se pojechalas wystarczajaco... koniec!

J.E.B.A.Ć >>>JULA90<<< ZAGAZOWAC ALBO SPALIĆ NA STOSIE Z MURZYNAMI

CHCESZ MI NAUBLIŻAĆ TO SIĘ WYSIL KREATURO

do rekoczynow dojdzie..jak sie nie powstrzymacie!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org