Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
głupie wpisy na forum |
ludzie jak czasami czytam niektóre komentarze na forum 4lomza.pl to az mi sie plakac chce.... nie wiem czy komus sie nudzi czy ma za duzo czasu i pisze takie głupoty.... lepiej wezcie sie za robote a nie wypisujecie glupie posty....!!! nikt nie chce tracic czasu, zeby czytac wypowiedzi ,,niektórych osob"... ...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu...........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: głupie wpisy na forum |
właśnie przez ciebie straciłam 20 sekund mojego zycia
|
|
robota to głupota-picie to życie haha!
|
|
czarnulka blomdymko :D
|
|
szczebiotka to w Choroszcy na psychiatryku macie nieograniczony dostęp do komputera?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? czas,postęp,osiągnięcia! cool jest spoko!!!!!!!!!! cool to cool!!!!!!!!!!!!
|
|
czarnulka a jestes lasko , ile masz latek , mash moze NK ,albo facebooka ?
|
|
Pierdolisz głupoty do roboty a co w tej robocie masz ? i tak cię Pan. Komorowski z TUSKIEM każdą złotówke z ciebie scisnie ! :))+#
|
|
no niestety niestety, głupków na forum nie brakowało, nie brakuje i brakować nie będzie.....
|
|
NIE BEDZIE BRAKOWALO !! TAK MI DOPOMUSZ BUK !!!
|
|
hmmmm no niestety sa i beda... i nic na to nie poradzimy..:))
|
|
NIE ZUCEM FORÓM STONT MOJ WRUK !!!
|
|
tak jak mówisz czarnulka88, tak jak mówisz.....
|
|
nouuu witam witam wszystkich Bardzo serdecznie co dobrego ??No to chyba Normalne cholera Jasna FESTYN SIE ZAKONCZYŁ jkais Debil na Prusa 8 zaczął rzucać Ziemniakami z okna w dzieciaki Banda Kretynów Juz odpowiednie władze się zainetresowąły gosciem
|
|
czarna masz ,czarna masz szyje bo sie nie myjesz czarna masz
|
|
czarna ma siu..aka ma wacka widziałam na stojaca oddaje mocz
|
|
no no, poziom..., nie wiem co dzis serwuja, ale chyba dobre?
|
|
KOPA
|
|
tylek se umyj
|
|
Byśta sie wstydzili oszołomy jedne. Dziewczyna chciała was zawstydzić a wy macie to w dupach. ZRESZTĄ JA TEŻ :):):)
|
|
ZJEDZ KOPĘ
|
|
Ty się nią wysmaruj po szyję i leć na miasto :)
|
|
Juz juz jest nadzieja ze do wieczora sie zrobi a Tobie moge wysmarowac KWASEM SIARKOWYM
|
|
czarnulka 88 zaloze sie ze spodziewalas sie innego podejscia do sprawy.Ja czytajac twoj post juz wiedzialem jak to sie skonczy.Swoja droga czemu ci przeszkadzaja????Krzywdy nikomu nie robia a nikt nie zmusza cie do czytania...Krzywde zrobilas sobie zaczynajac te gadke...postaraj sie wyjsc z tego jak sama nie dasz rady to psychiatra tez nie pomoze.Napewno to czytasz jestem pewien w 100%. Wiec witaj w klubie czarna,czytaj i baw sie jak wszyscy,bo na zale przyjdzie kiedys czas. No chyba ze masz 75 na karku to lepiej poczytaj ulotki u gieriatryka a po mszy radio maryja a nie komp... To tyle mych wypocin.....a ty czytaj i placz i naucz sie czegos na przyszlosc.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
UMC UMC UMC
|
|
czarnulka:popieram cie w 40 procentach wyrobow alkocholowych naszego kochanego "polmosu".masz racje, nie pisz glupich postow. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |