Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentysta |
Witam,czy zna ktoś może w Łomży dentystę dla dzieci przyjmującego na kasę chorych?Ktoś mógłby mi jakiegoś polecić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentysta |
na ul. Hipokratesa,nazwisko chyba Leończak (pani stomatolog)
|
|
Możesz spróbować w NZOZ "HIPOKRATES" na Szosie Zambrowskiej. Przyjmują tam do 18- tej. Niestety dostać się z marszu trudno, przynajmniej jeśli chodzi o leczenie, nie wiem jak jest z zębem bolącym. Telefon kontaktowy: 86-219-50-53 Ja chwalę sobie przyjmującą tam (za podejście do dziecka 5lat) młodziutką panią Agnieszkę Kossakowską. Wizyty u Nięj sprawiają, że dziecko zupełnie nie boi się dentysty, a to przecież niezwykle ważne. Wiem, że przyjmują tam też inni lekarze. Najlepiej zadzwoń, a dowiesz się wszystkiego.
|
|
fajnie ,dziękuję bardzo ,zorientuję się .Pozdrawiam
|
|
Witam. Ja mam przekonanie do Pani dr Chojnowskiej. Przyjmuje na ul.Ks.Anny 5 w bloku na dole w pierwszej klatce od strony Stokrotki. Umawiać się trzeba, gdyż są kolejki, ale moja mała nie boi się chodzenia do dentysty. Umie podejść do dziecka. Gorąco polecam. Spróbuj sama, a przekonasz się, że i dziecko nie będzie się bało.
|
|
kiwi pomyliłeś numer telefonu kolego:) Poprawny numer to 862165053. Jest tam miła i fachowa obsługa. Jestem stałą pacjętką "Hipokratesa" Leczę sie od dawna u dr Anny Sęk, ale pamietajcie przed wizyta ząbki maja być czyściutkie bo inaczej "lecisz" z fotela he he he
|
|
Rzeczywiście. Wkradła się pomyłka. Przepraszam.
|
|
Witam,dziękuję wszystkim za pomoc:) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |